χμμμ.....
βασικα πηγα το Σαββατο....
Οκ, καλος 9όχι όσο παλαιότερα) με πολλά κλεμενα και παραποιημένα στοιχεία απο νετ....
το χειρότερο ήτα΄ν ότι δώσαμε 140 euros για έναμ σκωτσέζο (και κανα 70ρι το κρασί + 5 ευρώ η κοκα κολα)για να κλεισει το προγραμμα στις 2 (από τις 11 που ξεκίνησε) και με κανα 30λεπτο διαλειμμα!
νομίζω ότι ο "συντροφος" μας πιανει τον κωλο......![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τελευταία φορά τον είδα πέρσι.
πολύ καλός αλλά θα συμφωνήσω με τον Άνταμ όχι τόσο όσο παλιά.
Όσο για το σχόλιο...
"το χειρότερο ήτα΄ν ότι δώσαμε 140 euros για έναμ σκωτσέζο (και κανα 70ρι το κρασί + 5 ευρώ η κοκα κολα) για να κλεισει το προγραμμα στις 2 (από τις 11 που ξεκίνησε) και με κανα 30λεπτο διαλειμμα!
νομίζω ότι ο "συντροφος" μας πιανει τον κωλο...... "
φίλε άνταμ η δουλειά πληρώνεται!!!
έστω και συντροφικά...
[i] νομίζω ότι ο "συντροφος" μας πιανει τον κωλο......[/B]
Και έτσι να είναι....
Ο τζιμάκος σέρνει πίσω του πάνω από 25 χρόνια δύσκολης, επίπονης, πρωτοποριακής, αναρχικής καρριέρας....
Όσοι (παλιοί έως πολύ παλιοί) γνωρίζουν την ιστορία των Μουσικών Ταξιαρχιών από τα πρώτα της βήματα στην Λήδρα, στο Σκάιλαμπ και αργότερα στο ΚΚΚ, στο Κύτταρο, και στο Μετρό, ξέρουν ότι αυτή η καρριέρα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και μάλιστα σε εποχές πολύ πιο δύσκολες απο την σημερινή(βλέπε ...Αρκουδέας). Εποχές που η χρήση λέξεων και η κριτική στην εξουσία δεν ήταν αποδεκτή ούτε από την κοινωνία ούτε από τις αρχές....
Κατάφερε με κόπο, αίμα και ιδρώτα και έγινε "στάρ" μετά από 20 χρόνια παρά τους ΤΟΝΝΟΥΣ ταλέντο που διέθετε.....Εντάξει ρε παιδιά....Ας κονομήσει τώρα και αυτός....Το αξίζει και με το παραπάνω μόνο και μόνο για το πνεύμα του, την κριτική του σκέψη και την ιστορία του.
Εδώ έχουν βγάλει σήμερα δισεκατομμύρια ένα σκασμό ξέκωλα και ατάλαντα φυντάνια που δεν έχουν προσφέρει στην τέχνη ούτε τ 1/100 αυτών που έχει δώσει ο Τζιμάκος...
Και εμένα με στεναχωρεί να τον βλέπω στην Στάη και στο στάρ σύστεμ γενικότερα...αλλά ρε παιδιά ....ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ....εγώ τον συνγχωρώ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
φίλε άνταμ η δουλειά πληρώνεται!!!
έστω και συντροφικά...
![]()
![]()
δεν αντιλέγω και βασικά δεν είμαι από εκείνους που πάνε κάπου και μετά κλαίγονται.
Αλλά μου κάνει ένα κάτι το να κράζει όλους τους ματσό κτλ και να μην διαφέρει παρά μόνο στα λόγια.![]()
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Και έτσι να είναι....
Ο τζιμάκος σέρνει πίσω του πάνω από 25 χρόνια δύσκολης, επίπονης, πρωτοποριακής, αναρχικής καρριέρας....
Όσοι (παλιοί έως πολύ παλιοί) γνωρίζουν την ιστορία των Μουσικών Ταξιαρχιών από τα πρώτα της βήματα στην Λήδρα, στο Σκάιλαμπ και αργότερα στο ΚΚΚ, στο Κύτταρο, και στο Μετρό, ξέρουν ότι αυτή η καρριέρα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και μάλιστα σε εποχές πολύ πιο δύσκολες απο την σημερινή(βλέπε ...Αρκουδέας). Εποχές που η χρήση λέξεων και η κριτική στην εξουσία δεν ήταν αποδεκτή ούτε από την κοινωνία ούτε από τις αρχές....
Κατάφερε με κόπο, αίμα και ιδρώτα και έγινε "στάρ" μετά από 20 χρόνια παρά τους ΤΟΝΝΟΥΣ ταλέντο που διέθετε.....Εντάξει ρε παιδιά....Ας κονομήσει τώρα και αυτός....Το αξίζει και με το παραπάνω μόνο και μόνο για το πνεύμα του, την κριτική του σκέψη και την ιστορία του.
Εδώ έχουν βγάλει σήμερα δισεκατομμύρια ένα σκασμό ξέκωλα και ατάλαντα φυντάνια που δεν έχουν προσφέρει στην τέχνη ούτε τ 1/100 αυτών που έχει δώσει ο Τζιμάκος...
Και εμένα με στεναχωρεί να τον βλέπω στην Στάη και στο στάρ σύστεμ γενικότερα...αλλά ρε παιδιά ....ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ....εγώ τον συνγχωρώ....
+1000
και μη ξεχνατε:
HENDRIX και Καζαντζιδης δεκα χιλιαδες βατ..
να κλασουνε πατατες οι μπατσοι και τα ΜΑΤ...
αρρπππριμπα μουτσατσος!!!![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Για να μην πω και το χειροτερο.....![]()
ολο το βραδυ περιμενα να ακουσω το "καγκελα" και δεν το ακουσα!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
ρε μαστορα ολοι τα ιδια ειναι...οσοι δεν ειναι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
![]()
δεν αντιλέγω και βασικά δεν είμαι από εκείνους που πάνε κάπου και μετά κλαίγονται.
Αλλά μου κάνει ένα κάτι το να κράζει όλους τους ματσό κτλ και να μην διαφέρει παρά μόνο στα λόγια.![]()
ειναι χρονια πεθαμενοι...βλεπε Μορισσον,Χεντριξ ....
οι ζωντανοι ε,το ψιλοκανουν το τουμπεκι τους...![]()
υ.γ. το '86 στην Πατησιων ειχα παει να πληρωσω το νοικι και δεν ειχα ουτε για τσιγαρα...ο Τζιμακος που ολους τους κεφαλαιοκρατες τους κοροιδευε,κυκλοφορουσε με MATRA SIMCA....if u know what I mean...δε λεω ο ανθρωπος δεν ειναι κλεφτης ουτε καταχραζεται δημοσιο χρημα...τη δουλεια του κανει -και το εχει πει αλλωστε....
Τουλάχιστον ο Τζιμάκος αξίζει κάθε ευρώ και χαλάλι του ακόμα και αν κυκλοφορεί με φερράρι !
Εγώ, σ`αυτόν και τον Χάρυ ,τους βγάζω το καπέλο μόνο και μόνο επειδή κατάφεραν και επιβίωσαν αλώβητοι !!!
vrooommmmm!!!
και η υπογραφη του After μεσα στο πνευμα!
![]()
![]()
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Για να μην πω και το χειροτερο.....![]()
ολο το βραδυ περιμενα να ακουσω το "καγκελα" και δεν το ακουσα!
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤ!!!!!!!!!
ΔΕ ΤΟ ΠΕ;
αν ημουν εκει (και ημουνα ολιγον ντιρλα )θα τολεγα εγω αχαχαχααχαχα![]()
![]()
15000 και μια
στραβαδια απολυομαι
33 χρονακια θητεια
στραβαδια απολυομαι...
...............................
(βαριεμαι τα υπολοιπα)
κααγκελααα καγκελααα καααγκελαααα πααααντουουουου
και τα μυαλα στα καγκελα
του αορατου οχτρου
βουλγαααροιοιοι,βουλγαροιι
χααανουμισεεεες βαζεεεελεεες
ολο το εθνοοος προσκυναααααει
σωβρακα και φανελεεες....
![]()
![]()
"15000 και μια
στραβαδια απολυομαι
33 χρονακια θητεια
στραβαδια απολυομαι..."
Και συνεχάμε...
όλο εμένανε σηκώνει να πω μάθημα η δασκάλα
θα την σφάξω σαν κουνέλι
και θα βγω να πάιξω μπαλα...
Τουλάχιστον το... Σουζάνα, η Πουτάνα η ζωή (συγνώμη μοδερατόρες) το είπε;;;
Ή το εγώ σ αγαπώ...;;;
Κι επειδή ο φίλος theod ανέφερε τον μεγάλο, τον... τεράστιο Νίκωνα Αρκουδέα ιδού το ανεπανάληπτο σύνθημα της εποχής τότε:
Αλλαγή δεν γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα
Αυτός δεν είναι άνθρωπος αυτός είναι ιδέα...
Από κοντά τον Τζίμη τον παρακολουθούσα όλη τη δεκαετία του 90 (κυρίως στο Μετρό δλδ και μια φορά στο πως-το-λένε τέρμα Αχαρνών "προσεχώς βουλγάρες"). Από τότε με ντεκόρ του καμπινέδες και τους μπιντέδες... Είμαι στα λόγια του Νάσου, αλλά να πω την αμαρτία μου, την πρώτη χρονιά στο Γυάλινο πριν 4-5 χρόνια νομίζω, με παρκαδόρους και μερσεντέ απ'έξω... ξενέρωσα κι έκτοτε δεν ξαναπήγα. Έγινε πολύ της μοδός ο Τζίμης, οπότε δε θα χάσει από τη δική μου απουσία όσο κι αν είναι 'δικό μας παιδί'. Αλλά από τους καμπινέδες στα μερσεντέ, δε μπορώ δε παιδί μου. Χώρια που οι τελευταίοι δίσκοι δεν αξίζουν. 1000 φορές να επανακυκλοφορήσει το ντίσκο τσουτσούνι...
Και να σημειώσω ότι jimis rulz και μόνο για τις χρονιές που χαιρετούσε ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ *ΟΛΟΥΣ* ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ στο τελείωμα της παράστασης!!!!!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε