Θα ερχομουνα εγω αλλα δε προλαβαινω το καραβι απο Βενετια !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εχω την εντύπωση οτι με γράφετε!!!
ΚΑνείς να δώσουμε ραντεβου νωρίτερα στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης υπάρχει?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ερχομουνα εγω αλλα δε προλαβαινω το καραβι απο Βενετια !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εχω την εντύπωση οτι με γράφετε!!!
ΚΑνείς να δώσουμε ραντεβου νωρίτερα στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης υπάρχει?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι πρωι πρωι ξυπνησες? Καλημερα:wacko:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Ετοιμαζόμαστε, ετοιμαζόμαστε???![]()
Καλημέρα ... να περάσετε καλά![]()
Εγώ τώρα σχόλασα! Ευτυχώς νωρίς για τα δεδομένα μου!
Πάω να κοιμηθώ μια ωρίτσα (να κάνω φράπα) και στις 8:20 καβαλάω το όχημα και ξεκινάω!
Μια "ψυχή" δεν με ειδοποίησε τελικά αν θα έρθει ή όχι. Θα περιμένω ως τις 8:40 στη RENAULT και μετά ξεκινάω για πάνω!
ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑ!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγώ τώρα σχόλασα! Ευτυχώς νωρίς για τα δεδομένα μου!
Πάω να κοιμηθώ μια ωρίτσα (να κάνω φράπα) και στις 8:20 καβαλάω το όχημα και ξεκινάω!
Μια "ψυχή" δεν με ειδοποίησε τελικά αν θα έρθει ή όχι. Θα περιμένω ως τις 8:40 στη RENAULT και μετά ξεκινάω για πάνω!
ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΑ!!!![]()
![]()
![]()
Οκ!
Αλλα εισαι σιγουρος οτι θα ξυπνησεις?![]()
Λοιπόν, πριν από λίγο μπήκα στο σπίτι, πλύθηκα, χαλάρωσα, μου σέρβιρα ένα χαλαρωτικόν ποτόν, έκατσα στον υπολογιστή γιά να μπω στο forum, αλλά... εξακολουθώ να βλέπω παντού γυρω μου
ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ !!!
Ωρέ τι ωραία βόλτα ήτανε αυτή ωρέ![]()
![]()
Μπορεί να έχω κάνει αρκετές χωμάτινες βόλτες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αυτή ήταν ένα click παραπάνω.
Θές η παρέα, θες οι συμβουλές των εμπειροτέρων, θες η επιλογή της διαδρομής, θες όλα τα ανωτέρω μαζί, όπως και να έχει είμαι ενθουσιασμένος![]()
![]()
σε σημείο εθισμού!!
Γι' αυτό λοιπόν λέω να ξεκινήσω "θεραπεία".
Θα αρχίσω με αγόρα ελαστικών 50/50, όπως ακριβώς μου σύστησε ο παθολόγος μου, ακολούθως θα προβώ σε προμήθεια προστατευτικού εξοπλισμού προκειμένου να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και τέλος, θα κάνω χωμάτινες εξορμήσεις άπαξ εβδομάδος, μέσα στα πλαίσια μιάς ομοιοπαθητικής προσέγγισης.
Ελπίζω σύντομα να έχω γίνει καλά...ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ !!!
Υ.Γ. Ευχαριστώ τους "εμπειρότερους" γιά τις συμβουλές τους.![]()
Η λεξη ΖΗΛΕΙΑ ειναι λιγη.......![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Θα ηθελα να ευχαριστησω την Maira (οι κυριες προηγουνται), τον crs-k, τον Χωματινο και τον DimChios για την ομορφη και γεματη (σε λασπη) ημερα που μου χαρισαν. Παιδες να ειστε ολοι καλα
ΥΓ Ο DimChios λιγο μας καθυστερουσε αλλα δεν πειραζει θα μαθει σιγα σιγα.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ο "ιπτάμενος" DimChios αργός;Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
ΥΓ Ο DimChios λιγο μας καθυστερουσε αλλα δεν πειραζει θα μαθει σιγα σιγα.![]()
Γ@μω τα τσ'ιπουρα και το γλυκάνισο μαζί....
![]()
![]()
![]()
Γ@μω τον ύπνο μου ....
την έχασα τη βόλτα μαζί σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένουμε φωτο για![]()