Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Vasileros Bromas

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
    Αυτός ο άνθρωπος δεν μου άρεσε ποτέ

Η αλήθεια είναι ότι είναι έξυπνος και ετοιμόλογος με ατάκες που γράφουν μένουν και επαναλαμβάνονται.

Είναι από τους λίγους πιστεύω που έχουν κάνει την τρέλα τους <<δουλειά>> και αυτό γιατί από τα γεννοφάσκια του είχε τον τρόπο να αράξει και να ασχοληθεί με οτιδήποτε γούσταρε γιατί το παντεσπάνι το είχε.

Μου την δίνει απίστευτα ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ζωή των άλλων και όλων….

Τι θέλει να πει ο ποιητής ???

Χτυπάει το κατεστημένο???

Βρίζει κάποιους πως τι που και γιατί?????

Δεν μπορώ βαριέμαι να το αναπτύξω και μόνο που τον βλέπω μου γυρνάν τα άντερα

Έχει την φάτσα του σας φτύνω όλους απαξιώ και σας βάζω κάτω από το ράσο μου

...αν διαβασεις παραπανω ποστ μου θα δεις ...."οταν δεν ειχα για τσιγαρα ο τζιμακος με τη φτωχεια την καταραμενη γυρναγε με Matra Simca".....με πιαννννεις; (που λεει και η Αμαλλλια)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από clear
    υ.γ. Τζιμάκο αν ακούς πες μας τι έκανες σαν φοιτητής (νομικής) στην Γερμανία. Πλουτοκράτορα, ε' πλουτοκράτορα
    Paidia min trelenomaste,an thes na apaksioseis kapoion sigoura tha vreis ton tropo.Oloi antropoi eimaste..
    einai lathos na taytizeis to ergo enos kallitexni me afto pou einai san antropos
    aksizei na akouseis afta pou leei o panousis kai as kanei sti zoi tou oti thelei.
    oloi oi filosofoi kai ideologoi tou parelthontos zousan simfona me afta pou exoun grapsei?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    παίδες...μια βοήθεια στα γρήγορα....

Ξέρετε που ακριβώς είναι η παράσταση και τι ώρα αρχίζει ???

Μου ήρθε ένα φλάς για σήμερα...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    παίδες...μια βοήθεια στα γρήγορα....

Ξέρετε που ακριβώς είναι η παράσταση και τι ώρα αρχίζει ???

Μου ήρθε ένα φλάς για σήμερα...
    αρχίζει 11 (τελειώνει 2)

Ιερά Οδός 30 (ή 36 δε θυμάμαι)

LUNA DARK
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    θενκς !!!

στο 30 είναι το τσέκαρα
    kawasaki street warriors

και κάτι σχετικό με το τοπικ.....

εδώ και κανα χρόνο έχω βρει ένα site που αναεφέρεται στις δουλειές (κυρίως στην τελευταία κάθε φορά) του Πανούση...

έχει αρκετά πραγματάκια.. (πχ βάλανε φώτος απο "τη συνεντευξη που ετσειλε τον Χατζηνικολάου στη 2η θεση"

ΤΖΙΜΑΚΟΣ
    kawasaki street warriors

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    και κάτι σχετικό με το τοπικ.....

ΤΖΙΜΑΚΟΣ
    re adam, to palikari pou exei ti selida einai didaktorikos sto panepistimio mou..
    a little world..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ :wave2:

Διαπιστώνω και καταγγέλλω ότι κάποιοι συνάδελφοι που εντρυφούν στο ποπ και στο σκυλάδικο, εκφράζουν αρνητικές θέσεις για τον δημιουργό περί ού ο λόγος, περίπου όπως οι γνωστοί-άγνωστοι στις δίκαιες λαϊκές διαδηλώσεις, χρησιμοποιώντας διάφορους λιβέλλους αυθαίρετα. Υπάρχουν κάποιοι που παραλληλίζουν τον Τζιμάκο με τον Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου, το Ζαφείρη Μελά, τον Τσαλίκη και λοιπούς σκύλους, και ισχυρίζονται ότι δεν κατάλαβαν τη διαφορά της προσφοράς. Στοιχηματίζω ότι πρόκειται περί δεξιών και υποστηρικτών του φαύλου κατεστημένου, που τεχνηέντως ως Δούρειος ίππος εισβάλλουν για προβοκάτσια, και στηλιτεύουν κρίνοντας καλλιτέχνες από το πόσο όμορφοι είναι, το έργο τους. Αρα, όλοι μας θα έπρεπε ν'ακούμε Σάκη Ρουβά επειδή είναι και ο πιο ωραίος, και να ψηφίζουμε Αβραμόπουλο ως φωτομοντέλο της πολιτικής. Οι κύριοι ή κυρίες αυτές (δεν γνωρίζω φύλο απ'τα nicks), ουδεμία γνώση από ροκ έχουν και οπωσδήποτε, δεν γνωρίζουν τίποτα από τη κοινωνικοπολιτική θεωρία του αναρχισμού, που ο Προυντόν, ο Κροπότκιν και ο Μαρκούζε φιλοσόφησαν, για το καλό των κοινωνιών εναντίον των εξουσιών της φαυλότητας-όπως αυτές που βιώνουμε χρόνια τώρα-και που ο Τζιμάκος επαγγέλλεται. Το ότι θίγει τα κακώς κείμενα δεν αντιλαμβάνονται ότι τους προσφέρει τον μή συμβιβασμό με τα κάθε είδους λαμόγια, και μες το κεφάλι τους έχουν ένα μπέρδεμα ανερμάτιστο, έναν αχταρμά που όλα τα βάζει στο ίδιο καλάθι. Θλίβομαι ιδιαίτερα που αυτοί οι άνθρωποι είναι μέλη του μοτο, ως λάτρεις των μηχανών, που είναι έκφραση και σύμβολο του ελεύθερου πνεύματος και της ανατροπής των συμβιβασμένων κουτάκηδων. Το -μια ζωή "παρουσιάστε" σαν εκπαιδευμένος σκύλος, εγώ δεν θα πάρω άλλο, φχαριστώ δεν είμαι φίλος- δεν τους λέει απολύτως τίποτα, και το συγκρίνουν με το "τόπε-τόπε ο παπαγάλος" και το "μείνε μαζί μου έγκυος γιατί είμαι φερέγγειος", του μεγάλου βάρδου Πανταζή ,(που αυτοί ακριβώς τον έκαναν μεγάλο)! Λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο της γνώσης, του ήθους και της αντίληψης ωρισμένων, που ενώ ο Πανούσης καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, αυτοί συγχίζονται που κατηγορεί το κατεστημένο σαν κομματόσκυλα του αστικισμού, και δυσανασχετούν μη τυχόν και ο Πανούσης αφυπνήσει κοιμισμένες συνειδήσεις απ'τη Νιρβάνα του Βούδα, και τους κλίσει τα σκυλάδικα, ή ο θείος τους δεν ξαναψηφιστεί για να μπει συμμέτοχος του δικομματισμού, ή μπας και το γλύψιμο δεν τους βάλει στο δημόσιο που τους υποσχέθηκε. Θα θυμούνται μερικοί τον Γιαννόπουλο του Πασόκ, που είχε πλέξει το εγκώμιο των σκυλάδικων, αποκαλώντας τα "πολιτιστικά κέντρα"! Και τις ζεμπεκιές του Αντρέα και του Γιωργάκη και του Μεϊμαράκη κα, στα κανάλια των διαπλεκομένων με τους πολιτικούς.
    -----Προτείνω όσοι είναι οπαδοί του φαύλου κατεστημένου, να σχηματίσουν δικό τους κλαμπ, επιτέλους! Διότι φασίστες, ανεγκέφαλοι, οπαδοί των SS, ακροδεξιοί, Κεντρώοι, συνασπισμένοι, κομουνιστές, αριστεροί ανένταχτοι, οικολόγοι, ακτιβιστές και ιδεολόγοι αναρχικοί, είναι σίγουρα ειρωνεία και ουτοπία να θέλουμε να συνυπάρχουμε στο ίδιο κλαμπ! Υπάρχουν κάποιοι μήπως που να θέλουν να συνυπάρχουν με φασίστες; Θα γραφόσασταν ποτέ μέλη σε λέσχη μηχανόβιων SS; Ακόμα και σ'ένα σπίτι όταν το αντρόγυνο έχει διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις , ο νόμος τους αναγνωρίζει το δικαίωμα διαζυγίου. Αντε λοιπόν να καθαρίσει το τοπίο, να είμαστε μόνο οι δημοκρατικά σκεπτόμενοι και οι οπαδοί του δικαίου μέλη του μοτο. Συγγνώμη για την επιθετικότητά μου, αλλά κάποιες στιγμές εκρήγνυμαι σαν δημοκρατικός άνθρωπος. Δηλαδή ο Πανούσης να κάνει δωρεάν εμφανίσεις,(σαν φιλανθρωπικό ίδρυμα), ενώ οι σκυλάδες να σου παίρνουν και το κεφάλι για να χορεύεις στο ταψί, με τα τραγούδια που τραγουδάνε οι γύφτοι, και που επιβάλλει το εγκάθετο σύστημα της σώου μπιζ, και το σταρ σύστεμ, για να αποβλακώνονται όλοι, μέσα στο περιβάλλον απ'τις κατινάρες που ανεβαίνουν στα τραπέζια για να δείξουν το στριγκ τους-αν φοράνε- και να κάνουν καμάκι και στο πλαϊνό τραπέζι, ενώ να έχουν και την απαίτηση να τις κερνάει και ο μπούλης που τις συνοδεύει! Αίσχος!!!! Αυτή τη κοινωνία θέλουν, για να ξαναψηφίζει τον δικομματισμό που ταλανίζει δεκαετίες τώρα τη χώρα μας. Και δεν επιτρέπουν στον Πανούση να εμφανίζεται στα μεγάλα κανάλια μία φορά στα δύο χρόνια για να μείνει στην απομόνωση και στην αφάνεια και να ατονίσει, και να μην έχουν το δικαίωμα να τον γνωρίσουν και άλλοι άνθρωποι που ενδεχομένως δεν τον ξέρουν. Αυτό μου θυμίζει τον αφανισμό απ'τα μεγάλα κανάλια όλων εκείνων των κομμάτων που είναι εκτός κοινοβουλίου και ΥΠΑΡΧΟΥΝ, διότι βρίσκονται στα ψηφοδέλτια στις εκλογές, όπως είναι το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων με τον Βασίλη Λεβέντη που τεχνηέντως τον χλευάζουν και τον κρατούν λυσσαλέα στην αφάνεια διότι λέει την αλήθεια, και τον φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι. Και το κακό είναι ότι με τη πλύση εγκεφάλου γελάνε πολλοί ανεγκέφαλοι χωρίς να έχουν ακούσει τί πρεσβεύει, μόνο βλέποντας τη σάτυρα του Μητσικώστα. Προτιμούν οι αργυρώνητοι μεγαλοδημοσιογράφοι να καλούν ηθοποιούς και ασχέτους σε πολιτικά πάνελς, απ'το να καλέσουν τον Λεβέντη. Διότι και μία φορά αν εμφανιστεί, είναι σίγουρο ότι θα ανέβη αυτομάτως το ποσοστό του. Και να φανταστούμε ότι είναι το πρώτο κόμμα μετά τον Καρατζαφέρη. Δεν είναι το τελευταίο. Αυτό είναι η Δημοκρατία που πρεσβεύουν; Ούτε η ΕΡΤ, που είναι δημόσια;
    -----Στο μόνο που ο Πανούσης είναι κατακριτέος είναι για τη μισαλλοδοξία του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προπηλακίζει την πίστη και τη θρησκεία και τα σύμβολα, που ένας ολόκληρος λαός προσκυνά. Για τους παππάδες δεν με νοιάζει, διότι ίσως οι περισσότεροι απ'αυτούς να είναι λαμόγια, ομοφυλόφιλοι και επίορκοι. Αλλά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να χλευάζει τη διδασκαλία του Χριστού, ούτε άλλων θρησκειών τους προφήτες.
    Συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, που κατανοούν την προσφορά του Πανούση μέσα σ'αυτό το άθλιο σκηνικό που υποχρεόύμαστε να βιώνουμε καθημερινά, με τα ΚΑΛΆ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΑΦΉΝΕΙ ΑΝΈΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΗ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΗ ΒΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ-ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ!
    Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω! Και επειδή μερικοί δεν γνωρίζουν αρχαία ελληνικά: Αυτός ο οποίος έχει αυτιά για ν'ακούει, ας ακούσει!

Υ.Γ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ' ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ' ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ-ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΑΘΡΕΣ!!!!!
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος
    CONKARK.......

Άφού σέ διάβασα πολύ προσεκτικά .....θέλω νά κάνω τίς παρατηρήσεις μου........
    Δέν γίνεται σέ αύτό τό forum όλοι οί άνθρωποι νά είναι τών ίδίων
    πολιτικών άποχρώσεων...
    ούτε είμαστε έδώ γιά νά άπορρίπτουμε όποιονδήποτε.
    Γιά άλλον λόγο είμαστε έδώ....γιά τήν άγάπη ,γιά τήν τρέλλα μας
    γιά τή μοτό.
    Καί μοτοσυκλετιστές έχει καί δεξιούς καί άριστερούς καί φασίστες
    καί άπ΄όλα.........
    Ίσως κάπου άλλού θά μπορούσαμε νά κάνουμε πολιτική συζήτηση,
    άλλά έδώ...ΔΕΝ...μπορώ νά βλέπω τά κόκκινα τά μπλέ τά πράσινα
    καραβάκια.......
    Έγώ είμαι τής σαθρής γενιάς καί μεγάλωσα μέ ήρωες μου......
    τόν ..ΛΑΜΠΡΑΚΗ.....καί τόν ΤΣΕ....
    Άν μού βρείς έσύ σήμερα τέτοιους..........!!!!!!!!!!!!
    Άντε ό τελευταίος νά ήταν ό..ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ....!!!!!!!
    Τώρα τύποι σάν τό Τζίμμη ,τόν Σαββόπουλο..καί άλλους..
    αύτοί έμειναν γιά νά μάς έρεθίζουν τή σκέψη......ΑΛΛΑ...
    ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ......αν στό λέει ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ...!!!!!!!!
    Μόνο μέ τίς πράξεις δείχνεις τό δρόμο φίλε μου....
    Καλός καί ό λόγος δέ λέω....άλλά μέχρι ένα σημείο....!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..
    Μόνο άν δέν έχεις νά χάσεις τίποτε κάνεις έπανάσταση...
    Ή άν ήσουν Γκεβάρα......
    Καί δυστυχώς γιά μάς ......ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ.....ΟΛΟΥΣ....νά έχουμε
    κάτι νά χάσουμε......
    Άλλος τή θεσούλα του ,άλλος τό βόλεμα του, άλλος τό σπιτάκι του,
    άλλος τό μηχανάκι του.....καί πάει λέγοντας..
    Όπότε τί μένει....τραβιέσαι στή γωνία καί σάν μοναχικός λύκος πιά
    περιμένεις τό τέλος άφού προσπάθησες καί δέν μπόρεσες νά άλλάξεις τόν κόσμο.....!!!!!
    Θυμάσαι σύ κανέναν ..ΖΩΝΤΑΝΟ...κανέναν πού νά γέρασε....???
    Άπ'ολους αύτούς πού όραματίστηκαν κόσμο δίκαιο καί ίσο γιά όλους..??
    Έδώ γιά κάθε άναρχικό ύπάρχει καί ένας μπάτσος άπό πίσω...καί
    μαλακίζονται καί οί δύο.....!!
    Σέ ότι έχει σχέση μέ τίς μοτό μας είμαι στή διάθεση σου.....ώς πρός
    τά ύπόλοιπα νομίζω πώς είπα ήδη πολλά ....σέ λάθος χώρο.
    Πάντως θά σέ διαβάζω....!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    CONKARK.......

Άφού σέ διάβασα πολύ προσεκτικά .....θέλω νά κάνω τίς παρατηρήσεις μου........
    Δέν γίνεται σέ αύτό τό forum όλοι οί άνθρωποι νά είναι τών ίδίων
    πολιτικών άποχρώσεων...
    ούτε είμαστε έδώ γιά νά άπορρίπτουμε όποιονδήποτε.
    Γιά άλλον λόγο είμαστε έδώ....γιά τήν άγάπη ,γιά τήν τρέλλα μας
    γιά τή μοτό.
    Καί μοτοσυκλετιστές έχει καί δεξιούς καί άριστερούς καί φασίστες
    καί άπ΄όλα.........
    Ίσως κάπου άλλού θά μπορούσαμε νά κάνουμε πολιτική συζήτηση,
    άλλά έδώ...ΔΕΝ...μπορώ νά βλέπω τά κόκκινα τά μπλέ τά πράσινα
    καραβάκια.......
    Έγώ είμαι τής σαθρής γενιάς καί μεγάλωσα μέ ήρωες μου......
    τόν ..ΛΑΜΠΡΑΚΗ.....καί τόν ΤΣΕ....
    Άν μού βρείς έσύ σήμερα τέτοιους..........!!!!!!!!!!!!
    Άντε ό τελευταίος νά ήταν ό..ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ....!!!!!!!
    Τώρα τύποι σάν τό Τζίμμη ,τόν Σαββόπουλο..καί άλλους..
    αύτοί έμειναν γιά νά μάς έρεθίζουν τή σκέψη......ΑΛΛΑ...
    Μόνο μέ τίς πράξεις δείχνεις τό δρόμο φίλε μου....
    Καλός καί ό λόγος δέ λέω....άλλά μέχρι ένα σημείο....!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..
    Μόνο άν δέν έχεις νά χάσεις τίποτε κάνεις έπανάσταση...
    Ή άν ήσουν Γκεβάρα......
    Καί δυστυχώς γιά μάς ......ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ.....ΟΛΟΥΣ....νά έχουμε
    κάτι νά χάσουμε......
    Άλλος τή θεσούλα του ,άλλος τό βόλεμα του, άλλος τό σπιτάκι του,
    άλλος τό μηχανάκι του.....καί πάει λέγοντας..
    Όπότε τί μένει....τραβιέσαι στή γωνία καί σάν μοναχικός λύκος πιά
    περιμένεις τό τέλος άφού προσπάθησες καί δέν μπόρεσες νά άλλάξεις τόν κόσμο.....!!!!!
    Θυμάσαι σύ κανέναν ..ΖΩΝΤΑΝΟ...κανέναν πού νά γέρασε....???
    Άπ'ολους αύτούς πού όραματίστηκαν κόσμο δίκαιο καί ίσο γιά όλους..??
    Έδώ γιά κάθε άναρχικό ύπάρχει καί ένας μπάτσος άπό πίσω...καί
    μαλακίζονται καί οί δύο.....!!
    Σέ ότι έχει σχέση μέ τίς μοτό μας είμαι στή διάθεση σου.....ώς πρός
    τά ύπόλοιπα νομίζω πώς είπα ήδη πολλά ....σέ λάθος χώρο.
    Πάντως θά σέ διαβάζω....!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Αγαπητέ Λάζαρε, εν Χριστώ αδελφέ
    σαυτό το forum ας συμμετέχει και η κουτσή Μαρία. Εμένα μ'ενοχλεί το ότι στο motoclub θα πρέπει να συνυπάρχουν ετερόκλητα στοιχεία, όπως το ίδιο θα μ'ενοχλούσε αν στη βουλή θα υπήρχε κόμμα δικτατόρων χουντικών.
    Δηλ, εσύ θα γραφόσουν σε μια λέσχη μοτο φασιστών; Τελικά το μόνο κοινό μας που είναι η μηχανή, θεωρείς ότι είναι ικανή να εξαγνίσει ως ελιξίριο και πανάκεια, και να αναβιβάζει στο απυρόβλητο άτομα με ιδέες που προσβάλλουν τα δημοκρατικά αισθήματα των υπολοίπων; Ή θα καμωνόμαστε ότι δεν μας πειράζει και θα σφυράμε αδιάφορα εθελοτυφλώντας και στρουθοκαμηλίζοντας, ή θα προσποιούμαστε και θα υποκρινόμαστε τους φίλους; Δε γίνεται όμως να είμαστε απ'όλους αρεστοί. Απλά προσωπικά είμαι ειλικρινής και εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου. Και πιστεύω ότι αυτός ο πολυσυλλεκτικός αχταρμάς ίσως να έπρεπε να χρήζει αναθεώρησης. Διότι και στη φύση υπάρχουν στοιχεία που δεν ενώνονται με άλλα σε σώμα.
    Επειτα, πιστεύω ότι οι ιδέες οφείλουν να μεταδίδονται απρόσκοπτα και δημόσια. Τουλάχιστον μια τυπική δημοκρατία υπάρχει. Και να πάψουμε να νοιώθουμε ενδοιασμούς και φόβους, διότι το κατεστημένο Σ'ΑΥΤΟ ποντάρει. Γιαυτό έχει βγάλει και τη βρώμα ότι η ψήφος είναι μυστική. Για να μην επικοινωνούν μεταξύ τους οι πολίτες και ακολουθήσουν τίποτα ρηξικέλευθες ιδέες και χάσουν κανα πρόβατο απ'το μαντρί. Θάρρος και παρρησία χρειάζονται. Είναι καιρός να βγαίνετε απ'τα καβούκια σας ορισμένοι! Διότι δημόσιο βήμα δεν μας παρέχουν. Μόνο σπίτια μας θα μιλάμε για σοβαρά θέματα; Και πού ο χρόνος; Δουλεύουμε 10-12 ώρες, άλλες δύο η διαδρομή, μετά λίγη ενασχόληση με τα παιδιά οι παντρεμένοι, κάτι το φαγητό, κάτι τα τρέχοντα προβλήματα, κάτι ν'ακούσουμε τις κατευθυνόμενες και χαλκευμένες ειδήσεις, απ'τα κανάλια των διαπλεκομένων, πάει η μέρα. Για είλωτες μας θέλουν, να μας ακριβαίνουν τη ζωή, και να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου απ'τις τηλεοράσεις, εφόσον δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα.(βλέπε το "1984" του Τζωρτζ Όργουελ). Ή μήπως λέω ψέμματα; ( Το κόμμα μοιράζει κρατικό οξυγόνο δυό μήνες το χρόνο, στα μέλη του μόνο).
    Γιαυτό και όσοι δεν κοιμούνται στο λήθαργό τους, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε δεόντως το δημόσιο ετούτο βήμα, και όχι μόνο για να σαχλαμαρίζουμε.
    Συμφωνώ απόλυτα για τον Λαμπράκη και τον Τσε, διότι ήταν κοινωνικοί επαναστάτες και τους "έφαγε" το κατεστημένο.(Ήθελε λέει νάναι λέφτερος. Σκοτώστε τον!). Όμως διαφωνώ με το επιχείρημα του τσιγάρου. Να μη συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις. Εκτός αυτού ποιός σου είπε ότι δεν αποτελεί μορφή πολιτικής πράξης, όταν ο τραγουδοποιός εκπέμπει μήνυμα κόντρα στο φαύλο κατεστημένο; Η διακίνηση ιδεών, ως στρατευμένη μουσική, δεν αποτελεί προτροπή; Ή αν ήθελε ο Τζίμης δεν θα μπορούσε να ενταχθεί στο σκυλάδικο; Και εν τέλει, δεν είναι καλύτερο το να λες πράγματα απ'το να λες "αυνανίες", όπως οι σκύλοι; Δεν είπαμε ότι ο Πανούσης είναι άγιος! Όσο για όσους δεν διαθέτουν τα χρήματα για τραπέζι, υπάρχει και η δυνατότητα να καθήσουν στο μπαρ με 20 περίπου Ευρώ. Αλλά αυτά είναι δικαιολογίες, διότι για τα σκυλάδικα πού τα βρίσκουν; Απλά ο Πανούσης τους χτυπάει το σύστημα που αυτοί στηρίζουν! ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ----Επίσης δεν μου αρέσει αυτή η ηττοπάθεια του ότι στην Ελλάδα τελείωσαν οι επαναστάσεις. Ποιός το είπε αυτό; Δεν αντέδρασαν οι νεολαίες κόντρα στο αντιλαϊκό επικείμενο νομοσχέδιο της δεξιάς; Ο Τάσος Παπαδόπουλος στη Κύπρο δεν πέρασε το ΟΧΙ του; Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, δεν αντιδρούν και τα βάζουν με τα ΜΑΤ της εξουσίας; Δεν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούν ροκ; Όλα αυτά δεν καταδεικνύουν ότι ο Έλληνας έχει ακόμα στις φλέβες του τη φλόγα μιας επανάστασης; Βέβαια, εσύ κολλάς στο ένοπλο είδος επανάστασης άλλων εποχών. Σήμερα my friend, οι επαναστάσεις έχουν όλες τις ανωτέρω μορφές, με κορωνίδα την επανάσταση στην κάλπη! Μόνο που το βδελυρό κατεστημένο δεν αφήνει τον Έλληνα να ψηφίσει ελεύθερα, με την πλύση εγκεφάλου, με ψευδείς υποσχέσεις ότι θα βάλουν το παιδί του στο δημόσιο, με τον φόβο απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων επίσης, κρατούν σε ομηρία των συνέλληνα ψηφοφόρο, καθώς επίσης κάτι αμετανόητοι και ξεμωραμένοι χουντοδεξιοί που ακολουθούν το δόγμα:-Εγώ δεξιός γεννήθηκα, δεξιός θα πεθάνω! ...Ήμαρτον ρε παιδιά, που λέει κι ο Γεωργίου Και δεν τους ενδιαφέρει αν αυτή η δεξιά είναι κόντρα στα συμφέροντά τους, ή ξεπουλάει την ίδια τη πατρίδα μας! Εμείς όμως που ανήκουμε σε άλλες γενιές, θα πρέπει να ξεφύγουμε απ'το συναισθηματικό κόλλημα των πατεράδων ή παππούδων μας, διότι δεν είμαστε φερέφωνα, αλλά αντίθετα μορφωνόμαστε (έστω και μ'αυτή τη ψευτοπαιδεία), και πρέπει να είμαστε ανεξάρτητες προσωπικότητες, με κριτική και ενάργεια σκέψη. Λες επίσης ότι επειδή φοβάσαι μη χάσεις κάτι, κάθεσαι στη γωνίτσα σου και περιμένεις το τέλος με απάθεια και μοιρολατρεία. Δηλαδή βλέπεις την άβυσσο να σε πλησιάζει απειλητικά, αλλά δεν αντιδράς. Δηλαδή παίζεις το παιχνίδι της εξουσίας, και μάλιστα είσαι και ηθικός αυτουργός της γενικής κατάντιας. Ε, εγώ τί να σου πω; Νομίζεις ότι θα κρατήσεις τη θεσούλα σου (σε κόβω για δημόσιο υπάλληλο), αν η Ελλάδα βουλιάξει; Ή δεν βλέπεις τις εθελούσιες εξόδους που ήδη η δεξιά εγκαινίασε; Την ακρίβεια, την ανεργία, τα ψέμματα, το ότι οι νέες γενιές δεν βλέπουν μέλλον, τα λόγια, την έλλειψη ζήτησης εξειδικευμένης επιστημονικής εργασίας, τα δημόσια λαδώματα, τις πολιτικές λαμογιές, τις κλοπές του χρηματιστήριου, την πορνεία, τους λαθρομετανάστες παντού γύρω μας με το εισαγόμενο έγκλημα, τους πενιχρούς μισθούς, την αδικία, την αναξιοκρατία,τους πένητες, τους επαίτες, τους αστέγους, τη σκυλονεολαία που τους δίνουν τον Γονίδη ως πρότυπο, τα κοριτσάκια που τα κάνουν λεσβίες, τα αγόρια που τα ωθούν στην "αδελφοσύνη", τους παντρεμένους που ζητάνε ομαδικό σεξ, τις ύβρεις στα ιδανικά του Χριστού, και τόσα άλλα, αυτά δεν σου κάνουν εντύπωση; Δεν επαναστατείς μέσα σου; Δεν θα ήθελες κάτι να προσφέρεις μήπως και κάτι αλλάξει κάποτε-έστω για τα παιδιά σου, που με δική σου ευθύνη γεννήθηκαν μέσα στη σάπια αυτή κοινωνία; Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τους ενεργούς πολίτες; Ο Λεωνίδας κι ο Κολοκοτρώνης γιαυτή την πατρίδα έχυσαν το αίμα τους; Τί θάχεις να διδάξεις στα παιδιά σου, που θεωρούν τον πατέρα τους πρότυπο και ήρωα; Η κοινωνίες δεν αλλάζουν από παιδιά-φερέφωνα των γονιών τους. Οι κοινωνίες αλλάζουν με καινούργες ιδέες. Ο αρχαίος ηγέτης Περικλής έλεγε ότι ο πολίτης που δεν ασχολείται με τα κοινά, είναι άχρηστος πολίτης!
    Ό,τι αξίζει όμως, πονάει κι είναι δύσκολο...και οι μάχες κερδίζονται δια πυρός και σιδήρου!
    --Αγαπητέ Λάζαρε, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι καλύτερα να προσφέρω κι ας σκοτωθώ για την πίστη και τα ιδανικά μου, παρά να ζω σαν το φυτό, στην ευτέλεια και τον φιλοτομαρισμό του βολέματος της τηλεοπτικής θαλπωρής, της άτολμης και μίζερης ζωής μου...

Υ.Γ. Με έμφαση στην αγνότητα του μικρού παιδιού που το φορτώνουν μ'ένα σωρό βάρη, την εποχή του παιχνιδιού, από Τζίμη:
    ......................Όλο εμένανε σηκώνει
    ......................να πω μάθημα, η δασκάλα,
    ......................θα τη σφάξω σαν κουνέλι,
    ......................και θα βγω να παίξω μπάλλα! :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Paidia min trelenomaste,an thes na apaksioseis kapoion sigoura tha vreis ton tropo.Oloi antropoi eimaste..
    einai lathos na taytizeis to ergo enos kallitexni me afto pou einai san antropos
    aksizei na akouseis afta pou leei o panousis kai as kanei sti zoi tou oti thelei.
    oloi oi filosofoi kai ideologoi tou parelthontos zousan simfona me afta pou exoun grapsei?

Μπράβο σας κύριε ακατανόμαστε. Μαζί σου. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Ας το καταλάβουν κάποιοι. Δηλ, κομουνιστές πλούσιοι δεν υπάρχουν; Βέβαια, αν συνυπάρχουν και ιδεολογία και προσωπικό παράδειγμα, αυτό είναι το καλύτερο. Αλλά το πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενεί...

Ο στίχος του και η μουσική του είναι ΑΑ. Πραγματικά υψηλής πιστότητας ροκ.

Αυτό με νοιάζει κατά κύριο λόγο. Οποιεσδήποτε άλλες γελοιότητες από αυτόν προς άλλους, ή από άλλους εναντίων του (καθώς και μακροσκελείς αναλύσεις επί αναλύσεων πάνω σε αυτές τις δύο δραστηριότητες) τις προσπερνώ. Επουσιώδη, το λιγότερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Από ό,τι πληκτρολόγησες, αυτό ξεχωρίζει. Διαφωνώ κάθετα. Δεν περιμένω ο άλλος να είναι σωστός για να με διορθώσει. Συνήθως προσπάθεια να σε διορθώσει θα κάνει κάποιος που το έχει φάει το κεφάλι του με τις μαλακίες που κάνει. Ποιανού τα λόγια έχουν μεγαλύτερο κύρος; Αν σου πει κάποιος "μην καπνίζεις" που είναι υγιής, ή κάποιος που κάνει χημιοθεραπεία (για τον προφανή λόγο); Βάζω στοίχημα το αριστερό μου αρχίδι ότι αν στο πει ο δεύτερος, όχι μόνο το κάπνισμα θα σταματήσεις, ακόμα και το τσιγάρισμα φαγητών θα σταματήσεις...

Για παράδειγμα. Εγώ, έχω χάσει κομμάτια από τα δάχτυλά μου επειδή όταν σκούπιζα την αλυσίδα, η ρόδα γύρναγε. Αν σου πω "να έχεις κλειστή τη μηχανή όταν πας να καθαρίσεις την αλυσίδα", τί θα κάνεις; Θα μου πεις "ΔΕ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ............αν στό λέει ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.....!!!!!!!!!!!!" ;

Ή μιλάς για κάποια άλλη περίπτωση;

conkark, κάτι πήγε στραβά, ή ιδέα μου είναι;

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vasileros Bromas
    από super_toto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία