Αύριο πλούσιο φωτογραφικό υλικό![]()
Πως εχω μια κοπελα δεν το εχω κρυψει, αλλα παραμενω γοητευμενος.....Αμεσως να σχολιασεις εσυ παλιο χελωνα....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Που γνώρισες εμένα ε? Χεχ, καλα σε είχα καταλάβει! Γι αυτό με το που με είδες έσπευσες να με γνωρίσεις και να πάμε και χώμα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Πως εχω μια κοπελα δεν το εχω κρυψει, αλλα παραμενω γοητευμενος.....Αμεσως να σχολιασεις εσυ παλιο χελωνα....
Να ξέρεις οτι προτιμώ το γρασίδι για "τέτοιες" φάσεις!![]()
Που 'ναι ο bartal..... OEO!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα ενα πραγμα, κοιταμε μια κοπελα πριν 15 μερες και τρωμε τα μουτρα μας, δηλωνουμε γοητευμενοι και πεφτουν να μας φανε...Ελεος...Γρασιδι ειπες??![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
XAXAXAXAXAXA!
Καλά, θα δηλώσω εγώ παντρεμένος τότε ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αχ βρε Ντρουνα μου μας ζηλευουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιατι βρε Πανουργια αμα εχεις κοπελα απαγορευεται να εισαι και γοητευμενος?
![]()
![]()
:a13:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αχ βρε Ντρουνα μου μας ζηλευουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φορα αγορι ΜΟΥ καλου κακου κανα ματοχαντρο για το κακο το ματι ...(του Θαναση συγκεκριμενα)
:rotflmao:
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
Ελα ντε λες και ειμαι τυφλος....!!Θα βαλω επανω στο Παρνηθα ενα ματακι καλου κακου...Ασε γιατι αυτος (Θανασης) ειναι κακο ματι....
Ελα ντε λες και ειμαι τυφλος....!!Θα βαλω επανω στο Παρνηθα ενα ματακι καλου κακου...Ασε γιατι αυτος (Θανασης) ειναι κακο ματι....
Για την ακριβεια το ενα ματι ειναι κακο το αλλο ειναι πραο και ακακο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Nietzsche
Για την ακριβεια το ενα ματι ειναι κακο το αλλο ειναι πραο και ακακο!!:rotflmao:
Του Θαναση παντα.
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Nietzsche
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
πιάσε ένα και για μένα....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
K egw ena me anapsyktiko....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
πιάσε ένα και για μένα....
:a44:
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34023