Aν έχω μηχανή ως τότε, και αν έχω μάθει να την οδηγώ χωρίς να είμαι κινητό εμπόδιο ή δημόσιος κίνδυνος... θα τα πούμε εκεί. :wacko:
Aν έχω μηχανή ως τότε, και αν έχω μάθει να την οδηγώ χωρίς να είμαι κινητό εμπόδιο ή δημόσιος κίνδυνος... θα τα πούμε εκεί. :wacko:
δε θέλω να γίνω κακός ή αυστηρός φιλαράκο αλλά ελπίζω να αστειεύεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Aν έχω μηχανή ως τότε, και αν έχω μάθει να την οδηγώ χωρίς να είμαι κινητό εμπόδιο ή δημόσιος κίνδυνος... θα τα πούμε εκεί. :wacko:![]()
![]()
αλοίμονο δεν είναι εκδρομή για έμπειρους χιλιομετροφάγους αλλά δεν είναι και για να ξεπαρθενιασθείς κιόλας...
κοιτάμε την ασφαλεια μας και των γύρω μας συνταξιδιωτών!![]()
![]()
1+1![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Θέλει κι ερώτημα;;;
Ακόμα ένας στην παρέα ίσως και δύο...
λπίζω να μην μου τα κάνουν μαντάρα από τη δουλειά.
Όπως και πέρυσι,έτσι και φέτος.ΜΕΣΑ (διπλός βέβαια).
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος και τσέπης γεμάτης....
ΠΑΙΙΙΙΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩ.....:o
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
Μα το ρωτάτε ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Θα ακολουθήσω με το ΧΤ μου . Λεπτομέρειες για ώρα συνάντησης κ.λ.π θα δούμε στη συνέχεια;
Επειδή δε μπορώ να βρώ τις περσινές φωτό απ'την εκδρομή,μήπως είναι εύκολο να ποστάρει κανείς το link;
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
δυστηχως εχασα την περσινη αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν θα χασω την φετινη ....... με τιποτα!!!!οχι τιποτα αλλο αλλα αυτη την Αραχωβα ρε γαμωτο δεν την εχω επισκεφτει ΠΟΤΕ και θα θελα πολυ να την δω επιτελους !!!!!
![]()
ενας με κτμ ...μεσα..![]()
κανω και για ομαδαρχης...
αν θελουνε ολες οι γυναικες να τις παω εγω με ασφαλεια και προδερμ...
:a13: :a13: