τι διάολο.... κολλάνε τα κουμπιά αυτές τις μέρες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Συνωμοσία των πληκτρολογίων!!!!!! και του Sniper και του δικού μου. Δεν είχαμε βέβαια F112 ποτέ. F102 εννοούσα.
....![]()
τι διάολο.... κολλάνε τα κουμπιά αυτές τις μέρες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Συνωμοσία των πληκτρολογίων!!!!!! και του Sniper και του δικού μου. Δεν είχαμε βέβαια F112 ποτέ. F102 εννοούσα.
....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
...τι γλεπεις και σΕ τρεχουν τα σαλια???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τι διάολο.... κολλάνε τα κουμπιά αυτές τις μέρες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος ενδιαφερεται μπορει να μπει στο haf.gr
οπτικοακουστικο υλικο
εχει ορισμενα videakia απο αρχαγγελο,αερομαχια και αλλα
![]()
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Δεν θα το ξεχασω ποτε...Οταν ειχαμε παραλαβει τα Block50D ετυχε και ημουν με τον πατερα μου στον πυργο ελεγχου της 111Π.Μ.Τοτε ειχαν ερθει και Αμερικανοι για να εκπαιδευσουν τους Ελληνες.Ακουγα γενικοτερα στη βαση οτι οι Αμερικανοι εχουν ψιλοσαλταρει μαζι μας αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω το γιατι αφου δεν ειχα δει κατι ασυνηθιστο.Ο διαλογος παρακατω ειναι πραγματικος αφου τον ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια,και γινεται μεταξυ Ελληνα πιλοτου<ΕΠ> και Αμερικανου<ΑΠ>.Ενα F-16D της 347 με ατρικιδια LANTIRN ξεκινα για μια εκπαιδευτικη αποστολη.Ο ΕΠ ερχεται σε επαφη με τον πυργο ελεγχου και λαμβανει αδεια για τροχοδρομηση.Κατα την διαρκεια του taxing....
AΠ:After take off,smooth climb to 20,000ft
ΕΠ:Roger
Εισερχονται στον διαδρομο και ξαναακουγεται η παραπανω στοιχομυθεια.Δινεται αδεια για take off,το F-16 επιταχυνει, σηκωνεται και "καρφωνει" μεχρι τα 20,000ft εκτελωντας ταυτοχρονα rolls!!!!!
Ηταν μια κατα τα αλλα "smooth climb"....
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
1992 Παρμενίωνας στον Έβρο.........
Είμαστε στην κορυφή λοφίσκου περίπου 80-90 μ. ύψος περιμένοντας για να κάνουμε την τελική επίθεση (τεθωρακισμένα) και έχουμε χαζέψει τελείως...............................
F - 104 G (στα τελευταία τους) εκτελούν αποστολή ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ και περνάνε χαμηλότερα από εκεί ποτ βρισκόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τους γνώστες που καταλαβαίνουν το αν τα Starfighter είναι σχεδιασμένα για βομβαρδισμό και τις ικανότητες ελιγμών τους (ανύπαρκτες) .
αι αι αι να περασει ξυξτα απο πανω σου ενας J79 ειναι τουλαχιστον εκκωφαντικο!!!!
Την πρωτη μερα που παρουσιαστηκα στη 110 ηταν δυο F4 σε σταδιο απογειωσης και λεω πωπω θορυβος.......μετα καταλαβα οτι ηταν ρελαντι....χωνουν μια και πανε military και λεω ωρε μαμακα θορυβος!!!!!!....μετα ομως εβαλαν φουλ μετακαυση![]()
![]()
πολύ ωραίες φότο!!!
Common Sense is not that COMMON after all!!!!