Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Motoe και πράσινα άλογα

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Motoe και πράσινα άλογα

Σχετικά με την πορεία που διοργανώνει η ΜΟΤΟΕ,
    θα ήθελα να πω τα εξης: Είμαι 33 ετών και οδηγάω εδώ και 17 χρόνια.

Αναρωτιέμαι τα εξής :

Εχει κάνει η ΜΟΤΟΕ ποτέ κάτι για τον Καπέο που οδηγεί στους "δρόμους" της ΖΟΥΓΚΛΑΣ τόσα χρόνια??????

Άραγε γιατί εγώ να πληρώνω περισσότερα χρήματα στις Πανελλήνιες επειδή δεν είμαι "μέλος" της ΜΟΤΟΕ.

Τι τα κάνει επιτέλους αυτά τα χρήματα που βγάζει από τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις???

Γιατί το site της Ομοσπονδίας (ΜΟΤΟΕ) έχει χρόοοονιαααα να ανανωθεί????

Θα ήθελα την άποψή σας μπας και μας βάλω να σκεφτούμε λίγο παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το ποστ καθε άλλο παρά να αποτρέψει την συμμετοχή σας στην πορεία αυτή. Άλλωστε μπορεί να κατέβω και εγώ στην πορεία όπως έκανα και στο παρελθόν -αν θυμάμαι καλά 3 (ελάχιστες) συγκεντρώσεις σε 10 χρόνια έχουν οργανωθεί.

Συγνώμη για την αγανάκτισή μου !!!

Το βάζω στις διαμάχες. Το λόγο θα σας το πω σε λίγες μέρες

Φιλικά (πάντα)
    Kapeos

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Motoe και πράσινα άλογα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    .....................................
    Άραγε γιατί εγώ να πληρώνω περισσότερα χρήματα στις Πανελλήνιες επειδή δεν είμαι "μέλος" της ΜΟΤΟΕ.

Τι τα κάνει επιτέλους αυτά τα χρήματα που βγάζει από τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις???
    ...................................

Ρε συ Μητσαρα ...

Το 'χεις ξαναβαλει το ιδιο ποστ ...

Μερικες απαντησεις ειναι πολυ απλες!

1. Αυτος που ειναι μελος της ΜΟΤΟΕ σημαινει οτι ειναι μελος σε καποια Λεσχη και πληρωνει καθε χρονο, παραπανω απο την διαφορα τιμης του εισητηριου της Πανελληνιας. Χωρια που κοπιαζει και ασχολειται με τα "κοινα" περισσοτερο απο εσενα (πχ) που πας ΜΟΝΟ στην Πανελληνια.

2. Μοιραζονται στις Λεσχες που συμμετεχουν, αναλογα με τα ατομα που προσφερουν στην διοργανωση, απο την καθε Λεσχη.

Κι εγω ΔΕΝ θεωρω οτι δουλευει σωστα η ΜΟΤΟΕ, αλλα αυτα που αναφερεις ΔΕΝ ειναι τα σωστα επιχειρηματα!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Χρήστο ΜΟΤΟΕ=taboo

εγώ αυτό κατάλαβα. Είχα βάλει κάτι στο παρελθόν σχετικά με οίκους ανοχής αλλά εσύ λόγο εμπειρίας-ηλικίας (χεχε) κατάλαβες ότι αναφερόμουν στην ΜΟΤΟΕ. Απάντηση δεν έδωσε κανείς.

Ωστε εκεί λοιπόν πηγαίνουν τα χρήματα. Καλά πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος που δεν το είχα σκεφτεί.

Περί λεσχών και μαλ@κίες είναι το μέλι, το οποίο μοιράζονται όπως είπες η λέσχη (γιατί συνήθως μια λέσχη είναι) και η ΜΟΤΟΕ. Μάλιστα, δίκαιο, πολύ δίκαιο.

Στην πορεία θα πληρώσουμε ή θα μας πληρώσουν???

....................................
    Περί λεσχών και μαλ@κίες είναι το μέλι, το οποίο μοιράζονται όπως είπες η λέσχη (γιατί συνήθως μια λέσχη είναι) και η ΜΟΤΟΕ. Μάλιστα, δίκαιο, πολύ δίκαιο.

Στην πορεία θα πληρώσουμε ή θα μας πληρώσουν???

Δεν ειναι ΜΙΑ Λεσχη (της οποιας παλιοτερα υπηρξα και μελος ), αλλα πολλες και μαλιστα η επαρχια κυριαρχει! :smilea:

Στην πορεια, στην απεργια, στον οποιονδηποτε αγωνα τελος παντων, ΔΕΝ πας νομιζω για να πληρωθεις?

Εχεις αληθεια συμμετασχει ποτε στα "κοινα", ειτε μεσω καποιας Λεσχης, ειτε περνοντας μερος σε ανεξαρτητες κινητοποιησεις?
    Εγιναν 5-6 τον τελευταιο 1,5 χρονο ...

5-6 από την ΜΟΤΟΕ ? Πορείες?

Δεν νομίζω.

Στα κοινά μπορεί να συμμετέχω αλλά είμαι κατά των λεσχών.

Τελικά για να μην το τραβολογάμε η ΜΟΤΟΕ βγάζει χρήματα???

Εαν ναι (που σίγουρα βγάζει) που τα "βάζει"???

Αχ κάντε με πρόεδρο στη ΜΟΤΟΕ για μια μέρα (και μέλος ΔΣ, δεν με πειράζει) και θα σας δείξω που τα "βάζει"

Εγω οτι λεσχη εχω δει μεχρι τωρα(εκτος ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ),καμια σχεση δεν εχει με τον μοτοσυκλετισμο

5-6 από την ΜΟΤΟΕ ?
    ...........................

ΟΧΙ η ΜΟΤΟΕ!

Οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες"!

Ησουνα σε καμια?

Για να σε προλαβω, ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Και το να "κρινει" ακομα καποιος ειναι ενα δικαιωμα που για να εχει βαρυτητα πρεπει να την "κερδισει", μεσα απο αγωνες και συμμετοχες, αλλιως ειναι κριτικη του καναπε ... :wacko:

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω οτι λεσχη εχω δει μεχρι τωρα(εκτος ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ),καμια σχεση δεν εχει με τον μοτοσυκλετισμο

δεν εχεις δει την ΛΕΦΚΑ (λεσχη φιλων kawasaki - δεν ειναι μονο για τα εν λογο μηχανακια αλλα για ολλους)

από εκεί και πέρα Χρήστο (crs-k) η Πανελλήνια έγινε από μοτοσικλετιστές λεσχες και όταν η ΜΟΤΟΕ είδε τι παίζει ……… μπήκε στο παιχνίδι,

δεν μπορούμε να ανοίξουμε κουβέντα από το pc (θέλει ώρα ….)

αλλά η ουσία είναι μια, δεν κάνει αυτά που πρέπει….και μπορεί
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΟΧΙ η ΜΟΤΟΕ!

Οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες"!

Ησουνα σε καμια?

Για να σε προλαβω, ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Και το να "κρινει" ακομα καποιος ειναι ενα δικαιωμα που για να εχει βαρυτητα πρεπει να την "κερδισει", μεσα απο αγωνες και συμμετοχες, αλλιως ειναι κριτικη του καναπε ... :wacko:

πιο σωστα απο λεσχες εκτος ΜΟΤΟΕ που εβαλαν μπροστα τον τιτλο "ανεξαρτητοι μοτοσυκλετιστες" γιατι ετσι πρεπει να ειναι....
    τα προβληματα ειναι τα ιδια για ολλους ασχετα απο λεσχες.....
    και οταν η ΜΟΤΟΕ ειδε τη φασαρια μπηκε στο παιχνιδι.....

και ναι ημουν σε δυο (αν και απο Πατρα)
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    ...................................
    αλλά η ουσία είναι μια, δεν κάνει αυτά που πρέπει….και μπορεί

Σ' αυτο ειπα απο την αρχη οτι συμφωνω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "αλλά η ουσία είναι μια, δεν κάνει αυτά που πρέπει….και μπορεί "

Μάλλον όλοι συμφωνούμε σε αυτό.
    Αλλά μου τη δίνει αυτή η κριτική σε όλα χωρίς από την άλλη να αντιπροτείνουμε.
    Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
    ΟΚ η ΜΟΤΟΕ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος δεν δουλεύει σωστά. Δεν κάνει αυτά που μπορεί. ΟΚ!
    Εμείς τι κάνουμε για να τα αλλάξουμε αυτά;
    Και μη μου πει κανείς δεν γίνεται. Όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Όρεξη να τον βρούμε έχουμε;;;
    Οπως είπε και ο "πορνόλυκος":

"Και το να "κρινει" ακομα καποιος ειναι ενα δικαιωμα που για να εχει βαρυτητα πρεπει να την "κερδισει", μεσα απο αγωνες και συμμετοχες, αλλιως ειναι κριτικη του καναπε ...

Για να δραστηριοποιούμαστε λίγο...

Από τον καναπέ συμφωνώ ότι δεν μπορείς να κάνεις κριτική αλλά μπορείς να κάνεις σαν παρατηρητής.

Δηλ. ρε Χρήστο εσύ και εγώ και τόσοι άλλοι που συμμετείχαμε στο παρελθόν, μπορούμε τώρα χωρίς τον "καναπέ" να κρίνουμε πιο αξιόλογα από τους άλλους που δεν συμμετείχαν καν???

Παπάρια μέντολες

Σωτήρη πολύ σωστά. Είναι και η ΛΕΦΚΑ

Και να προτείνω την μοναδική (ίσως) λύση???

Να κάνουμε εμείς μια 2η ομοσπονδία αλλά να την ονομάσουμε moto.gr :rotflmao:

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    gia na leme kai tou strabou to dikio....
    h motoe exei kanei kapoies kales kinhseis kai exei kataferei pragmata...
    gia thh n panellhnia pou anaferate exei ginei ena xali...
    kamia prospa8eia apo pleuras MOTOE na eleg3ei kapws ta pragmata mesa s thn sugkentrwsh....an 8eloun lefta toulaxisrton na apotreyoun tous hli8ious apo to na kanoun souzes panw apo tis skhnes....
    to atuxhma den einai makria....alliws na paw monos mou se mia paralia kai ante geia...petw kai ena panw "ANTIPANELLHNIA" fwnazw kai kanaduo filarakia kai pername kala..

alla ontws menei ena keno...pou einai h MOTOE? h Mera motosukletas pou einai? giortasthke duo xronies kai xa8hke...an 8umaste htan 9 Noembriou...paradeigma..
    ginontai diafores ekdhlwseis...poreies..klp klp...apo pollous kai diaforous...telika poios einai to "megalo kefali"? poioi einai oi "ane3qrthtoi mot/stes"? kanenas elegxos...

oso gia tis lesxes....apo thn MOTOLEB pou eixa empeiria ena xrono...aisxos...
    kapote htan kalutera...twra oti kanoun einai gia thn parth tous ws lesxh...
    kai to oti uparxoun toses polles lesxes den einai kalo...o ka8enas me thn trela tou...alloi mesa alloi e3w...opou laloun polloi kokkoroi...h alliws 45 giannhdes...

proswpika nomizw oti einai kalo na dinoume to paron se otidhpote afora th motosukleta gia na "fainomaste"...

kai gegonos einai oti h motosykletes einai to koino pa8os olwn..alla to kanoume giati mas kanei na skame ena hli8io xamogelo mesa apo to kranos otan eimaste sto dromo...mhn perimenoume na bgaloume kai bouleuth...me liga logia posa na kanoun kai autoi pou einai xompistes...kai to proedrio ths MOTOE einai motosukletistes...
    xwris na tous dikaiologw....an den mporeis filaraki mhn analambaneis...

akomh ena gegonos einai oti h motosukleta einai upo8esh proswpikh kai monaxikh...an to kaloskefteite akoma kai otan odhgas me sunepibath pali monos eisai mesa sto kranos...
    kai o ka8enas exei mia dikh tou apoyh gia tis moto pou proerxetai apo empeiries proswpikes...
    auto kapws dikaiologei thn upar3h pollwn lesxwn...
    me posous telos pantwn 8a tairiazoun ta xnwta sou?

KAI TELOS PANTWN EIMASTE ELLHNES...GIATI NA YPARXEI KATI SWSTO SE AYTH TH XWRA?????????????????

ews treis moto einai kalh parea...mh to parakanoume kiolas...

ouf....ta eipa kai 3alafrwsa...

Υπαρχουν κι αλλες λεσχες που δουλευουν σε ολη την Ελλαδα. υπαρχει κανεις που τις ξερει ολες και να ξερει και τι κανουν ?
    στην δικια μας λεσχη οποιος εχει ερθει , εχει μεινει και γινεται ενεργο μελος ΛΕ.Μ.Ι. .
    Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλες λεσχες σε ολη την Ελλαδα που κανουν οτι καλυτερο μπορουν για τους μοτοσυκλετιστες.
    ακομα και για αυτους που ειναι εναντια στις λεσχες.

Παρόμοια θέματα

1. dragster auto-moto , ταχύτητα auto-moto και gp tuning
    από gsx1400 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2008, 18:01
  2. κτεο .......και πρασιν αλογα
    από steve610 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2008, 15:58
  3. Moto και μυωπία...
    από tolkmt-03 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32