Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: στιγμιαιο προβλημα...

στιγμιαιο προβλημα...

σημερα το πρωι μεσα στην κινηση...
    εκει που ειναι πιγμενη η κηφισιας, βαζω νεκρα και αφηνω το μηχανακι να κινειται,
    οπως κινουνταν το μηχανακι και ανοιγει μπροστα ο δρομος παω να βαλω 2α
    πιθανον να μην κουμπωσε καλα, αυτη την εντυπωση μου εδωσε
    οκ λεω και παω να ξαναβαλω
    αλλα τιποτα
    ουτε 1η, ουτε 2α, ανοιγα γκαζι δε μαρσαρε, νεκρο και το γκαζι
    αμαν !!! :hypnotize

κανω στην ακρη
    τη σβηνω
    ξαναβαζω μπροστα και ολα μελι-γαλα

παλι καλα δηλαδη,

αλλα εχει κανεις καμια ιδεα, για το τι μπορει να το προκαλεσε?
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: στιγμιαιο προβλημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

αλλα εχει κανεις καμια ιδεα, για το τι μπορει να το προκαλεσε?
    πήγαινε άλλαξε κανα ανορθωτη πριν να ναι πολύ αργά.Πολύ αργά εννοώ μην σ αφήσει σε μακρινή βόλτα όπως παθανε οι περισσότεροι..

λες?
    αρε π!@τη μου με τους ανορθωτες!!!

και στο super four παλι π@π@ριες, και τοτε τον ειχα αλλαξει...

ευχαριστω
    θα το εχω στα υποψιν παντως....
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap

Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    πήγαινε άλλαξε κανα ανορθωτη πριν να ναι πολύ αργά.Πολύ αργά εννοώ μην σ αφήσει σε μακρινή βόλτα όπως παθανε οι περισσότεροι..
    Όχι τίποτε άλλο αλλά μην σε αφήσει στο Βόλο και σε φιλοξενούμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Και εγώ τα ίδια με το sf.Η κατάρα των honda

Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

οταν λες αργα.......υπαρχει καποιο οριο χιλιομετρων που πρεπει να γινει η αλλαγη?για πε μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Re: Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    οταν λες αργα.......υπαρχει καποιο οριο χιλιομετρων που πρεπει να γινει η αλλαγη?για πε μας
    Δυστηχως δεν ξέρω..όταν λεω αργά εννοώ καλύτερα να τ αλλάξεις τώρα να ξεμπερδεύεις.Εγώ αμα έπαιρνα VFR θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζα.

Στο bikenet ένας έπαθε αυτό που έγινε και στον ruyjin στην Κόρινθο..περίεργα σβησίματα κτλ...ευτυχώς γύρισε σπίτι του.
    Ο δευτερος ήταν πιο άτυχος και νέκρωσε τελειως το μηχανάκι κάπου στην Β.Ευβοια.
    Και τα δυο μοντέλα του '02.

Είχα παει στον Γκινοσάτη για σέρβις και τον ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με τον ανορθωτη του cbr μου.(600f).Μου είπε δεν του έχει τύχει τίποτα και ότι έχει αλλάξει πάαααρα πολλούς σε CBέδια,XXέδια και VFRεδια.

Γιατι εμενα δε μου κανει για ανορθωτης??

Για ξαναπες λιγο οταν εννοεις δεν ειχες γκαζι ?
    Τιποτα ?? Καθολου γκαζι ?? Μονο ρελαντι??Ουτε μπερδεματα?Σκασιματα??Δε μπορει τι διαλα δεν εκανε κιχ το μηχανακι οταν ανοιγες γκαζι??

Τον ανορθωτη ειναι (σχετικα ) ευκολο να τον μπαρεις χαμπαρι (με μια σωστη μετρηση) αυτο που υποψιαζομαι εγω (τρομπα βενζινης) ουτε ολο το HRC να κατσει απο πανω αν δεν τους το πεις δεν θα το βρουν ευκολα...
    Δε μου λες το μηχανακι ειχε ζεσταθει πολυ??

Re: Re: Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

Δυστηχως δεν ξέρω..όταν λεω αργά εννοώ καλύτερα να τ αλλάξεις τώρα να ξεμπερδεύεις.Εγώ αμα έπαιρνα VFR θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άλλαζα.

Στο bikenet ένας έπαθε αυτό που έγινε και στον ruyjin στην Κόρινθο..περίεργα σβησίματα κτλ...ευτυχώς γύρισε σπίτι του.
    Ο δευτερος ήταν πιο άτυχος και νέκρωσε τελειως το μηχανάκι κάπου στην Β.Ευβοια.
    Και τα δυο μοντέλα του '02.

Είχα παει στον Γκινοσάτη για σέρβις και τον ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με τον ανορθωτη του cbr μου.(600f).Μου είπε δεν του έχει τύχει τίποτα και ότι έχει αλλάξει πάαααρα πολλούς σε CBέδια,XXέδια και VFRεδια.
    δεν ξερω αν αυτο ηταν το προβλημα του νασου........αλλα για ανορθωτη που ειπες με προβληματισες τωρα γιατι σκοπευω να παω εκτος..........για ελλαδα χεστηκα δλδ

Re: Re: Re: Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

δεν ξερω αν αυτο ηταν το προβλημα του νασου........αλλα για ανορθωτη που ειπες με προβληματισες τωρα γιατι σκοπευω να παω εκτος..........για ελλαδα χεστηκα δλδ

Εγω ειχα μεινει απο ανορθωτη του ΧΧ ΚΟΚΚΑΛΟ χωρις να μου δωσει σημαδια πριν ...και που παρακαλω??

Εξω απο το Newcastle Upon Tynes το 1998!!Εδεησε Θεος και μου τον αλλαξαν εκει αλλιως θα ειχα μεινει παρεα με το γκοτζιλα...

naso μηπως επεσες στην περιπτωση που ειχε γινει θεμα??

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=15418

Re: Re: Re: Re: Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Εγω ειχα μεινει απο ανορθωτη του ΧΧ ΚΟΚΚΑΛΟ χωρις να μου δωσει σημαδια πριν ...και που παρακαλω??

Εξω απο το Newcastle Upon Tynes το 1998!!Εδεησε Θεος και μου τον αλλαξαν εκει αλλιως θα ειχα μεινει παρεα με το γκοτζιλα...

πω πω κολοπεριπτωση........και τι να κανουμε δλδ???? καμια ιδεα εκτος απο τον σταυρο μας??? οδικη σφαλεια σε μαζευει λογικα ετσι?? για εκτος λεμε

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: στιγμιαιο προβλημα...

πω πω κολοπεριπτωση........και τι να κανουμε δλδ???? καμια ιδεα εκτος απο τον σταυρο μας??? οδικη σφαλεια σε μαζευει λογικα ετσι?? για εκτος λεμε
    Πρεπει να την ψαξεις για οδικη βοηθεια στο εξωτερικο.Το θεμα ειναι να μην χρειαστει να τα χωσεις χοντρα..
    Εμενα για καλη μου τυχη ενας χριστιανος που σταματησε (με μηχανη) πηρε επιτοπου τηλ ενα κοντινο συνεργειο οπου ηρθαν και με μαζεψαν.Εκει μου αλλαξαν και τον ανορθωτη...

Παντως η διαδικασια αλλαγης του ανορθωτη αν ξερεις τι να κανεις (παντα μετρας με πολυμετρο οχι εσβησε ξαφνικα και αντε αλλαζω ανορθωτη) και εχεις δυο ψιλοεργαλεια μαζι σου δεν ειναι και κανα βουνο...Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις δευτερο ανορθωτη μαζι σου..

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    το cb ΄με άφησε από ανορθωτή μεταξύ κόνιτσας -αλβανίας οι μόνοι που πέρασαν ήταν κάτι συνοριοφύλακες (να ναι καλά τα παιδιά ) οι οποίοι ειδοποιήσαν με ασύρματο οδική...

συμπτώματα που είχα κανα 20 λεπτο πιο πριν, ήταν το ότι δεν είχα γκάζι, άνοιγα κ οι στροφές έπεφταν...

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Για ρίξτε μια ματιά εδώ
    Εχει έναν heavy duty για VFR800
    THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54