Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Κανείς δεν έχει μετανιώσει ?

Κανείς δεν έχει μετανιώσει ?

Βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι πολύ ευτυχισμένοι με τις μηχανές τους και πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη αγορά, αλλά δεν υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μετανιώσει ? Που πήραν ένα μοντέλο Α και μετά από λίγο καιρό είπαν "αμάν, τί μαλακία έκανα και δεν πήρα το Β!" ?

Αν το σκυλομετανιώσατε πείτε μας τον πόνο σας :rotflmao:

τι να σου πω φιλαρακο.
    Ηθελα να παρω το καινουργιο hornet σαν πρωτη μηχανη.Λιγο οι φοβιες που ειχα,λιγο οι καλες συμβουλες απο εδω μεσα και χτυπησα τελικα μεταχειρα hornet S μοντελο 2000.
    Τωρα λεω...
    Μαλακια,ανετα θα μπορουσα να παρω το καινουργιο.
    Το θεμα ομως ειναι οτι ο'τι και να επιλεξεις σιγουρα δεν βγαινεις χαμενος.Τωρα οσοι σκεφτονται ετσι(αμαν επρεπε να παρω το μοντελο Β) ισως να ειναι(και εγω μεσα) επηρεασμενοι απο το φαινομενο της αγοραμανιας.Γιατι δηλαδη,αυτο που πηρες(το μοντελο Α) δεν ειναι καλο?Δεν κανει τι δουλεια του, δεν ειναι γρηγορο,ομορφο κλπ?
    Η μηπως το μοντελο Β εχει κατι παραπανω οχι απαραιτητα σε αποδοση αλλα περισσοτερο σε θεματα αισθητικης.

Οπως γραφει και ο gcrook:

'EImaste oloi mas polloi tuxeroi pou mporoume kai apolambanoume ta mhxanakia mas.
    As min ksenerwnoume me tis mikroanapodies tis zwis auta einai ena tipota....'

Υ.Γ. Δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη.Αλλωστε σε κανα χρονο εδω θα ειμαι παλι, θα παρω τη μηχανη που γουσταρω.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Οι Ducataκιδες δεν μιλανε και να θελανε γιατι τους ταχανε πει απο πριν..
    Οι ΚαΤιΜαδες διαβασαν το τεστ του μοτο περι ανοχης μετα το λυσιμο του 950 Adv αλλα δεν προσεξαν στα ψιλα γραμματα για τον δευτερο κυλινδρο..Τρεχουν και δε φτανουν τωρα..

Οι θεεικες Kawa ακομα δινουν δωρο ενα σετακι πιστονια για καθε περιπτωση(για αυτο ειναι η ειδικη θηκη κατω απο τον κωκωβιο ρεεε).Σε λιγο θα ακους Ζ (Kawa) και θα νομιζεις οτι περναεο ζετακι...
    Το αυτο ισχυει και για τα πλασια του gixxer.Εκπτωση στις πρωτες τρεις κολλησεις 40% και δωρο η καλυμπρα...

Αυταααααα...

Α ναι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

(Και τωρα περιμενω....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα μηχανάκια που είχα ήταν
    SRX 400
    BROS 650
    DOMINATOR 650
    KTM LC4 640
    GSXR 750 98
    V STROM 650

Αυτα που με απογοήτευσαν ήταν
    1) Dominator
    Πολύ αδύναμο για ταξίδια ιδιέταιρα δικάβαλο φορτωμένο
    καλο στο χώμα όμως

2)GSXR 750
    Καταπληκτικό σπόρ μηχανάκι αλλα μου έσπασε τα χέρια η θέση οδήγησης, άσε που ένοιωθα συνέχεια οτι το πάω στο 5% των δυνατοτήτων του
    Α και δεν πήγαινε χώμα

Το SRX ώς ΄πρώτο μηχανάκι μου φαινόταν θεικό .... μέχρι που πήρα το BROS

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οι Ducataκιδες δεν μιλανε και να θελανε γιατι τους ταχανε πει απο πριν..
    Οι ΚαΤιΜαδες διαβασαν το τεστ του μοτο περι ανοχης μετα το λυσιμο του 950 Adv αλλα δεν προσεξαν στα ψιλα γραμματα για τον δευτερο κυλινδρο..Τρεχουν και δε φτανουν τωρα..

Οι θεεικες Kawa ακομα δινουν δωρο ενα σετακι πιστονια για καθε περιπτωση(για αυτο ειναι η ειδικη θηκη κατω απο τον κωκωβιο ρεεε).Σε λιγο θα ακους Ζ (Kawa) και θα νομιζεις οτι περναεο ζετακι...
    Το αυτο ισχυει και για τα πλασια του gixxer.Εκπτωση στις πρωτες τρεις κολλησεις 40% και δωρο η καλυμπρα...

χαχαχααχ

οι ducatisti

οι ΚΤΜαδες και

οι KAWASAKIδες...

ειναι οι πιο πορωμενοι ιδιοκτητες!!!! οταν τα πουλησουν οι περισσοτεροι παλι απο την ιδια εταιρεια θα παρουν μοτοσυκλετα... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!

ενω ...ααααλλοι αδικα περιμενουν africa 1000 + VFR V5..... ENAΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ Η. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε ολα μεσα επεσες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ πάλι γιατί...

Τις έχω μετανιώσει όλες;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Κοιτα, απο την αρχη ημουν μεταξυ transalp και cbf600s. Τελικα πηρα το transalp. Αφου περασε ο πρωτος ενθουσιασμος και αρχισα να πηγαινω πιο πολυ εθνικη το ψιλομετανιωσα... Αλλα οταν παμε βολτες και συνηθως παινουμε βουνα και λιγο χωμα και χρειαζεται να περιμενω το φιλαρακι με το fazer, ε τοτε τι να πω.... transalp ολε!!!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Εγω παλι εχω μετανιωσει που τοσα χρονια ακουγα τους κολλημενους, μικρομυαλους και δεν επαιρνα ΚΤΜ...Τοσα χρονια χαμενα...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγω...

παλι εχω στεναχωρεθει αφάνταστα..

που ..............

επρεπε να πουλησω το προηγουμενο κτμ για να παρω αυτο..που εχω τωρα....

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2...

με προτροπή ενός κολλητού (α ρε δανη πρόσεχε μας απο κει πάνω )ακύρωσα το ρ6 που είχα ζητήσει από το κατάστημα, μου επέστρεψαν την προκαταβολή (ας είναι καλά ο μπαμπούλης με τα κοννε του)και πήγα και πήρα τη μπουμπού, καθώς πριν οδηγούσα μόνο παπί και καμια σχέση δεν είχα με μηχανές!
    η φράση που μου άλλαξε το σκεπτικό για το ρ6 ήταν "βανέσσα είναι πολλά τα άλογα, μην το πάρεις"!
    μετά από 1,5 χρόνο σαν κάτοχος της μπουμπούς μπορώ να καταλάβω πως η φράση αυτή ίσως να με κράτησε ως τώρα στη ζωη, ειδίκα με τα μυαλά που κουβαλούσα τότε !!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Κανείς δεν έχει μετανιώσει ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από micmic
    Εγώ το σκυλομετάνιωσα που έδωσα το DRZ400E μου, που του είχα και δεύτερες ζάντες SM και ήμουνα από πίστα σε πίστα, και αγόρασα ένα AFRICA TWIN θεωρώντας ότι η γυναίκα μου θα γούσταρε να έρχεται παρέα στις βόλτες μου…….

Σφάξαμε γλάρο όμως και μετά τα πρώτα 50 χιλιόμετρα που έκανε επάνω στο africa, ήθελε να γυρίσει πίσω με ΚΤΕΛ

Μου έμεινε και 3-4 φορές

Το παράτησα σε μια γωνία στο γκαράζ, το σκέπασα και με ένα σεντόνι να μην το βλέπω και θυμάμαι την μαλακία που έκανα…. μετά το είχα μόνιμα στην χρυσή ευκαιρία για σπρώξιμο

Τελικά το έσπρωξα και πήρα ένα ΚΤΜ300, τώρα είμαι ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπας στον κόσμο, ρε τι ψυχοθεραπείες και παπάρια, πάρτε ΚΤΜ να βρείτε την υγειά σας λεμεεεε

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

Re: Κανείς δεν έχει μετανιώσει ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από micmic
    Βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι πολύ ευτυχισμένοι με τις μηχανές τους και πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη αγορά, αλλά δεν υπάρχουν και εκείνοι που έχουν μετανιώσει ? Που πήραν ένα μοντέλο A
    εγω φιλε μου πηρα το μοντελο Z και ειμαι μια χαρα.........
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    ρε φιλε εγω το μετανιωσα με το βαραντερο
    ωραιο το μοτερ μιας και μου αρεσουν πολυ τα δυκυλινδρα αλλα πολυ βαρος και ογκος για το τιποτα βρε παιδι μου
    ασε που μου αρεσουν τα ss.
    ωραια τα ον οφ αλλα οχι για μας!!!
    marspiedofagos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αγορασα την CBR600FS και την πουλησα σε 35-40 μερες,για να παρω το ονειρο της ζωης μου...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Εγω απο την αλλη, δεν μετανοιωσα που ειχα μετανοιωσει να μετανοιωσω να αγορασω μια αλλη μηχανη που τελικα δεν αγορασα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 12/7 δεν έχει καλημέρα??
    από Lupo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2005, 17:43
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:43
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2004, 23:49
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11