ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚΑΤΟ ή FZ1??? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FZ1 ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ 1000αρι ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΙΝΓΚ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ FZ1 ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΛΥ????
ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚΑΤΟ ή FZ1??? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FZ1 ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ 1000αρι ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΙΝΓΚ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ FZ1 ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΛΥ????
ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου δεν έχει να κάνει με το Φέιζερ....
ΟΛΑ τα γυμνά έχουν το ίδιο πρόβλημα...
Με λίγα λόγια...αν γουστάρεις να ταξιδεύεις συχνά-πυκνά με πάνω από 140-150 (χιλιόμετρα που τα έχουν για πλάκα αυτά τα μηχανάκια...) και να φτάνεις στον προορισμό σου σαν άνθρωπος και όχι σαν κλαμμένη ρέγγα, τότε πάρε με φαίρινγκ...
Αν κατά 90% κινείσαι στην πόλη, ή είσαι του στύλ "μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος", ή κυνηγάς την μόδα κατά πόδας, τότε πάρε το γυμνό....
Και μην ακούσω μ@λ@κίες του στύλ "εγώ με το γυμνό πηγαίνω στην Εθνική με 200 και δεν με ενοχλεί" γιατί θα πέσει φατούρο....
Η AFTER MARKET Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ FZ1 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???
Αυτές οι ζελατινούλες για τα γυμνά (χωρίς να ξέρω ειδικά για την συγκεκριμένη) είναι αυτό που λένε....ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αυτές οι ζελατινούλες για τα γυμνά (χωρίς να ξέρω ειδικά για την συγκεκριμένη) είναι αυτό που λένε....ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ....
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ FZ1 ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ(ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ).ΤΩΡΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΠΟΛΥ Κ ΔΕ ΘΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ YAMAHA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΚΑΜΙΑ AFTER MARKET,ΕΒΓΑΛΕ 1 Η BARACUDA ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΓΥΜΝΟ FZ-1 ΔΕ ΤΟ ΑΛΑΖΩ!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ή ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ TEST DRIVE ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΤΛ????Αρχικά δημιουργήθηκε από doken
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ FZ1 ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ(ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ).ΤΩΡΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΠΟΛΥ Κ ΔΕ ΘΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ YAMAHA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΚΑΜΙΑ AFTER MARKET,ΕΒΓΑΛΕ 1 Η BARACUDA ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΓΥΜΝΟ FZ-1 ΔΕ ΤΟ ΑΛΑΖΩ!!!
γενικως γουσταρω το γυμνο,μην επιρεαζεσε ομως,παρε κ εσυ αυτο που σαρεσει
K go man protimo Fz1....exo to fz6 k troo poly xyliki,skepsoy me to xiliari,polemos tha ginetai pano sti sela.Ap tin alli na baleis extra zelatina pisteyo oti asximainei ti mixani,opote giati na mi pareis to full fairing kateytheian ap to na kaneis epembaseis se ayto to diamanti(fz1)...K mono me tin skepsi oti oi telikes tha nai toylaxiston 260-270 tis mixanis k de boreis na pas oyte me 200 me to gymno ,einai psilomalakia re sy..![]()
Εγώ αν έπαιρνα τώρα μηχανάκι θα έπαιρνα με κλειστά μάτια (πάλι) φερινγκάτο...(αχ να'μουνα και γω στο "δίλλημα" FZ1 γυμνό ή όχι...)
Το γυμνό δείχνει πιο άγριο σίγουρα και ίσως πιο όμορφο.
Εξαρτάται και από τη χρήση που θα κάνεις όπως είπε και ο ΤΗΕΟD.
Όσον αφορά για τις ζελατινούλες δεν νομίζω να κάνουν δουλειά...Ψιλοκοροιδία μου φαίνεται.Εδώ εμάς με τόσους πόντους ζελατίνα μας χτυπάει αέρας..Άσε που μερικές ζελατίνες στα γυμνά δεν δείχνουν όμορφες..
E nai..na xeis treles dynatotites me tetoio kinitira k na periorizeis to motori sta 150(panta gia anoixtoys dromous milao) einai psilopaketo.Ti zelatines,ti super cranos k trela dermatina...an einai na katebeis ap to mixanaki toybaniasmenos ap to aerino xyliki gama to kalytera..K fysika oso psiloteros toso xeirotera gia sena.An periorizesai mesa stin poli ANTE k se kamia kontini diadromi tsiba to gymno..alla ola einai ypokeimenika,an soy kanei sto mati to gymno xtypa to xoris polles skepseis more..
Κι εγώ μια από τα ίδια παιδιά αλλά εκ του αποτελέσματος, λόγω πρώτης μηχανής.
Δηλαδή, είχα τα φράγκα στο χέρι και μπαίνω στο μαγαζί και έχει ένα μαύρο FZ6, με μαύρο κινητήρα, ψαλίδι, καρίνα, μανιτάρια και γενικά ήταν κόλαση. Δίπλα είχε το Fazer600 σε ασημί.
Ρε παιδιά έδινα τα λεφτά να αγοράσω το φερινγκάτο και κοιτούσα το γυμνό. Αλλά ένα χρόνο μετά και 15200χλμ ξέρω ότι έκανα σωστή επιλογή και αγόρασα το φερινγκάτο. Βεβαία, ακόμη και τώρα κάθε φορά που βλέπω το εν λόγο FZ6 το χαλβαδιάζω, αλλά δεν με χαλάει τόσο πλέον.
Αν ζούσα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και δεν έκανα πολλά ταξίδια θα αγόραζα το γυμνό, εδώ που ζώ όμως σε 1' λεπτό είσαι εκτός πόλης, οπότε........
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Logikotatos man..Kaka ta psemata..kalo to look alla o kolos mas (blepe sverko,mesi,podia klp) thelei k anesi...
Το τεύχος του ΜΟΤΟ που κυκλοφορεί έχει test του fazer!!!!!! ΔΕΙΤΕ να![]()
![]()
και να
![]()