Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προσωπικά καλύφθηκα 100% με τις ποδάρες !

Bartlal μη διανοηθείς να κάνεις καμμιά μαλακία στη φωτό !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+100

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    αν ηταν η αδερφη σου, η κορη σου, η κοπελα σου, ή καποια η οποια τελος παντων θα σε προσβαλε να την εβλεπες ετσι, θα ανεβαζες την φωτο?

...το τι κανουμε στην ιδιωτικη μας ζωη ΔΕΝ νομιζω να σημαινει οτι θελουμε (ή καλυτερα: πρεπει) να το δημοσιευουμε κιολας. _
    Επειδή ξαφνικά η κουβέντα πήρε περίεργη τροπή, ¨κατεβάζω¨την φωτό που έβαλα εγώ, έχοντας όμως τις διαφωνίες μου.
    Γιατί θα έπρεπε κάποιος να προσβληθεί αν έβλεπε την κοπέλλα, κόρη, αδελφή έτσι. Δηλαδή πως; Δεν έχει προστεθεί κάτι ανάρμοστο στην φωτό. Δεν έχει παραβιαστεί η ελευθερία του ατόμου, εισβάλοντας σε κρεββατοκάμαρες ή τραβώντας φωτό σε τουαλλέτες. (Δεν θα έβαζα έτσι κι αλλίως κάτι τέτοιο) Η κοπέλλα παρέλασε έτσι όπως γούσταρε, μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, και δεν νομίζω ότι χρειάζεται την φροντίδα κάποιου. Εκτός και όποια κοπέλλα φοράει μίνι ή κάλτσες χρειάζεται φροντίδα....
    Sorry για τις αντιδράσεις που προκάλεσα με το θέμα μου.
    CU
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Επειδή ξαφνικά η κουβέντα πήρε περίεργη τροπή, ¨κατεβάζω¨την φωτό που έβαλα εγώ, έχοντας όμως τις διαφωνίες μου.
    Γιατί θα έπρεπε κάποιος να προσβληθεί αν έβλεπε την κοπέλλα, κόρη, αδελφή έτσι. Δηλαδή πως; Δεν έχει προστεθεί κάτι ανάρμοστο στην φωτό. Δεν έχει παραβιαστεί η ελευθερία του ατόμου, εισβάλοντας σε κρεββατοκάμαρες ή τραβώντας φωτό σε τουαλλέτες. (Δεν θα έβαζα έτσι κι αλλίως κάτι τέτοιο) Η κοπέλλα παρέλασε έτσι όπως γούσταρε, μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, και δεν νομίζω ότι χρειάζεται την φροντίδα κάποιου. Εκτός και όποια κοπέλλα φοράει μίνι ή κάλτσες χρειάζεται φροντίδα....
    Sorry για τις αντιδράσεις που προκάλεσα με το θέμα μου.
    CU
    πιστεψε με, ειλικρινα δεν ειχε προσωπικο χαρακτηρα προς εσενα το ποστ μου.
    στο θεμα μας: και μπορει να κυκλοφορει ετσι στην παρελαση, στην καφετερια, στα μπουζουκια και στα κλαμπ. Το ζητουμενο του θεματος ειναι κατα ποσο:
    1ον) θα θελαμε να δουμε τις αδερφες, κοπελες, κορες κλπ σε site, σε κοινη θεα...
    2ον) αν αν θελαμε η ιδια παλι κατηγορια (αδερφες, κοπελες, κορες, συνεργατισσες στο γραφειο, κλπ ) να βλεπει αυτες τις φωτο.

με αυτα τα κριτηρια κινουμαι. κανω λαθος?

χωρις παρεξηγηση,
    Γιωργος

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

h tapeinh mou gnomh einai oti ama den h8ele na sxoliastei h kopella k ka8e kopella 8a ntynotan pio semna na mhn travi3ei ta vlemata olon mas (symperilamvanomenhs k ths giagias)

apo oti fenetai omos h8ele na thn doume oloi mas.kai oi fotografoi kai oi goneis ths kai o aderos ths k h 8eia ths k opoio kanali eperne thn parelash ekeinh thn ora kai oi ka8hghtes ths k o iereas ths ekklhsias ths k o pro8hpourgos..

ara kai na mpei kai sto internet de 8a einai kati kainourio gia afthn k tis kopelles pou kanoun ta idia.

afto pou einai kapos lepto einai h hlikia ths kopella pou einai kato apo 18 mallon k den exei plhrh epignosh ton pra3eon ths akoma.
    ypefuinoi einai oi ka8hghtes pou ths epetrepsan na paerlasei san na phgaine se club-bar kai oi goneis ths pou thn afhsan na foresei afta ta rouxa.

parakato den yparxei logos na aisxrologoume k na vazoume sexistika sxolia sto site afto.(o ka8e enas omos einai lef8eros na skeftei oti 8elei omos )

prosopika den vrisko kati kako pou egine post h foto sto site giati den exei kati gymno pano.

sto kato kato o ka8e enas mas einai ypef8inos gia ton eafto tou kai tis aderfes tou ama 8elei...
    (thn aderfh mou den thn afhno na phgainei etsi stis parelaseis ths ego)

ZHTO OI GONEIS K OI KA8HGHTES GIA TON 3EPESMO THS PARELASHS
    Fly With It!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

χωρις παρεξηγηση,
    Γιωργος

καμμιά παρεξήγηση
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    καμμιά παρεξήγηση

H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Suner
    h tapeinh mou gnomh einai oti ama den h8ele na sxoliastei h kopella k ka8e kopella 8a ntynotan pio semna na mhn travi3ei ta vlemata olon mas (symperilamvanomenhs k ths giagias)

apo oti fenetai omos h8ele na thn doume oloi mas.kai oi fotografoi kai oi goneis ths kai o aderos ths k h 8eia ths k opoio kanali eperne thn parelash ekeinh thn ora kai oi ka8hghtes ths k o iereas ths ekklhsias ths k o pro8hpourgos..

ara kai na mpei kai sto internet de 8a einai kati kainourio gia afthn k tis kopelles pou kanoun ta idia.

afto pou einai kapos lepto einai h hlikia ths kopella pou einai kato apo 18 mallon k den exei plhrh epignosh ton pra3eon ths akoma.
    ypefuinoi einai oi ka8hghtes pou ths epetrepsan na paerlasei san na phgaine se club-bar kai oi goneis ths pou thn afhsan na foresei afta ta rouxa.

parakato den yparxei logos na aisxrologoume k na vazoume sexistika sxolia sto site afto.(o ka8e enas omos einai lef8eros na skeftei oti 8elei omos )

prosopika den vrisko kati kako pou egine post h foto sto site giati den exei kati gymno pano.

sto kato kato o ka8e enas mas einai ypef8inos gia ton eafto tou kai tis aderfes tou ama 8elei...
    (thn aderfh mou den thn afhno na phgainei etsi stis parelaseis ths ego)

ZHTO OI GONEIS K OI KA8HGHTES GIA TON 3EPESMO THS PARELASHS
    εστω και λογω ηλικιας (ή και βλακειας αν θελεις) οφειλουμε να προστατευσουμε οτι και για οσο προλαβαινουμε!

H κλίκα μου!!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Re: Re: Re: Re: Re: Παρέλαση 25ης Μαρτίου

οσοι με ξερουν ΜΟΝΟ το αντιθετο μπορουν να διαβεβαιωσουν. _
    I CONCURRRRRRR
    πουριτανος ο bartlal???????
    Σα να λες οτι ο πάπας ακουει death metal!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ολοι γνωριζουμε οτι πριν κανει εντιτ ενα ποστ με ασεμνο περιεχομενο, κανει σειβ αζ... για να κραταει στοιχεια...

Η ζωνη τι κανει; καλα;;;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero

Η ζωνη τι κανει; καλα;;;

Κορυφαίο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    I CONCURRRRRRR
    πουριτανος ο bartlal???????
    Ολοι γνωριζουμε οτι πριν κανει εντιτ ενα ποστ με ασεμνο περιεχομενο, κανει σειβ αζ... για να κραταει στοιχεια...

Η ζωνη τι κανει; καλα;;;
    :rotflmao: :rotflmao:

H κλίκα μου!!!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Suner
    Εγώ να πω ότι συμφωνώ με όσα είπε ο φίλος Sunor.Απλά ένα σχόλιο θέλω να κάνω,ούτε να συνεχίσω ούτε να επεκτείνω την κουβέντα θέλω.
    Επίσης καταλαβαίνω τη θέση του Bart όσα είπε.
    Bart,αν από την αρχή είχε μπει με κομένο πρόσωπο θα ήταν οκ?
    Απάντησέ μου με πμ αν θέλεις,μην το κουράζουμε το θέμα..

για μένα.
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Να χαρώ εγώ προστασία.......την είδε όλη η Ελλάδα στην παρέλαση μετά στην TV και τέλος στις εφημερίδες......αλλά στο moto.gr κανείς......α μην πώ για την πώληση στο φωτογραφείο που τράβηξε την φώτο και πάει να την πάρει όποιος γουστάρει....
    Δεκάρα δεν δίνω για την φώτο και τα ανήλικα δεν είναι του γούστου μου αλλά να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και καλά για προστασία άλλων και για επίπεδο όταν γράφονται τρίς χειρότερα......καληνύχτα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
    Να χαρώ εγώ προστασία.......την είδε όλη η Ελλάδα στην παρέλαση μετά στην TV και τέλος στις εφημερίδες......αλλά στο moto.gr κανείς......α μην πώ για την πώληση στο φωτογραφείο που τράβηξε την φώτο και πάει να την πάρει όποιος γουστάρει....
    Δεκάρα δεν δίνω για την φώτο και τα ανήλικα δεν είναι του γούστου μου αλλά να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και καλά για προστασία άλλων και για επίπεδο όταν γράφονται τρίς χειρότερα......καληνύχτα.....
    τωρα, αυτο ειναι λογικη ρε Μοτουλ?

επειδη την εδειξε το alter, star, η Τατιανα, αντε και ο Θεμος, επειδη ο φωτογραφος εχει τετοιου ειδους πελατες κλπ κλπ, θα πρεπει να τα αναπαραγουμε ΚΑΙ εμεις? αυτο ειναι οτι πιο καλο εχουμε να επιδειξουμε? δεν συμφωνω βρε φιλε, ειλικρινα.
    και το ξαναεγραψα πιο πριν: το τι θα ανταλλασουμε μεταξυ μας: κανενα οριο (sic) το τι θα βαζουμε εδω, ας κανουμε πρωτα μια (εστω στοιχειωδη) αυτοκριτικη, πριν το πατησουμε το τιμημενο το κουμπακι της επισυναψης!
    φιλικα σου μιλαω, και το ξερεις, για να μην θεωρηθει οτι τσακωνομαστε!

H κλίκα μου!!!

ΟΚ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	25 ΜΑΡΤΙΟΥ.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	14,8 KB 
ID:	42942
    VARADERO C΄EST LA VIE

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ...
    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

shameless self promotion Το avatar του/της island
    αυτούς εκει με το βέλος τους είδατε ??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	parelasi.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	20,7 KB 
ID:	42944
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17
  2. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
    από GST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 18:13
  3. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06