Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Προς χωματερούς

Eγώ πάντως νομίζω ότι για την επικείμενη απαγόρευση, φταίνε τα KTM.

(και ετοιμαζόμαστε να μεταπηδήσουμε στις διαμάχες)

You BETA believe...

Εν έτι 1965 στην Αγγλία, κάποιος μηχανικός ονόματι George Searle
    εφήυρε έναν κανονικών διαστάσεων κινητήρα (πατενταρισμένο και δημοσιευμένο) που λειτουργούσε με περιστρεφόμενους ηλεκτρομαγνήτες και παρήγαγε άφθονα ποσά ενέργειας ( γιά την ακρίβεια παρήγαγε περισσότερη ενέργεια από όση κατανάλωνε, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης ). Ο εν λόγω κινητήρας εκτός από οικολογικότατος και αποδοτικότατος, θα απέβαινε και καταστροφικότατος γιά την παγκόσμια βιομηχανία πετροχημικών καθώς θα τους περιόριζε στην κατασκευή tapper.

Άρα το εσωτερικό ερώτημα "μήπως να παροπλίσω την μηχανή μου γιατί παράγει ρύπους" είναι άτοπο. Η λύση είναι απλούστατα να μας προσφερθούν ΓΝΩΣΤΕΣ τεχνολογικές εφαρμογές που δεν ρυπαίνουν.

Νομίζω ότι όλοι μας καταλαβαίνουμε γιατί δεν γίνεται αυτό....

( Φαντάσου λέει να "σβαρνίζεις" χωματόδρομους και ο μόνος ήχος που θα ακούγεται να είναι οι πέτρες που θα πετάγονται αριστερά-δεξιά )

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αφού το έχασα για λίγο

Θα πώ μερικά πράγματα ακόμη

Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους κηνυγούς και τους ψαράδες δεν είναι αυτοί που καταστρέφουν την άγρια ζωή και το οικοσύστημα .
    κοιτάξτε γύρω σας και φέρτε στο νού σαε εικόνες απο μερικές δεκαετίες πίσω , πώς ήταν η Ελλάδα και ο κόσμος γενικότερα και πως ειαι σήμερα , δεν γνωρίζω ποσοστά όμως όταν ένα μεγάλο μέρος απο δάση κάθε χρόνο χάνονται στον βωμό του κέρδους ειτε με την μορφή της Υλοτόμησης ( νομιμη η παράνομη ) των πυρκαγιών για οικόπεδα η βοσκολίβαδα ( για να τρώμε τα εκτρεφόμενα αμνοερίφια και κοκορέτσια στις εκδρομες ) , την μόλυνση απο διάφορες βοιομηχανείες της περιφέρειας ( γιατί δεν ελέγχονται ) των ποταμών και λιμνών , την διαρκώς αυξανόμενη οικιστική και ανεξέλεγκτη τουριστική ανάπτηξη των ορεινών τόπων καί πολών ακόμη παραμέτρων .
    Τότε που να Κρυφτή και να κηνυγηση η Αρκούδα , ο Λύκος , ο Λυγκας , Η Αλεπού και διάφορα άλλα όταν δεν βρίσκουν τα μικρότερα θηράματα που δεν έχουν ουτε αυτά κρυψώνες , πώς να ζήση η βύδρα σε θολά και μολυνσμένα νερά ( στο χωριό μου πρίν 15 χρόνια ζούσαν στο ποτάμι περίπου 25 βύδρες και είχε ζωή το ποτάμι απο καραβίδες έως πέστροφες μέχρι που περιορίστικε το καθαρό νερό σε μια απόσταση 2χλμ απο τις πηγές πιο κάτω ηταν μια χοιροσφαγική βοιομηχανία που έριχνε τα λύματα στο ποτάμι , μέσα σε ένα χρόνο ψοφήσαν τα πάντα και σε δυο χρόνια έκλεισε και η βοιομηχανοία αφου ειχε κάνει το κακό της , ασχετο μεν αλλά ηταν μια κινιτοποίηση των χωριανών που έφερε αποτέλεσμα , Βύδρες βέβαια δεν ξαναείδε το ποτάμι εχει όμως πέστροφες πλέον ).
    Οπότε καταλήγουμε οτι φταίμε όλοι λίγο πολύ καθώς πρέπη να αφήσουμε πολύ περισότερα απο όσα ειμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε για να μεγαλώση ελάχιστα η διάρκειά μας στον Πλανήτη ( σκόπιμα δεν αναφέρθηκα ούτε στον Αμαζώνειο ούτε σε άλλα μέρη που διατελήτε οικολογικό έγκλημα )
    Αυτά και ευχαριστώ αν το διαβάσετε

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Αφού το έχασα για λίγο

Θα πώ μερικά πράγματα ακόμη

Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους κηνυγούς και τους ψαράδες δεν είναι αυτοί που καταστρέφουν την άγρια ζωή και το οικοσύστημα .

.....................................

Αυτά και ευχαριστώ αν το διαβάσετε

ΔΕΝ ειπε κανεις οτι ειναι ΜΟΝΟ αυτοι ...

Στον "ανθρωπο" γενικοτερα αναφερομαι εγω που στον βωμο του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (και προσκαιρου πολλες φορες) κερδους, ειναι ικανος να καταστρεψει τα ΠΑΝΤΑ!

Παραδειγματα εχουμε ΑΠΕΙΡΑ!

Καθε χρονο εκατονταδες (μην πω χιλιαδες) "κλαιγονται" οτι η φωτια που εβαλε καποιος ΚΑΚΟΣ οικοπεδοφαγος, εκαψε το σπιτακι τους που ηταν χτισμενο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ (μετα απο αναλογη φωτια που ειχαν βαλει αυτοι ή ο δικος τους οικοπεδοφαγος πριν 2-3 χρονια προφανως)!

Αλλοι τοσοι κλαινε που το νερο τους πηρε το σπιτι που ειχαν χτισει στο ρεμα που οι ιδιοι ΜΠΑΖΩΣΑΝ για να αποχτησουν οικοπεδο!

Χωρια ολοκληρα κλαινε για την κατολισθηση που εγινε (με τις πρωτες βροχες) λογω του οτι το ιδιο καλοκαιρι "ξεκαθαρισαν" το δασος πανω απ' το χωριο τους.

Σε χωριο διπλα στην Βαλια Καλντα που περασα προσφατα, ντοπιος παινευοταν οτι σκοτωσε την Αρκουδα που του "χαλασε" τα μελισσια που ο ιδιος ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοποθετησε ΜΕΣΑ στον Εθνικο Δρυμο!

Τι να λεμε λοιπον για την υποκρισια που μας διακρινει ως ειδος ???

Η ενοποιηση των Εθνικων Δρυμων "Βάλια Κάλντα" και "Βίκου-Αωού" (που αν δειτε το μεγεθος τους σ' ενα χαρτη θα γελασετε) ειναι κατι που "συζητιεται" εδω και 35 χρονια !!!

ΔΕΝ βαρεθηκαν να κουβεντιαζουν ακομα?

Τα ζωα (τα μαρκαρισμενα) που υπαρχουν στον ενα Ε.Δ. εμφανιζονται ΚΑΙ στον αλλο ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!
    Ειναι ενιαιος χωρος γι' αυτα, πως να το κανουμε?
    Ο Σμόλικας γιατι ειναι απ' εξω?
    Ο Γραμμος?

Γαμωτ, φτιαχτηκα παλι !!!

Οχι ρε Ματθαιε!
    ΔΕΝ χρειαζεται να ευχαριστεις!

Μακαρι να υπαρχουν κι αλλες τετοιες "ευαισθητες" φωνες γι αυτο το θεμα ...

Δεν πιστευω να μου κουβαλησεις τα Απαντα του Καριωτακη σε καμμια βολτα τωρα ?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Δεν πιστευω να μου κουβαλησεις τα Απαντα του Καριωτακη σε καμμια βολτα τωρα ?

ΟΧΙ βρε προς Θεού του Βρετάκου θα φέρω μιας και έγραψε αρκετά περιηγητικά

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Η ρίζα του κακού είναι μία και δεν είναι ούτε ΕΣΥ ούτε ΕΓΩ

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ

Αφήνει κανείς την ανατροφή των παιδιών του στον αυτόματο πιλότο; Ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός; Όχι βέβαια!

Ε, αυτό ακριβώς κάνει 173 χρόνια τώρα το ελληνικό κράτος.
    Σε χάρτη του 1858 υπάρχουν καταγεγραμμένα 128 ρέματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Τώρα πόσα;( Θα το ψάξω και γιά την Θεσσαλονίκη ). Εντάξει, εγώ το μπαζώνω, αλλά γιατί το μπαζώνω;
    Επειδή γνωρίζω ότι δεν θα τιμωρηθώ!

Και επειδή νιώθω να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ας μην συνεχίσω.

Να διευκρινήσω μόνο ότι στην δημοκρατία, ο δήμος κρατεί. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ζητήθηκε η άποψή μας, που έγινε δημοψήφισμα, που πήραμε μέρος βρε αδερφέ στην λήψη μίας σημαντικής απόφασης; (μέσω internet είναι πανεύκολο)

δεν έχουμε δημοκρατία

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Eμενα παλι... Απεχθανομαι μεχρι αηδιας το κυνηγι και μου αρεσει το ψαρεμα Πως στα διαλα το εχω καταφερει αυτο δεν το εχω καταλαβει !!! Και ειναι και η πρωτη απαντ.ερωτ. ( ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ) του καθε κυνηγου οταν τον ρωτας ... --- Τι εχεις να χωρισεις ρε φιλε με τους κοτσιφες και τους μπουμπουνας ??

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    --- Τι εχεις να χωρισεις ρε φιλε με τους κοτσιφες και τους μπουμπουνας ??
    Ενώ με τα σαφρίδια, έχεις να χωρίσεις πολλά !!!

STUBI, άλλαζε επιχειρήματα...)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    OldMan
    Ενώ με τα σαφρίδια, έχεις να χωρίσεις πολλά !!!
    Να... Παλι κλειστηκα γωνια ! Τα ειπα εγω δεν τα ειπα ?????

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF