Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 207

Θέμα: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    για σου ρε πατρίδα

βλέπω να έρχομαικαι εγώ στο ΔΕΛΕΑΡ

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny
    Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί…
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
    Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί…
    Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...

Εγώ πάλι λέω να αφήσεις λίγο τις βόλτες και να έρθεις στην πορεία !

ε
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Το κοβω να φτηνετε την πορεια και να αραζετε για μπυρονια στο Λεδεαρ...

Και απο μενα μια!!

Οποιος δεν θέλει δεν έρχεται, αλλά όποιος δεν έρθει επειδή βαριέται η επειδή θα πάει βόλτα κλπ. και όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, την επομένη που θα του πιάσουν τον κώλο ή θα αγανακτήσει απο την όλη κατάσταση στον μοτοσυκλετισμό να κάνει τουμπεκί και μην αρχίσει τα τριτοκοσμικοί είμαστε, δεν υπάρχει κράτος και λοιπές κλάψες.....
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ......ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ.
    Ισως μία πορεία να μην προσφέρει ουσιαστικά τίποτα αλλά η αδιαφορία για θέματα που καίνε εμάς τους ίδιους μας κάνει αποχαυνωμένα πιόνια.....κοινός Αμερικανάκια......

Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.

Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.

Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.

Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.

Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...

Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........
    Αυτο για οσους λενε οτι δεν γινετε τιποτα με πορειες κλπ
    Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.

Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.

Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.

Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.

Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...

Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.

+ 1 καπετάνιο !

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους
    Λόγω της πίεσης ναι. Της πορείας, όχι...

Αν ο,τι έχουμε πετύχει τόσα χρόνια είναι η κίνηση στους λεωφορειόδρομους... τι να πω...

Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....
    Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ή πορεία, ή εκκλησία... υπάρχουν κι άλλοι πιο σοβαροί (ή σοβαροφανείς αν θέλετε) τρόποι.

Έχω την άποψη οτι μια πορεία (στις τόσες που γίνονται καθημερινα για ψύλλου πήδημα) και ειδικά Σάββατο που ΔΕΝ προσφέρει επικοινωνιακά δημοσιότητα (μικρότερη ακοραματικότητα ειδήσεων, κλειστές υπηρεσίες και υπουργεία) είναι μάλλον άστοχη κίνηση.

Ειδικά επειδή είναι και 1/4...

Αλλά, όπως προείπα, άποψή μου...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ

Re: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
    Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων

ΜΟΤΟΕ

Σημ.. υπολογιζω παιδια πανω απο 2000 μοτοσυκλετες....
    Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι προβλέπει το άρθρο 49 του KOK το οποίο είναι ... σκανδαλώδες ;
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........
    +1
    το ξαναγράφω
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

υπάρχουν χιλιάδες τρόποι διεκδίκησης ένας απο αυτούς είναι και η πορεία διαμαρτυρίας, ίσως ο πιο μαζικός και ο πιο ξεκάθαρος......μαύρο στις εκλογές, αρνηση συμμόρφωσης κλπ. είναι ατομικά μέτρα που δεν δίνουν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ή δίνουν περιθώρια παρερμήνευσής τους...........
    Οσο να αφορά την ταλαιπωρία που θα υποστούν κάποιοι αύριο τους την έχουμε ξεπληρωμένη εδώ και χρόνια με το οτι γλυτώνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα επιπλέον ουράς και χιλιάδες θέσεις πάρκινγκ καθημερινά, αφού εμείς επιλέξαμε να αφήσουμε τα κουτιά σπίτι και να μετακινούμαστε με μοτοσυκλέτες.
    Να μην πώ για τους δυσανάλογους φόρους που πληρώνουμε σε σχέση με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων......ασ ταλαιπωρηθούν 2 ώρες και ας σκεφτούν πόσο περισσότερο πρέπει να μας προσέχουν και να μας στηρίζουν για δικό τους ώφελος.....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

.

Έχουν σοβαρή κυβέρνηση διότι κάνουν πορείες !!!! Kάνουν πορείες σημαίνει ότι διεκδικούν , ζητάνε –απαιτούν !!!!

Φυσικά δεν είναι ΜΟΝΟ πορείες ….δεν κατεβαίνουν στους δρόμους την μια και την άλλη είναι σαν να μην συνέβη τίποτα !!!!

Μην ξεχνάς αυτός που δεν ζητά δεν λαμβάνει !!!!

Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……
    Στο τελευταίο θα συμφωνούσα εαν στην Ελλάδα δεν είχαν εκφυλιστεί τόσο

Έχουμε σχεδόν καθημερινα μια πορεία (πχ σήμερα έχει φοιτητικό συλλαλητήριο)...

Όταν κάτι είναι σύνηθες, παύει να είναι σημαντικό....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αυτη ειναι η σημαια μου !!

ΤΙΦΟΕΥΣ στα περσικα !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tifoefs-black.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	12,7 KB 
ID:	43006

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ