Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 207

Θέμα: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    telika δεν ειχε kosmo....(400-500 μοτο) στην Αθηνα δυστυχως δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον(οσο θεσσαλονικη και βορ.ελλαδα.....)
    Στο γυρισμο επεσα και σε 1 ατυχημα στον Κηφισο σκοτωθηκε το παιδι που οδηγουσε το παπι....ηταν στην ασφαλτο μεσα στο αιμα τον χτυπησε αφου επεσε και 1 αμαξι κατι μοτοσυκλετιστες ειχαν σταματησει 1 απο το βεσπα κλαμπ που ηταν στη πορεια και 2 αυτοκινητα (1 γιατρος και 1 αλβανος εργατης για να βοηθησουν) χιλιαδες αμαξια μονο να σταματανε να κοιτανε μεσα απο το αμαξι και να φευγουν.....
    Κριμα το παιδι και στην οικογενεια του

Καλα ασε, γιατι εγω ξερω καποιους αλλους που δεν εχουν ουτε ενδιαφερον για κρανος, ουτε για πινακιδες, ουτε για πιστες ΚΑΛΕΣ που ειναι 2 βυματα απο το σπιτι τους

Αν και δεν ξερω πως εγινε, κριμα για το παιδι

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αυτή η ιστορία με το mall όντως ανήκουστη και μακάρι να είναι ένα κρύο πρωταπριλιάτικο....

Όσο για τη συμμετοχή, μου είπε ένας φίλος που έτυχε να δει την πορεία πηγαίνοντας σε κάποια δουλειά:

Το γήπεδο όταν σχολάει, πιο πολλά μηχανάκια έχει....

Επίσης έμαθα ότι κάποιοι σταμάτησαν μπροστα στη ΓΑΔΑ και μαρσάρανε, έκαναν burnout και άλλα τέτοια εποικοδομητικά πράματα....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Οντως ήμασταν λίγοι.....500 - 600 μοτό αλλά γίνανε και πολλά μπερδέματα.....
    εγώ βρήκα πολλούς στο κέντρο που έφτασαν καθυστερημένοι να ψάχνουν την πορεία.....δυστυχώς είδα και πολλούς καθώς ερχόμουν στην εθνική να κάνουν βολτούλα......όσο να αφορά τον καφέ στο Mall ήπιε κάποιος απο εσάς? Απλά φτάσαμε εκεί και μετά διαλυθήκαμε.......λάθη έγιναν πολλά αλλά υπήρχε και πολύ ραδιο-αρβύλα Καραμανλής, αλλαγή σημείου συνάντησης κλπ. που το έκαναν να ακούγεται γελοίο....την επόμενη φορά καλύτερα.

Αν πιστευω οτι εχασα τον καιρο μου εγω που ειμαι παντα υπερ σε αυτα, φανταστειτε οι αλλοι....

Την επομενη φορα θα κριθει το αν παω, απο τον διοργανωτη

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πίκρα..........
    ο σύλλογος για την Διάσωση των Αρχαίων Ελληνικών Συνταγών μαζεύει περισσότερο κόσμο..
    Ευτυχώς που είχαν κατέβει τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και από κάποιες άλλες πόλεις, και μαζευτήκαμε ένα τσούρμο...
    Το ωραίο ήταν ότι μέχρι να φτάσουμε στο The Mall, η πορεία είχε χάσει το 30% του κόσμου της. Ίσως να μην είχαν βενζίνη τα παιδιά....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Πίκρα..........
    ο σύλλογος για την Διάσωση των Αρχαίων Ελληνικών Συνταγών μαζεύει περισσότερο κόσμο..
    Ευτυχώς που είχαν κατέβει τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και από κάποιες άλλες πόλεις, και μαζευτήκαμε ένα τσούρμο...
    Το ωραίο ήταν ότι μέχρι να φτάσουμε στο The Mall, η πορεία είχε χάσει το 30% του κόσμου της. Ίσως να μην είχαν βενζίνη τα παιδιά....
    Κυκλοφόρησε η φήμη οτι πάμε για καφέ και πολλοί στράβωσαν.....αλλά αν το σκεφτείς λογικά λίγα σημεία παρέχουν πρόσβαση σε 600 μηχανές ταυτόχρονα.....ίσως έπρεπε να γυρίσουμε στο Πεδίον του Άρεως.....η να πάμε στο Σύνταγμα στην Βουλή.......αλλά όλα αυτά είναι ιστορίες....έγιναν λάθη πρέπει να το προσέξουμε και την επόμενη φορά καλύτερα

Περίμενα να δω στις ειδήσεις για την συγκέντρωση και μόνον η ΝΕΤ το παρουσίασε.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    και το μεγκα το κάλυψε......το θάψανε?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τι ακουν τα ματακια μου και βλεπουν τ' αυτακια μου ? :hypnotize

Τα τελευταια δυο χρονια, που ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ (ηταν και πιο πριν, αλλα ειναι αλλο θεμα) η ΜΟΤΟΕ, οτι "ενεργειες" εκαναν οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες" υποκαθιστοντας την, ηταν (σε αναλογια) πιο πετυχημενες ...

ΔΕΝ ξερω (ακομα) ποιος "καρεκλοκενταυρος", γιατι και με ποια κριτηρια, πηρε τις παρακατω αποφασεις:

1. Να γινει η πορεια την 1/4/06 που ειναι "σημειολογικο" ΛΑΘΟΣ.
    - Καναν πορεια οι Μοτοσυκλετιστες!
    - Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ?
    - Τσιμπαμε ρεεε?

2. Να γινει η πορεια ημερα Σαββατο.
    -- Κλειστες ΟΛΕΣ οι Δημοσιες Υπηρεσιες και τα Υπουργεια!!!
    -- Ελαχιστος, εως καθολου, κοσμος!
    -- Ελαχιστη τηλεθεαση στο μεσημεριανο Δελτιο Ειδησεων των Καναλιων (οπου και θα προβαλονταν τα εκτενη πλανα) και σχεδον ΚΑΘΟΛΟΥ στο βραδυνο (οπου θα υπηρχε μονο μια περιληπτικη αναφορα)!

3. Τι "δουλεια" ειχε η πορεια προς το MALL, μεσω της Κηφησιας?
    -- Ακομα κι αν ηταν "διαμαρτυρια" προς τον Ιδιωτη, ΔΕΝ ηταν στους αρχικους Στοχους!
    -- Την επομενη φορα να πανε τα 500 μηχανακια πορεια, απο την Εθνικη, Κυριακη, στις 5 το πρωι, μεχρι την Κορινθο ή την Χαλκιδα! Περισσοτεροι θα τους "παρουν χαμπαρι" !

Επειδη σημερα ηταν η μονη μερα που μπορουσαμε να "τσεκαρουμε" την διαδρομη για την εκδρομη του Moto.gr, ελειψα απο αυτην την εκδηλωση (την μοναδικη στα τελευταια ΔΥΟ χρονια) ...

Οπως (δυστυχως) αποδεικνυεται ... Αγιο ειχα ...

Θα εφευγα στα μισα "συφιλιασμενος" !!!

ΔΕΝ συνεχιζω γιατι ειμαι σε "κρισιμη" ηλικια ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σωστος Χρηστο

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τι ακουν τα ματακια μου και βλεπουν τ' αυτακια μου ? :hypnotize

Τα τελευταια δυο χρονια, που ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ (ηταν και πιο πριν, αλλα ειναι αλλο θεμα) η ΜΟΤΟΕ, οτι "ενεργειες" εκαναν οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες" υποκαθιστοντας την, ηταν (σε αναλογια) πιο πετυχημενες ...
    +10

Επειδη σημερα ηταν η μονη μερα που μπορουσαμε να "τσεκαρουμε" την διαδρομη για την εκδρομη του Moto.gr, ελειψα απο αυτην την εκδηλωση (την μοναδικη στα τελευταια ΔΥΟ χρονια) ...

Οπως (δυστυχως) αποδεικνυεται ... Αγιο ειχα ... κωλόφαρδος είσαι!

Θα εφευγα στα μισα "συφιλιασμενος" !!! αν εφτανες στα μισα θα σε έδιωχνα εγώ για ασφάλεια! Γιατί με την ζοχαδα που θα είχες θα είχαμε έκτροπα

ΔΕΝ συνεχιζω γιατι ειμαι σε "κρισιμη" ηλικια ... Ε μην το κάνουμε και θέμα

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    για 20 δευτερολεπτα...........και οποιος ειδε καταλαβε οτι εγινε συγκεντρωση επειδη δεν αφηνουν τους μηχανοβιους να πινουν τον καφε τους στο εμπορικο κεντρο.........οτι ναναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ρε παιδιά, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Η "πορεία μοτοσυκλετιστών" πήγε για καφέ στο MALL???? Μήπως η ΜΟΤΟΕ είπε κι ευχαριστώ που δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν?

Ας μου πει κάποιος ότι είναι 1απριλιάτικο αστείο please!!!!!!! Δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω το κράξιμο!!!
    Μάλλον λάθος κατάλαβες.
    Η πορεία πήγε στο Mall, ακριβώς για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν εκεί. Το δελτίο της ΝΕΤ έδειξε και πλάνα από το πάρκιγκ του Mall, αλλά δεν είπε το όνομά του (νομίζω)

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Ο zephyr1, κάπου 20 μηνύματα παραπάνω, είπε για καφέ.

(Δε το έβγαλα από το μυαλό μου!)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 11 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ