Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 207

Θέμα: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    συμμετοχη μεγαλη δεν υπηρχε.κατι burn out κ.τ.λ ηταν ξενερα μεγαλη.επισης αρκετοι χωρις κρανακι και θελουμε να μας δουν και συνειδητοποιημενους.

στο Mall δεν ακολουθησα γιατι μου φανηκε ''κουφο''

ενα μεγαλο συγνωμη απο τα παιδια του moto.gr που γνωρισα σημερα και που εχασα καπου στην πορεια με αποτελεσμα να φυγω χωρις να τους μιλησω.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Δεν καταλαβα τι σχεση ειχε το The Mail με την πορεια μας και τα αιτηματα μας..δλδ αυτο που μας καιει και μας ταλαιπωρει ολα αυτα τα χρονια ειναι η αρνηση του The Mail να μην εχει ειδικο χωρο για της μηχανες? Στην τελικη δεν μας γουσταρουν να ειμαστε εκει,μαγκια τους και δικαιωμα τους,οπως και δικαιωμα μας να μην πατησουμε ποτε εκει!

Νομιζα οτι ειχαμε σοβαροτερα αιτηματα και αιτιες για να κανουμε μια πορεια..Παντως η ολη ιστορια φανηκε εξ αρχης οτι 8α παει "ακυρη". Ο κα8ενας ειχε και απο κατι να προσαψει,Στην ΜΟΤΟΕ, στις λεσχες,στους ανεξαρτητους,στις μολοτοφ κτλ κτλ..αποτελεσμα οργανωση 0,πολλες υποψιες,παραπονα και γκρινιες.Πραγματικα κριμα γιατι δεν πιστευω πως εμεις σαν υπο-ομαδα μεσα στο κοινωνικο συνολο εχουμε λιγοτερα παραπονα απο κοματικους, αγροτες,δασκαλους,φοιτητες,οικοδομους κτλ κτλ που κα8ε τρεις και λιγο κλεινουν το κεντρο της α8ηνας.
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!!

Σιγά παίδες να δείτε πως έχουν τα πράγματα.
    Ήμουνα και εγώ στην πορεία από την αρχή ως το τέλος.
    Πριν πω τη γενική μου άποψη να σημειώσω ορισμένα λάθη που διάβασα:

1). Το θέμα με τον Καραμανλή ήταν ΑΣΤΕΙΟ!!! Πως λέμε πρωταπριλιάτικη φάρσα; Έτσι...
    Ειπώθηκε ΜΟΝΟ για χαβάλέ. Πάει αυτό.

2). Στο Μολ πήγαμε για διαμαρτυρία. Ακριβώς επειδή κάνουν οι κύριοι όλα αυτά που κάνουν με τα μηχανάκια και το πάρκινγκ. Κατά την άποψη μου ΚΑΛΩΣ έγινε και ΣΩΣΤΑ πήγαμε.
    Αλλού ήταν το μέγα λάθος.
    Ότι δεν είχαν από την αρχή κανονίσει ότι θα πάμε εκεί. Αυτή ήταν η βλακεία τους!!! Δεν το ξέραμε και το μάθαμε στο μέσο. Μετά την επίσκεψη μας στο υπουργείο Μεταφορών.
    Ως κίνηση ήταν σωστή πιστεύω αλλά έπρεπε να το ξέραμε ΟΛΟΙ από την αρχή.

Τώρα γενικότερα για την πορεία...
    Επιεικώς... απαράδεκτη!!!
    Η οργάνωση ήταν για τα... πανηγύρια. Αυτό φάνηκε όχι μόνο από την ιστορία από το Μολ αλλά και από την ενημέρωση των μοτοσικλετών.
    Πάρα πολλοί στο δρόμο με δίκυκλα δεν ήξεραν τι ήταν αυτό που έβλεπαν. Ρωτούσαν γιατί γίνεται! Που σημαίνει ότι ο κόσμος μας δεν είχε ενημερωθεί.
    Άλλο... κανείς δεν είχε μεριμνήσει να μοιραστεί ενημερωτικό υλικό στο δρόμο. Έπρεπε κάποιοι να δίνουν φυλλάδια σε οδηγούς και πεζούς! Τρίχες!
    Αφήστε που οι και καλά της περιφρούρησης δεν είχαν κράνος... εκεί να δείτε γέλια...
    Επίσης όπως είπε και ο Χρήστος πρωταπριλιάτικα πορεία;;; Σαββατιάτικα κιόλας;;;
    Πάμε καλά;;;

Σας αναφέρω μόνο μερικά από τα απαράδεκτα τςη πορείας και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Είναι πολλά ακόμη αλλά που να τα γράφω...

Πάντως για να μην σας κουράζω άλλο θα το πω και ας... με φάτε!!!
    Φταίμε ΕΜΕΙΣ!!!
    ΟΚ η κριτική, οκ οι κατηγορίες αλλά δεν μπορούμε να λέμε για τον κόσμο (περίπου 300-400 μηχανάκια) και να μην πατάμε!!!
    Αναρωτηθείτε πόσα μέλη έχει το μοτό και πόσοι πήγαμε τελικά... αυτό τα λέει όλα νομίζω.
    Και από την άλλη το ξαναλέω χωρίς πίεση ΔΕΝ κάνουμε δουλειά.
    Ας βρούμε τρόπους να ασκήσουμε πίεση στη ΛΕΜΟΤ και στη ΜΟΤΟΕ!!! Ας κάνουμε κάτι για εμάς δείχνοντας τους τι θέλουμε!!!

ΥΓ Σόρρυ για το ατελείωτο γράψιμο (μην προκαλείτε ρε έχω πολλά ακόμα να πω) κάτι τελευταίο.
    Απίστευτα περάσαμε μετά...
    Ούζο και μεζέδες!!! Τέλεια!!!
    Χιχιχιχι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Και με επιασαν οι τυψεις που ημουν απο το πρωι στην δουλεια.
    Αλλα διευκρινηστε καποια πραγματα,(πχ περι ελλειπους οργανωσης...και τι εγινε λεει με το Καραμανλη δεν το επιασα), γιατι απότι καταλαβα η πορεια ‘καπελωθηκε‘ εκ των εσω κατι που δεν ειναι καθολου αστειο.

Δηλαδη συγνωμη πηγατε για καφε στο Δε Μολ μετα δεν καταλαβα.....
    Ποσοι και με ποιανου πρωτοβουλια;

Πλακα κανετε τωρα;
    Δεν στηνατε και κωλο λεω γω;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και με επιασαν οι τυψεις που ημουν απο το πρωι στην δουλεια.
    Αλλα διευκρινηστε καποια πραγματα,(πχ περι ελλειπους οργανωσης...και τι εγινε λεει με το Καραμανλη δεν το επιασα), γιατι απότι καταλαβα η πορεια ‘καπελωθηκε‘ εκ των εσω κατι που δεν ειναι καθολου αστειο.

Δηλαδη συγνωμη πηγατε για καφε στο Δε Μολ μετα δεν καταλαβα.....
    Ποσοι και με ποιανου πρωτοβουλια;

Πλακα κανετε τωρα;
    Δεν στηνατε και κωλο λεω γω;
    Διάβασε τι γράψαμε όσοι πήγαμε και θα καταλάβεις.....
    Κώλο δεν δώσαμε......αλλά με τα χάλια που έχουμε και ποιός να τον ζητήσει.... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
    Διάβασε τι γράψαμε όσοι πήγαμε και θα καταλάβεις.....
    Κώλο δεν δώσαμε......αλλά με τα χάλια που έχουμε και ποιός να τον ζητήσει.... :rotflmao:
    Βρε τα διαβασα, αλλα μετα απο τετοιου ειδους συγκεντρωσεις παιζει πολυ ραδιο αρβυλα.
    Τεσπα αντε και του χρονου δηλαδη.....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

2). Στο Μολ πήγαμε για διαμαρτυρία. Ακριβώς επειδή κάνουν οι κύριοι όλα αυτά που κάνουν με τα μηχανάκια και το πάρκινγκ. Κατά την άποψη μου ΚΑΛΩΣ έγινε και ΣΩΣΤΑ πήγαμε.
    Αλλού ήταν το μέγα λάθος.
    Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει???

Ελεος,το Μολ ειναι μια ιδιωτικη επιχειριση που λειτουργει με τους κανονες της αγορας,οταν δει το αφεντικο οτι μας εχει και εμας αναγκη οχι μονο 8α μας κανει παρκινγ αλλα 8α ειναι και παρκαδορος ο ιδιος.
    Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
    Διοδια χωρις δρομους??
    αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!
    φιλικα

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει???

Ελεος,το Μολ ειναι μια ιδιωτικη επιχειριση που λειτουργει με τους κανονες της αγορας,οταν δει το αφεντικο οτι μας εχει και εμας αναγκη οχι μονο 8α μας κανει παρκινγ αλλα 8α ειναι και παρκαδορος ο ιδιος.
    Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
    Διοδια χωρις δρομους??
    αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!
    φιλικα

Σωστος!
    Αραγε θα δω ποτε σε πορεια αιτηματα για σωστη και συνεχη ενημερωση του Ελληνα πολιτη για ζητηματα οδηγικης παιδειας;
    Και δεν λεω για τις φωτεινες επιγραφες στις Εθνικες οδους κατα τις εορταστικες εξορμησεις που γραφουν ‘‘μην τρεχετε, να αγαπατε την ζωη σας για να μην τον πιειτε κανονικα και ετσι‘‘, και αλλες τετοιες μαλακιες.
    Εχουμε δει ολοι διαφημιστικα σποτ απο χωρες της Ευρωπης.
    Ας γινει αυτο και τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.
    Ασχολουμαστε με μικροπραγματα ειναι η γνωμη μου.

Καλυτερα να πιασουμε κανα υπουργο να τον βαραμε με τα κρανη και τις μποτες μας λεω γω μπας και πιασουν το νοημα οχι με μισολογα και λητανειες.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -..Not Yet!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Τέτοια κάψα να πάτε στο Mall βρε παιδί μου....

+1 στον GeorgeFZR

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR

Διοδια χωρις δρομους??
    φιλικα

Συμφωνώ με το θέμα πορεία στο mall (ατυχής εμπνευση όποιου το πρότεινε) , όλοι όμως έπρεπενα μάθουμε οτι φώναζαν μπάτσους και γράφανε μηχανές ωστε να τους συμπεριφερθούμε ανάλογα, και τυπικά, επειδή λόγο επαγγέλματος τυχαίνει να το γνωρίζω το θέμα, καμία επιχείρηση μαζικής εστίασης και φιλοξενίας δεν μπορεί να αρνηθεί την είσοδο σε κανέναν εκτός αν μπορεί να αποδείξει παράνομη οπλοφορία, πορνεία και διακίνηση ναρκωτικών ή κατάσταση μέθης. Ολα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξει αλλιώς έχει ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης.

Οταν ακουστηκε η παπ@ρια να κατεβουμε Mall εγω ειπα κατι αλλα στραβοκοιταξανε κατι μαγκες ..Σπαστηκα και γω και την εκανα..

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ STORK ..ΤΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΕΣ??

ΧΕΣΤΗΚ@ ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ..
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΡΕ???ΕΕΕ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΚΙΝΓΚ??ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
    Αυτα για το "ΜΑΛ.."
    Παμε στην πορεια τωρα..

Καταρχην πηγα με το παπι κατω και λογω οτι τραβιομουνα με δουλειες απο το πρωι..Ειδα λιγους ανθρωπους ρε παιδια..

crs πιο πανω λες μερικα σωστα πραγματα..

1.Σαββατο πορεια=Μαλακια
    2.Ανοργανωσια του θανατα-προβατα στο μαντρι..Αλλοι χαθηκαν ..αλλοι μηχανοβιοι περναγαν και ρωταγαν τι κανουμε..Ενημερωση μηδεν(ταχουμε ξαναδει δηλαδης τι ναλεμε τωρα..)
    Και αλλα δικα μου τωρα..

Αυτο τον καγκουρα με το χρεπι που ηταν μπροστα αμα τον πετυχω πουθενα θα του ξηγησω και μετα θα λεει αλλα ρηματα...Με την κουφια εξατμιση και τα burn out ..Ο Μπιλιας με το Kreidler ξαναρθε..

Ειμαι πραγματικα της γνωμης οτι δεν ειναι σωστο να κανω πορεια(ειδικα με τον χτεσινο τροπο που εγινε).
    Δεν μου φταει κανενας μεροκαματιαρης φουκαρας που παει στη δουλεια του να του κλεισω το δρομο ...Οι πολιτικοι δεν καταλαβαινουν απο τετοια ολο φουμαρα ειναι και σε τελικη εχετε δει κανεναν απο αυτους τους πουστ@ραδες να μποτιλιαρουν λογω πορειας??

Μαγκες η κουταλα ειναι που τους καιει..

Παμε να στηθουμε 1000 μηχανακια στα πρωτα διοδια και να περασουμε νταβατζιλικι τσαμπα ο ενας μετα τον αλλον..Να σου πω εγω τι εχει να γινει αμα το κανεις 10 σαββατοκυριακα..Με καμερες καναλιων να παραφυλανε και τη χειροτερη φαρα δημοσιογραφων φατσα μουρη να παιρνει αποκλειστικα πλανα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!!

Σιγά παίδες να δείτε πως έχουν τα πράγματα.

1). Το θέμα με τον Καραμανλή ήταν ΑΣΤΕΙΟ!!!
    ;;;
    ο Μητσοτακης εσκασε ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εντελώς... φιλικά και μόνο...

ξενιτεμένο μας μέλος GeorgeFZR μην παίρνεις ένα κομμάτι απ' ότι έχω γράψει. Δες το όλο, το σύνολο!
    Επίσης ένα λάθος που κάνουμε πολλοί και τώρα και εσύ.

Λες:
    " Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει??"

Είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ αν το οποιοδήποτε μαγαζί η οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αρνείται την είσοδο σε απλούς πολίτες! Δεν έχει κανένα δικαίωμα!
    Αυτό δεν χωράει συζήτηση έτσι είναι!!
    Μόνο στα νυχτερινά μαγαιά γίνεται κι αν θες να ξέρεις και αυτό είναι παράμονο. Δεν τα λέω εγώ ο νομοθέτης.
    Επίσης δεν μπορεί καμία επιχείρηση να βάλει ταμπέλα που να λέει ότι δεν δέχεται συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
    Είναι ΑΔΙΚΗΜΑ και αναλαμβάνει ο νόμος.
    Σκέψου το αλλιώς.
    Να βγω εγώ ένας ιδιοκτήτης τεσπα σε ένα μαγαζί και να γράψω:
    απαγορεύεται η είσοδος στους Αλβανούς! Ή στους Άγγλους!
    Πες μου σε ποιο νόμο στηρίζεται αυτό!
    Μην το ψάχνεις σε κανέναν.
    Ακόμη στην περίπτωση του μολ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.
    Είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να δέχεται στο πάρκινκ του όλα τα οχήματα ή να έχει άλλο χώρο για κάποια οχήματα. Δες τις προδιαγραφές για να φτιαχτεί ένας τέτοιος χώρος, ρώτα να δεις τι χρειάζεται.
    Και μιας και είσαι στην Αγγλία απ' ότι κατάλαβα κάνε μια συζήτηση πήγαινε σε εμπορικά κέντρα και ρώτα. ΑΠό περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται εκεί.
    Πάντως επειδή έζησα στην Αγγλία 4 ολόκληρα χρόνια δεν θυμάμαι τέτοιο ζήτημα...

Τώρα για τα υπόλοιπα...

" Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
    Διοδια χωρις δρομους??
    αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!"¨

Συμφωνώ όχι μόνο συμφωνώ ταυτίζομαι απόλυτα!!!
    Γι αυτό είπα ότι γενικά η πορεία ήταν απαράδεκτη. Με μηδενική ενημέρωση!!! Αίσχος!
    Και για να πω την αμαρτία μου από τα νεύρα μου έστειλα ένα ξεχεστήριο μηνυματάκι στη ΜΟΤΟΕ!!!
    Ελπίζω να το΄διαβάσουν...

"Παμε να στηθουμε 1000 μηχανακια στα πρωτα διοδια και να περασουμε νταβατζιλικι τσαμπα ο ενας μετα τον αλλον..Να σου πω εγω τι εχει να γινει αμα το κανεις 10 σαββατοκυριακα..Με καμερες καναλιων να παραφυλανε και τη χειροτερη φαρα δημοσιογραφων φατσα μουρη να παιρνει αποκλειστικα πλανα.."

Ρε συ! Δεν το γραφες πριν στείλω το mail στη ΜΟΤΟΕ.
    Αυτή είναι ιδέα!!!
    Άντε... κινητοποιηθείτε...

Ειναι 8εμα προτεραιοτητων αλχιμιστη,κα8ε χρονο χανουμε αν8ρωπους στην ασφαλτο αδικα..για το τιποτα....
    Και τι κανουμε γι αυτο?Ανοιγουμε topics στο forum.Προσωπικα εχω βαρε8ει να βλεπω κα8ημερινα τετοια topics..

Δεν ακουσα ποτε να "φυγουν" αν8ρωποι απο ελλειψη parking..
    Οποτε εμενα σαν ατομο δεν με απασχολει κα8ολου αν το μολ η το village δεν 8ελει μηχανες..Αλλου ειναι τα προβληματα μας..
    Οσο για το αν ειναι παρανομο η οχι η απαγορευση προσβασης,συμφωνουμε οτι ο νομος ειναι μαζι μας..αλλα τι να το κανω?μπορω να σου αναφερω χιλιαδες νομους που δεν τηρουντε στο Ελλαδισταν
    Το 8εμα ειναι η ουσια των πραγματων..αν δεν μας 8ελει μια το μολ η ο κα8ε επιχειριματιας,εμεις δεν 8ελουμε 10000.

Αφου εχεις ζησει και UK 8α ξερεις οτι ουδεμια συγκριση μπορει να γινει αναμεσα σε αυτες τις 2 χωρες.

"Road accidents each year claim 1,500 lives, while 4,000 are grievously injured, contributing to Greece's status as the fourth least safe country among the 25 European Union member states on matters of road safety, data presented yesterday by the Technical Chamber of Greece's Road Safety Observatory show.

The good news is that the number of dead from road accidents has decreased 26 percent compared to its 1998 peak. It has stabilized, however, around 1,500 since 2002, reaching 1,470 in 2005, according to the latest Public Order Ministry data. The likelihood of a serious road accident in Greece per kilometer of national highways is nine times higher than in France or Germany.

Greece's national road network is deficient and badly maintained. Local authorities are responsible for about nine-tenths of the network but maintenance has often been the victim of competing and badly coordinated state and local agencies.

The Road Safety Observatory members told reporters that the national road network was last classified in 1955, when almost all «national highways» of the time were single-lane roads each way. Moreover, national road maintenance is based upon a decree issued in 1929.

A lot of money has been spent over the last decade and a half on improving the national road network and some improvements are visible. However, a great part of that money, mostly coming through EU aid programs, has not been well spent. The new Egnatia Highway, for example, still being built in northern Greece, does not have any distance indicators. In another notorious case, a tunnel that formed part of the Corinth-Tripolis highway, the first major modern project, built in the early to mid-1990s, was never used because the contractor did not properly align the two exits. Until now, one tunnel is used to serve both directions on the highway, making driving on the segment very dangerous. In this and other cases of shoddy work, contractors were not penalized.

The increasing number of cars also increases the chances of accidents. It was said that on a segment of the Athens-Patras highway (from km 88 to km 145) accidents rose 155 percent last year. A great part of the highway beyond Corinth passes through built-up areas. Despite that, the Public Works Ministry has rejected the option of building a new highway further inland due to projected costs."

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Επι τη ευκαιρία, να θυμίσω ότι τα νούμερα αυτά (1500/4000) είναι αποτέλεσμα πάρα πολύ καλού μαγειρέματος (τα έχουμε πει σε άλλα θρεντ). Και μόλις διαβάζω για το 2ο τούνελ του Αρτεμισίου, μου λύνεται επιτέλους η απορία και έχω λυθεί από τα γέλια!!! Τεσπα, ας μην αλλάξουμε κουβέντα

Τεσπα, απ'όπου κι αν την πιάσουμε λοιπόν αυτή την πορεία, ήταν μια πλήρης αποτυχία. Δημοσιότητα δεν είχε, και αναρωτιέμαι πόσοι πολιτικοί, όχι την έλαβαν υπόψη, αλλά ξερουν καν οτι έγινε.

Μεγάλο μπράβο σε όλους όσους πήγαν και έδειξαν οτι τελικά οι μαλλιάδες τσαντάκηδες ίσως και να έχουν κοινωνική ευαισθησία...

Η ευθύνη όλης της αποτυχίας βαραίνει τον οργανωτή. Και μέσα από όλα αυτά, φαίνεται ξεκάρα ότι η παρουσία σοβαρής και συγκροτημένης ηγεσίας στους φορείς είναι ΕΞΙΣΟΥ σπουδαία με την παρουσία συνειδητοποιημένων μοτοσυκλετιστών. Χωρίς 'κεφαλή' δε γίνονται δουλειές...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ