Παντού λασπολακούβες. Διαβάζω το δρόμο και κινούμαι σιγά γιατί σε αρκετά σημεία ο δρόμος έχει κάνει βαθιά λούκια από ξεραμένη λάσπη. Πριν μερικές εβδομάδες εδώ πρέπει να ήταν λασπόλακος για γουρούνια.
Παντού βαθιά λούκια από ροδιές αυτοκινήτων και μηχανών. Μάλλον ο CRS-K με την Αφρικάνα του άφησε σημάδια με τα καινούργια του λάστιχα:rotflmao:
Σταματώ για άλλη μία φωτογραφία του πενέμορφου λιβαδιού.
![]()
Πάντα όρθιοι
Αν ήξερα και που είμαι θα ήταν καλύτερα![]()
:rotflmao:
Πάντα όρθιοι
Υπήρχε σε αυτό το σημείο μία υποτυπώδης διασταύρωση όπου φεύγανε 3 δρομάκια. Η δεξιά στροφή έβγαζε απ ότι έβλεπα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Η μεσαία ανηφόριζε προς άγνωστη τοποθεσία και η αριστερή κατηφόριζε. Ακολούθησα το αριστερό δρομάκι αλλά εκτός του ότι είδα ένα πολύ στενό σημείο που έδειχνε ότι ο δρόμος αυτός μάλλον δεν είναι κεντρικός, διαπίστωσα ότι ο δείκτης καυσίμου είναι στα μισά :hypnotize . Η ιδέα το να γίνω πρώτο θέμα στα κανάλια"Αναβάτης με παπί χάθηκε στην Πάρνηθα" ή "έμεινε από καύσιμο στη Πάρνηθα" μου φάνηκε εφιαλτική. Αποφάσισα λοιπόν να εγκαταλείψω για άλλη μία φορά το να συνεχίσω και να βγω στην άλλη πλευρά του βουνού σε κατοικημένη περιοχή.Αναρωτιέμαι τελικά ποια κατεύθυνση από τις 3 ήταν η σωστή για να βρεθώ στην κατοικημένη περιοχή που έβλεπα από ψηλά .
![]()
Πάντα όρθιοι
Στο περίπτερο της Αγίας τριάδας πήρα ένα μπουκαλάκι νερό και έφυγα για το σπίτι. Ξεκίνησα περίπου 1 το μεσημέρι και στην Αγία τριάδα επέστρεψα στις 7.
Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο ...![]()
Πάντα όρθιοι
Αν ξέρει κάποιος τι διαδρομή ακολούθησα στο χάρτη ας μου πει και εμένα γιατί έχω μπλέξει τη σκούπα με τη βούρτσα κοιτώντας το χάρτη της περιοχής εκ των υστέρων . :rotflmao:![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
Ωραίος ρε Ιππέα... Πολύ ωραία τοπία μας παρουσιάζεις κάθε φορά... Πάρε ένα μπιτονάκι με βενζίνη στη μπαγκαζιέρα την επόμενη φορά για να καταφέρεις το στόχο σου.
Περνάει αυτοκίνητο στη διαδρομή αυτή; Ή στενεύει υπερβολικά ο δρόμος;
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ωραία βόλτα
αλλά μιας και ταξιδεύεις μόνος σου
έχε το νού σου
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Μπράβο φίλε μου, πάντα τέτοια!!!
Έτσι για να βλέπουν κόποι ότι για να πας κάπου δεν χρειάζεσαι κατάλληλη μηχανή αλλά κατάλληλη ΨΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()