Παιδιά μπράβο ,πάντα τέτοια . Περιμένω φώτο.
Matsamitsou και deamon δεν μας περάσατε στην εθνική .Απο πού πήγατε? Αποκλείεται να ήμουν τόσο γρήγορος!!!
Matsamitsou μην ανησυχείς , την επόμενη φορα.
Matsamitsou και deamon δεν μας περάσατε στην εθνική .Απο πού πήγατε? Αποκλείεται να ήμουν τόσο γρήγορος!!!
Γαμώτο στις 12 ξύπνησα.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Μπήκαν φωτογραφίες!
Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα ,
με έσωσε το τραπέζι,
μόλις είδα ότι είχα μια τελειωμένη μπαταρία....
Αφού 8 μήνες καθόταν το μηχανάκι, και το συνεργίο προφανώς δεν έκανε σωστή συντήρηση σε όλα όσα χρειάζεται να γίνουν , όπως π.χ. την μπαταρία,![]()
![]()
Σταματήσαμε πριν τη γέφυρα γιατί κάποιοι βάζανε βενζίνη. Υπήρχε και ιδέα για καφέ στην Χαλκίδα η οποία ναυάγησε καθώς τα CBF μπροστά πήγαιναν με σπασμένα φρένα - είχατε τροχοδρομήσει για Αθήνα και δεν μπορούσαμε να σας κόψουμε την απογείωση ... μάλλον θα μας έπαιρνε και το βράδυ οπότε μείναμε με την ιδέα και τη γεύση του παγωτού στο στόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Matsamitsou μην ανησυχείς , την επόμενη φορα.![]()
νεξτ ταιμ![]()
Οι μονοι που μεινανε πισω απο μενα ηταν ο bartlal, george123 και Λεωνιδας (αν φυμαμαι καλα) που σταματησανε Χαλκιδα για καφε αφου δεν μας ειδανε στο εκλησακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Πολύ καλή η εκδρομή !!! Τελικά μαζεύτηκαν πολλά άτομα από το πουθενά !!!
Ευτυχώς που ξέρανε οι περισσότεροι τη διαδρομή γιατί με μένα οδηγό θα καταλήγαμε αλλού γι' αλλού !!!
:rotflmao:
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ΣωστάΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οι μονοι που μεινανε πισω απο μενα ηταν ο bartlal, george123 και Λεωνιδας (αν φυμαμαι καλα) που σταματησανε Χαλκιδα για καφε αφου δεν μας ειδανε στο εκλησακι![]()
να σημειωσω παρακαλω οτι το αυτοκινητο της φωτο ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την μοτοβολτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Χρηστοοοοο..![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
η σχετικη σημειωση ειναι για μερικους ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ...![]()
αμα δεν βιαζοσαστε να καψετε τα σουβλακια, θα ακουγατε και την μειονοτητα που εν τελει αραξε στο γνωστο νυφοπαζαροΑρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
special κύριες/οι ...
άμα είχαμε φάει στο γυρισμό και το special φραπαγωτό στην Χαλκίδα με τη κατάλληλη μουσική υπόκρουση από τη θάλασσα, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πάντα τέτοια.
Ευχαριστούμε κατσαριδο-μπαμπα-στρούμφ.![]()
Υ.Γ: Dakar & nrgman, μη ξεχνιόμαστε ... χρωστάω κέρασμα κατά προτίμηση σε παραθαλάσσια καφετέρια/gelaterie/pasterie ή όπου τραβάει η ψυχή σας.![]()
της Χαλκιδας για τον καφε της επιστροφης!!!
![]()
![]()
![]()
ελα και τις κρυωνω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Αν και έμεινα Χαλκίδα με τα υπόλοιπα GS και μόνο που επιτέλους σας γνώρισα από κοντά στα διόδια ήταν αρκετό
για να έρθω αύριο στο ΔΕΛΕΑΡ....
(To υποσχεθηκα στον BART)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ ποιος ήσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Foveri voltoula
Na to ksanakanoume
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ένας με KawasakiΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εσυ ποιος ήσουν;
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ένας με Kawasaki![]()
μην απαντας ρε συ!
εχει απιστευτη πλακα μετα απο βολτα να ρωτας όσους είχες παρέα, εσύ ποιος ήσουν!
:rotflmao: :rotflmao:
(και δε παρεξηγησε αμα πραγματικα δε θυμασαι)
π##τανα γκουντα!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!