έχεις μαι κάποια εμπειρία απο enduro?
Στο προφίλ σου λέει crypton αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα...
τα μοτοσακά που αναφέρεις δεν νομίζω ότι απευθύνονται σε πρωτάρηδες
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
oi fimes lene gia ena super enduro twra pios exei to pio grigoro mixanaki einai allo thema..:smilea: :smilea:
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Αρε παππου.....περιμενα κατι καλυτερο απο τον μακινα που πηγα προχθες κ μεκανε σπαραλια με τις τιμες του.......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στο Makina Center(Νέα Εγνατία) θα βρεις ότι γουστάρεις από τα προαναφερθέντα (και όχι μόνο...)!!!
Υ.Γ.
Κανόνισε να έρχεσαι ανάποδα στα μονοπάτια να φάμε τα μουστάκια μας (εγώ ΔΕΝ έχω μουστάκι..)
![]()
![]()
![]()
υγ.κορνα εχουν τα εντουρα?
θα μου χρειαστει οταν ερχομαι στα μονοπατια απο πισω για να κανεις λιγο ακρη να περναν τα νιατα!!!!
![]()
Ούτε σε δευτεράρηδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τα μοτοσακά που αναφέρεις δεν νομίζω ότι απευθύνονται σε πρωτάρηδες, αλλά αν το έλεγα εγώ, θα αρχίζατε τα "είσαι είρων" και "απόλυτος" κ.λ.π.
Ενώ εσύ που είσαι Μ.Α.Ε.Θ.Ρ.Α.Τ. δεν παρεξηγείσαι !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ο Μακίνας σε φταίει ή τα μηχανάκια που ψάχνεις ???Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Αρε παππου.....περιμενα κατι καλυτερο απο τον μακινα που πηγα προχθες κ μεκανε σπαραλια με τις τιμες του.......
:rotflmao:
![]()
Άμα δεν την έχει βγάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, έχουν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κορνα εχουν τα εντουρα?
(Σημείωση: Αν βρεις "καθαρόαιμο" με βγαλμένα τα φλας, καλωδιώσεις κ.λ.π. και ΕΧΕΙ επάνω κόρνα, σημαίνει ότι έτρεχε σε αγώνες - άρα είναι "σκισμένο" μεν, καλοσυντηρημένο δε !!!)
Den akouw kala, kardia mou !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
θα μου χρειαστει οταν ερχομαι στα μονοπατια απο πισω για να κανεις λιγο ακρη να περναν τα νιατα!!!!![]()
(Βάλε αεροτενόρο καλύτερα...)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ναι ενα crypton εχω αλλα το κακομοιρο δε παει βημα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
γιαυτο χρειαζομαι κατι πιο.......(ξες τωρα)
μην ανυσηχεις δεν ειμαι πρωταρης,ξερω τι θελω για να καλυψω τις αναγκες μο,απλα κολαω στις λεπτομεριες.
γιαυτο θελω την πολυτιμη βοηθεια σας.
α.....για πες μου ενα τετοιο μηχανακι που απευθυνεται σε πρωταρηδες να καταλαβω τι εννοεις
thnx
Ρε παιδια γιατι αποκλεισαμε το CRE???
αυτο ειχα στο μυαλο μου σαν πρωτη επιλογη,για μια βοηθεια......
ΚΤΜ vs CRE
σημειωσατε "1" ????
HUSQVARNA TE 450!![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΦΡΕΝΑ,ΓΚΑΖΙ.
ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ '04.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ
ΣΥΧΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ(ΛΟΓΙΚΟ).
ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ HELLINMOTO ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ,ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B
Στο Makina Center(Νέα Εγνατία) θα βρεις ότι γουστάρεις από τα προαναφερθέντα (και όχι μόνο...)!!!
![]()
![]()
[/B]
opa kai diafimisi o papoukas!! otan to rwtaw egw gia ta ldia mas kanei to xazo!!![]()
![]()
![]()
re doni giati les sto paidi na parei to idio mixanaki me sena?na eiste 2 ta thimata se oloi tin ellada?gia na antalazete me ta ELTA spasmena pistonia kai kilindrous??Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
opa kai diafimisi o papoukas!! otan to rwtaw egw gia ta ldia mas kanei to xazo!!![]()
![]()
![]()
aston antropo isixo..
file mou ego me ta liga pou ksero, xousbarnes (afta ta kitrina mple) den sinisto..i sintirisi tous einai racing epipedou..
emena me psinei honda, alla koita kai gia kana kawasaki.
prepei na paizoun poio ftina pramata..
pantos me 6000e mporeis na pareis poli kalo mixanaki
i mporeis na pareis 6 dt200 kai na ta spas mexri ta vatheia geramata:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
to pios kouvalaei pistonia kai kilindria sto xeri to xereis poli kala..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
re doni giati les sto paidi na parei to idio mixanaki me sena?na eiste 2 ta thimata se oloi tin ellada?gia na antalazete me ta ELTA spasmena pistonia kai kilindrous??
aston antropo isixo..
file mou ego me ta liga pou ksero, xousbarnes (afta ta kitrina mple) den sinisto..i sintirisi tous einai racing epipedou..
emena me psinei honda, alla koita kai gia kana kawasaki.
prepei na paizoun poio ftina pramata..
pantos me 6000e mporeis na pareis poli kalo mixanaki
i mporeis na pareis 6 dt200 kai na ta spas mexri ta vatheia geramata:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
(kai emeis xeroume)xaxaxa
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=17634
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Tελικα κλεινω προς ktm LC4.....αυτο σηκωνει η ρηη τσεπη μου![]()
δεν ειναι κακο.....ετσι δεν ειναι ?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
fantacid [QUOTE]Tελικα κλεινω προς ktm LC4.....αυτο σηκωνει η ρηη τσεπη μου [/QUOTE To πα !!! Και να πεις οτι δεν το πα ???![]()
STOYBI
5) Αν το επομενο μηνυμα σου δεν περιεχει την ερωτηση << ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΡΣΠΙΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ >> τα λεμε αναλυτικοτερα !!!![]()
Καλη επιλογη και φυσικα.... Αλλη κατηγορια απο τα μηχανακια που ζηταγες πληροφοριες !!!!
Καλα χιλμ..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αν το επομενο μηνυμα σου δεν περιεχει την ερωτηση << ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΡΣΠΙΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ >> τα λεμε αναλυτικοτερα !!!]
Χτυπα - χτυπα κι'αλλο!
![]()
τι να κανω μαν πηγαινα για τα ψηλα αλλα ......-ξεπεσα λιγακι
ας οψωνται τα €€€.€€!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Δηλαδή θέλεις να πιστέψω ότι το παραπάνω σχόλιο είναι τυχαίο?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα SXC είναι LC4 (640 - άσχετα αν λέγεται 625) στο πιο "χωμάτινό" τους (ξέρεις τα XR 600 ?? Καμία σχέση !!!).
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...