Φίλε μου, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν ένα μήνα. Μέχρι που μια μέρα δεν ξαναπήρε με τίποτα. Το πρόβλημα μου ήταν στην μίζα. Ήταν φαγωμένα τα καρβουνάκια της και έκανε βραχυκύκλωμα. Γιαυτό κάνει το "κρρρρ κρρρρ" σαν να ανοιγόκλεινε γρήγορα ένα κύκλωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Μηχανή: FZ6 20 μηνών
Χρήση : τον τελευταίο καιρό πόλη, μικρές διαδρομές
... την πάω βολτούλα κανένα μισάωρο, πέφτω σε ψιλομποτιλιάρισμα, η κίνηση κάπου ανοίγει, κ ανοίγω κ λίγο γκάζι. Σταματάω σε περίπτερο κ μόλις πάω να βάλω πάλι μπροστά, τπτ!!! Ζοριζόταν να γυρίσει η μίζα και μετά από 2-3 δευτ. έκανε ένα ήχο σαν: "κρρρρ κρρρρ" σαν να ανοιγόκλεινε γρήγορα ένα κύκλωμα. Μπαταρία OFF σκέφτηκα, τσούλημα σε κατηφόρα και ξαναπαίρνει. Το βράδυ την αφήνω με τον συναγερμό και το πρωί όλα ΟΚ παίρνει τσακμάκι.
Σκέφτηκα μήπως επειδή την έχω πάντα με τον προβολέα μήπως στην βόλτα δεν πρόλαβε να δώσει ο ανορθωτής και με το βεντιλατερ λόγω ζέστης ξελίγωσε η μπαταρία. Ή κάποια κακή επαφή ή κάποια περίεργη θέση στη μίζα την μπλόκαρε... Πάντως ρεύμα φαινόταν να έχει καλό όταν δεν έπαιρνε, έπεφτε βέβαια η τάση αλλά ο πίνακας ήταν ζωηρός και δεν έκανε fade.
Για πείτε καμιά ιδέα, τι να κοιτάξω????
99% έχεις το ίδιο πρόβλημα.