Πολύ όμορφα και τα δύο αλλά πολύ πιο πρωτοποριακό σχεδιαστικά το n!!!!!!!!!
Εγω πάντως ταλαντεύομαι ακόμη ανάμεσα στα δυο. Εμφανισιακά προτιμώ γυμνό αλλά χρηστικά το f.
Μεγαααααααάλο δίλλημα!!!!!!!![]()
![]()
Αυτό που δεν έχω καταλάβει πάντως είναι γιατί το ντυμένο δεν έχει ψηφιακό ταχύμετρο σαν το γυμνό???????
Και επίσης γιατί έβαψαν το πλαίσιο κόκκινο στο f το μάυρο και δεν έκαναν τον ίδιο συνδυασμό με το n???
Ομορφιά ή χρηστικότητα ??? Μεγάλο ερώτημα όντως..Κατά την άποψή μου εξαρτάται που κινείσαι,εγώ κινούμαι κατά κύριο λογο στην πόλη,γι'αυτό επέλεξα γυμνό δικύλινδρο. Αν έκανα πολλά ταξίδια θα έπερνα φερινγκάτο τετρακύλινδρο.
Rock rulezzzz!! Kawasaki ER-6n
και κάπως έτσι κατέληξα -για την ώρα πάντα!- σε φερινάτο δικύλινδρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από mastro
Ομορφιά ή χρηστικότητα ??? Μεγάλο ερώτημα όντως..Κατά την άποψή μου εξαρτάται που κινείσαι,εγώ κινούμαι κατά κύριο λογο στην πόλη,γι'αυτό επέλεξα γυμνό δικύλινδρο. Αν έκανα πολλά ταξίδια θα έπερνα φερινγκάτο τετρακύλινδρο.er-6f
![]()
Και εγώ θα το πηγαίνω ταξιδάκια οπότε αναγκαστικά φεριγκάτο. Αν και σκεφτόμουν γυμνό με ζελατίνα αλλά και πάλι δεν θα είναι το ίδιο άνετο.
Έχω κολλήσει όμως γιατί δεν έχει ψηφιακά όργανα!!!!!
![]()
![]()
![]()
Θέμα κόστους???? Τόση επιβάρυνση θα είχε? (Απο το ER-5 τα πήραν άραγε![]()
)
Θα μπορώ να τα αλλάξω μετά? Ξέρει κανείς?
Πάντως και με τα Ζ την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει.
Ψηφιακό το γυμνό, αναλογικό το ντυμένο...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
kizoku εχεις κοντινό από το κοντέρ του er-f? Πάντως ηλεκτρολογικώς θα μπαίνουν σίγουρα τα όργανα του γυμνού. Αισθητικά όμως?![]()
ε, γαμώ τα οργανάκια έχει το μωρό!! τι γκρινιάζεις ρε kizoku? Εμένα μου αρέσει να βλεπω τη βελόνα να σκαρφαλώνει!!
thanks paides gia tis plirofories.oso gia to oti de ksanapostara elipa kai den mporousa.![]()
olos o kosmos stirizete se 2 troxous
Τι γαμάτη φωτογραφία που βρήκα! Κανείς δεν έχει την ίδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Pare man...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με πρόλαβες άτιμε!
Xaxa....oraios..Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Τι γαμάτη φωτογραφία που βρήκα! Κανείς δεν έχει την ίδια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με πρόλαβες άτιμε!![]()
Δεν πειράζει, πήγε καλά η κουβέντα φίλτατε!Αρχικά δημιουργήθηκε από pantiorix
thanks paides gia tis plirofories.oso gia to oti de ksanapostara elipa kai den mporousa.![]()
![]()
Κανόνισε να πάρεις το f γιατί αλλιώς...:rotflmao:![]()
<Δεν πειράζει, πήγε καλά η κουβέντα φίλτατε!
Κανόνισε να πάρεις το f γιατί αλλιώς... >
file johnpan..........
apo to stoma sou kai sto auti tis antiprosopeias na kanei polles polles....doseis![]()
olos o kosmos stirizete se 2 troxous