δλδ ρε παιδια δεν μπορει κάποιος να πει μια μλκια να ανάψει τα αίματα? τόσο φλούφλιδες γίναμε?
δλδ ρε παιδια δεν μπορει κάποιος να πει μια μλκια να ανάψει τα αίματα? τόσο φλούφλιδες γίναμε?
Ο τσαμπουκάς για τον τσαμπουκά είναι τζάμπα τσαμπουκάς....
Εκτός κι αν είμαστε για να χάνουμε το χρόνο μας. Προσωπικά θα γούσταρα να σκέφτομαι την βόλτα του Μαίου ή το πως θα πάω Σέρρες απο το να διαβάζω τσαμπουκάδες γιαλατζί...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΛΕΜΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εκτός κι αν είμαστε για να χάνουμε το χρόνο μας. Προσωπικά θα γούσταρα να σκέφτομαι την βόλτα του Μαίου ή το πως θα πάω Σέρρες απο το να διαβάζω τσαμπουκάδες γιαλατζί...
![]()
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 4 ΩΡΕΣ...
εσύ δλδ γουστάρεις να πληρώνεις για να τις φάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
επειδη θα ακολουθησω μονο στην επιστροφή....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Η ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΚΕΤΟΣ ΛΕΜΕ.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 4 ΩΡΕΣ...
πόσες θα κάνουμε να γυρίσουμε;
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ - ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε Μαρίνο μην γίνεσαι αστείος....Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
εσύ δλδ γουστάρεις να πληρώνεις για να τις φάς?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑΡΘΕΙΣ ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
επειδη θα ακολουθησω μονο στην επιστροφή....
![]()
:rotflmao:
η επιστροφη ειναι για οσους θέλουν απο εθνικη...οποτε ειναι πολυ γρηγορη.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
επειδη θα ακολουθησω μονο στην επιστροφή....
![]()
ειδικα εαν δινει αυτοσ ο παλιοSF ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΑΜΠΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ...:rotflmao:
εκανα και στιχο..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Τσαμπουκάς μέσω web!!! Πρόσεχε μην τσαμπουκαλευτείς πολύ και χαλάσεις κανένα κουμπί
τι λε ρε; αυτός θα κρύβεται πίσω από τη τζαμαρία και εγώ θα τρώω ξύλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
η επιστροφη ειναι για οσους θέλουν απο εθνικη...οποτε ειναι πολυ γρηγορη.
ειδικα εαν δινει αυτοσ ο παλιοSF ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΑΜΠΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ...:rotflmao:
εκανα και στιχο..![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑΡΘΕΙΣ ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
:rotflmao:
2ήμερο Ναύπακτο;
Ξέρεις........
![]()
με το κουτι προφυλακτικα εννοουσα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
τι εγινε ρε παιδιά?
Εχω να μπω καιρό και δεν τα θυμάμαι έτσι τα πράματα... σφίξαν κάπως. πολλές υποδείξεις.
ο τσαμπουκάς ποτέ δεν έχει σημαντικό νόημα, πάντα ο τσαμπουκάς για τον τσαμπουκά γίνεται, και αυτός ειναι ο σκοπός του. και φυσικά και γίνεται και τσαμπουκάς μεσω web, όπως και μέσω αλληλογραφίας όπως και μέσω αρθογραφίας. Και μάλιστα κατα πολλούς είναι και ο πιο υγιείς και εποικοδομητικός, καθώς σου στερεί την χρήση μη λεκτικών εκφράσεων αναγκάζοντας σε να χρησιμοποιείς βέλτιστα το λόγο για να περάσεις αυτό που θές με την μικρότερη δυνατή αλλίωση.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου μιλάτε ωσαν να είμαι μικρό παιδί, και μην κάνεις χιούμορ, και πρόσεχε μην σπάσεις και κανα κουμπι κλπ λες και δεν με ξέρετε.
και αφού τελοσπάντων είστε τόσο αυστηροί στους κανόνες περι σπάμινκγ και μου "ξυρίζετε" τα ποστ (το τελευταίο μάλιστα δεν το βρήκα τόσο άσχετο με το θέμα, ωστόσο ξυρίστικε αν και όχι η απάντηση του απο άλλον), αφού λοιπόν αρέσκεστε σε κανόνες και τρόπους δώστε μου μία εξήγηση του λόγου που αφήνετε τα σπαμ σε αυτό το ποστ, γιατι εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τόσο σχετικά την εκδρομή και τον τσαμπουκά.
(και μην αντιμετωπίσετε τα παραπάνω ως προσπάθεια μανούβρας και δήθεν, οτι και καλά έκανα μλκια και τώρα πάω έξυπνα να την καλύψω. αρκεστείτε στο οτι σας το λέω οτι δεν είναι έτσι.)
ορίστε. εγω αποδέχομαι την διαφορετικότητα σας (που εστιάζεται στην εγκεφαλική ανεπάρκεια σας) εσείς γιατι δεν αποδέχεστε την δική μου?
![]()
marine anakateve tin fasoladaΑρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
τι εγινε ρε παιδιά?
![]()
ala min xalas ta fasolia re....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()