Το λοιπόν....
Σκέφτομαι να δώσω το αυτοκίνητο που έχω...
Είναι μοντέλο 03 και το πήρα με διακανονισμό - θα έχει ξοφληθεί ολόκληρο σε ακριβώς 1.5 χρόνο. Πληρώνω κάθε μήνα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, συν ασφάλειες, τέλη, service κτλ. Το αυτοκίνητο είναι μονίμως παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου, και το κουνάω σπανιότατα. Συνήθως, όταν θέλω να κουβαλήσω κάτι, όταν πάω μια εκδρομή με το έταιρον που δεν γουστάρει και πάρα πολύ τη μηχανή, ή αν βγω βράδυ και βρέχει/ξέρω οτι θα πιω/οτι θα βρω να παρκάρω κτλ.
Για να σας δώσω να καταλάβετε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί και να περάσουν 2 μήνες χωρίς να το ακουμπήσω.
Η άλλη πλευρά λέει, ότι αν το πουλήσω, δεν θα έχω ποτέ τη "μαγιά" για ένα καινούργιο και θα πρέπει να αρχίσω πάλι από το 0. Επίσης, καθότι είναι σε δόσεις, αν το πουλήσω αυτή τη στιγμή, "ψυχολογικά" τουλάχιστον δεν θα πάρω και τίποτα από χρήματα, απλά θα είναι σαν να γλυτώνω τις υπόλοιπες που απομένουν.
Επίσης, είναι άλλο να έχεις αυτοκίνητο και να λες δεν το χρειάζομαι, και άλλο να μην έχεις και όταν το χρειαστείς να ψάχνεις δανεικό...
Τι λέτε ρε παιδιά ? Να το δώσω ή τσου ?
![]()
![]()
EDΙΤ: Επίσης να διευκρινήσω ότι, οι καθημερινές μου μετακινήσεις γίνονται με τη μηχανή εννοείται, ακόμα και η δουλειά μου είναι 5 λεπτά από το σπίτι, καμιά φορά πάω και με τα πόδια...