Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ε τι να κάνω, να μη ρωτήσω....![]()
![]()
Μήπως φορούσες καμιά φόρμα πάνω κάτω, ή τίποτα που να παραπέμπει σε στολή ? Δεν τις χωνεύουν και πολύ τα σκυλιά....![]()
![]()
ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ε τι να κάνω, να μη ρωτήσω....![]()
![]()
Μήπως φορούσες καμιά φόρμα πάνω κάτω, ή τίποτα που να παραπέμπει σε στολή ? Δεν τις χωνεύουν και πολύ τα σκυλιά....![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΟΣ
Ρε ειναι βλαμένα λέμε.
Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.
Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.
Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.
Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.
Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.
Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.
Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.
Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Πλάκα πλάκα τώρα, μια ζωή δίπλα μου έχω στην κατοχή μου κι έναν σκύλο. Όλοι μα όλοι τους είχαν κι απο ένα κόλλημα.![]()
Ο ένας της έπεφτε στ'αμάξια, ο άλλος στις μοτό, ο τρίτος στον φίλο μου τον Τσούρουπα ενώ με τους υπόλοιπους ανθρώπους όλα καλά !![]()
![]()
Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.![]()
![]()
![]()
γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Ρε ειναι βλαμένα λέμε.
Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.
Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.
Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.
Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.
Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.
Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.
Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.
Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!!
Με τα αδέσποτα δεν μπορώ να πω τι τα ενοχλεί. Έχω παρατηρήσει μια προτίμηση στους κατατρεγμένους συμπολίτες μας, (λαχειοπώληδες, λουλουδούδες, σαλταρισμένους κλπ) Πιθανόν για κάποια σκυλιά, να ανήκουμε στην άνωθεν κατηγορία.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.![]()
![]()
![]()
Η δική μου η μέθοδος είναι η ακόλουθη. Αν δω ότι μου ΄ρχονται, πατάω κόρνα, ρίχνω καμμιά γκαζιά, και το κυριότερο αν πλησιάσουν κοντά τρώνε κλωτσια στη μάπα. ΔΕΝ κάνω ελιγμούς και ΔΕΝ μπαίνω στο αντίθετο ρεύμα.
Με την γυναίκα μου μαζί, προσπάθώ με το αριστερό χέρι να την κρατήσω πάνω στη μηχανή, γιατί είναι στο τσακ να πηδήξει........
Μην νομίζεις ότι μονο η δικιά σου αντιδρά με τρόμο.
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
η φωτό με τον "τσαντισμένο" σκύλο , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
Γενικά τα σκυλιά, ορμούν σε μηχανές...
1) Τα έχει πονέσει κάποιος με μηχανή που έκανε παρόμοιο θόρυβο με την δική μας μηχανή. Έτσι απο αντίδραση απλά ορμούν αλλά δεν σταματούν αν σταματήσεις παρά πλησιάζουν "φοβισμένα" ναι μεν , αλλά με απειλιτικές διαθέσεις. Εκεί σβύστε το μοτέρ και κατεβείτε απο την μηχανή... κάντε οτι παίρνετε πέτρα απο κάτω και θα φύγει σε απόσταση ασφαλείας, για να φύγετε.
2)Το κάνει για "παιχνίδι"...όσο αστείο και αν φαίνεται.... Μόλις σταματήσετε , σταματά... μόλις ξεκινήσετε , ξεκινάει... η λύση εδώ είναι να κάνετε οτι πάτε κατά πάνω του με την κόρνα πατημένη.... Θα κάνει πέρα και εσείς απλά θα φύγετε...
3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Με την πρώτη φορά ....δε γίνεται τίποτα..
Με τη δεύτερη φορά.....Παλι δε γίνεται τίποτα ....αλλά αρχίζει και προβληματίζεται....
Με την τρίτη κλωτσιά ....... σε ακούει και εξαφανίζεται...
![]()
3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...
Gandalf [/B]
Δηλαδή ρε Gandalf ο σκύλος που με κυνήγησε προχτές... ήθελε απλα να "πηδήξει" το μηχανάκι μου?!?!?!?!....
Ε πές το γιατρέ μου... και γώ που νόμιζε ότι είχε προηγούμενα μαζί μου.....
![]()
![]()
![]()
P.S. Αν γεννήσει το TDM θα σου χαρίσω ένα με βούλες....
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!!
γεια σου ρε μπαρτ
και γω αυτό θυμήθηκα αλλά με πρόλαβες
(αν και εγώ δε θα έβαζα λινκ θα το ξαναπόσταρα![]()
![]()
)
τα σκυλια (οχι ρε η πρωην μου) ειναι λιγο τσαμπουκαλεμενα με τα μηχανοκινητα ο.κ.
-εχω χασει το δεξι μου παπουτσι απο ενα (παρακαλω αν δειτε ενα καφε μεσαιου μεγεθους να το εχει στο στομα του να μου επιστραφει)
-αν δειτε την πρωην μου να της πειτε να μου γυρισει το radio cd.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Τσαντίλαααα !![]()
πληροφοριακά πάντως
το σκυλί δεν είναι τσαντισμένο
όλα τα χάσκι σε αυτήν την ηλικία περίπου
έτσι είναι, μεγαλόνωντας αρχίζουν να δείχνουν φυσιολογικά