Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ε τι να κάνω, να μη ρωτήσω....

Μήπως φορούσες καμιά φόρμα πάνω κάτω, ή τίποτα που να παραπέμπει σε στολή ? Δεν τις χωνεύουν και πολύ τα σκυλιά....

ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΤΕΛΟΣ

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Ρε ειναι βλαμένα λέμε.

Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.

Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.

Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.

Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.

Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.

Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.

Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.

Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Πλάκα πλάκα τώρα, μια ζωή δίπλα μου έχω στην κατοχή μου κι έναν σκύλο. Όλοι μα όλοι τους είχαν κι απο ένα κόλλημα.

Ο ένας της έπεφτε στ'αμάξια, ο άλλος στις μοτό, ο τρίτος στον φίλο μου τον Τσούρουπα ενώ με τους υπόλοιπους ανθρώπους όλα καλά !

Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.

γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ!

Τσαντίλαααα !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	killer%20dog%20(siao).jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	33,2 KB 
ID:	43534

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Ρε ειναι βλαμένα λέμε.

Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.

Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.

Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.

Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.

Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.

Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.

Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.

Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????

sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.

Με τα αδέσποτα δεν μπορώ να πω τι τα ενοχλεί. Έχω παρατηρήσει μια προτίμηση στους κατατρεγμένους συμπολίτες μας, (λαχειοπώληδες, λουλουδούδες, σαλταρισμένους κλπ) Πιθανόν για κάποια σκυλιά, να ανήκουμε στην άνωθεν κατηγορία.
    Η δική μου η μέθοδος είναι η ακόλουθη. Αν δω ότι μου ΄ρχονται, πατάω κόρνα, ρίχνω καμμιά γκαζιά, και το κυριότερο αν πλησιάσουν κοντά τρώνε κλωτσια στη μάπα. ΔΕΝ κάνω ελιγμούς και ΔΕΝ μπαίνω στο αντίθετο ρεύμα.
    Με την γυναίκα μου μαζί, προσπάθώ με το αριστερό χέρι να την κρατήσω πάνω στη μηχανή, γιατί είναι στο τσακ να πηδήξει........
    Μην νομίζεις ότι μονο η δικιά σου αντιδρά με τρόμο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

η φωτό με τον "τσαντισμένο" σκύλο , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Γενικά τα σκυλιά, ορμούν σε μηχανές...

1) Τα έχει πονέσει κάποιος με μηχανή που έκανε παρόμοιο θόρυβο με την δική μας μηχανή. Έτσι απο αντίδραση απλά ορμούν αλλά δεν σταματούν αν σταματήσεις παρά πλησιάζουν "φοβισμένα" ναι μεν , αλλά με απειλιτικές διαθέσεις. Εκεί σβύστε το μοτέρ και κατεβείτε απο την μηχανή... κάντε οτι παίρνετε πέτρα απο κάτω και θα φύγει σε απόσταση ασφαλείας, για να φύγετε.

2)Το κάνει για "παιχνίδι"...όσο αστείο και αν φαίνεται.... Μόλις σταματήσετε , σταματά... μόλις ξεκινήσετε , ξεκινάει... η λύση εδώ είναι να κάνετε οτι πάτε κατά πάνω του με την κόρνα πατημένη.... Θα κάνει πέρα και εσείς απλά θα φύγετε...

3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Kρανόμελος Το avatar του/της dio650gs
    Με την πρώτη φορά ....δε γίνεται τίποτα..

Με τη δεύτερη φορά.....Παλι δε γίνεται τίποτα ....αλλά αρχίζει και προβληματίζεται....

Με την τρίτη κλωτσιά ....... σε ακούει και εξαφανίζεται...

3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...

Gandalf [/B]

Δηλαδή ρε Gandalf ο σκύλος που με κυνήγησε προχτές... ήθελε απλα να "πηδήξει" το μηχανάκι μου?!?!?!?!....

Ε πές το γιατρέ μου... και γώ που νόμιζε ότι είχε προηγούμενα μαζί μου.....

P.S. Αν γεννήσει το TDM θα σου χαρίσω ένα με βούλες....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!!

γεια σου ρε μπαρτ

και γω αυτό θυμήθηκα αλλά με πρόλαβες

(αν και εγώ δε θα έβαζα λινκ θα το ξαναπόσταρα )

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    τα σκυλια (οχι ρε η πρωην μου ) ειναι λιγο τσαμπουκαλεμενα με τα μηχανοκινητα ο.κ.
    -εχω χασει το δεξι μου παπουτσι απο ενα (παρακαλω αν δειτε ενα καφε μεσαιου μεγεθους να το εχει στο στομα του να μου επιστραφει)
    -αν δειτε την πρωην μου να της πειτε να μου γυρισει το radio cd.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Τσαντίλαααα !

πληροφοριακά πάντως

το σκυλί δεν είναι τσαντισμένο

όλα τα χάσκι σε αυτήν την ηλικία περίπου
    έτσι είναι, μεγαλόνωντας αρχίζουν να δείχνουν φυσιολογικά

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τί ακούνε τα αυτάκια μου πάλι;
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ