Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    γεια σου ρε μπαρτ

και γω αυτό θυμήθηκα αλλά με πρόλαβες

(αν και εγώ δε θα έβαζα λινκ θα το ξαναπόσταρα )
    σωστα! ειμαστε εκτος ανεκδοτων αρα σηματακι δεν θα ετρωγα!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

η φωτό με τον "τσαντισμένο" σκύλο , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Γενικά τα σκυλιά, ορμούν σε μηχανές...

1) Τα έχει πονέσει κάποιος με μηχανή που έκανε παρόμοιο θόρυβο με την δική μας μηχανή. Έτσι απο αντίδραση απλά ορμούν αλλά δεν σταματούν αν σταματήσεις παρά πλησιάζουν "φοβισμένα" ναι μεν , αλλά με απειλιτικές διαθέσεις. Εκεί σβύστε το μοτέρ και κατεβείτε απο την μηχανή... κάντε οτι παίρνετε πέτρα απο κάτω και θα φύγει σε απόσταση ασφαλείας, για να φύγετε.

2)Το κάνει για "παιχνίδι"...όσο αστείο και αν φαίνεται.... Μόλις σταματήσετε , σταματά... μόλις ξεκινήσετε , ξεκινάει... η λύση εδώ είναι να κάνετε οτι πάτε κατά πάνω του με την κόρνα πατημένη.... Θα κάνει πέρα και εσείς απλά θα φύγετε...

3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...

Gandalf
    α ρε λαλακα γκανταλφ με αυτο γελασα περισσοτερο εγω...

1/κατεβειτε απο τη μηχανη...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ -ΠΙΤΜΠΟΥΛ- ΛΥΣΚΟΣΚΥΛΑ ...ΑΡΚΟΥΔΕς....η το κανουμε αμα δουμε κανα κανις να μας γαυγιζει??:rotflmao:
    2/...παιχνιδι ???αμα τον κυνηγησω και του χω δαγκωσει και το πισω αρριστερο ποδι??θα καταλαβει οτι το κανω απο αναγκη για παιχνιδι??:hypnotize
    3/εδω πραγματικα εκλασα στα γελια μπορω να πω...ας πουμε οτι ειμαι στη γειτονια μου
    και ειμαι και εγω σε περιοδο αναπαραγωγησ και κατεβω και του τρεσαρω ενα πουτσο .....

δε πιστευω να του κακοπεσει ετσι??να αρχισει τιποτα μηνησεις... καλα θα περασουμε.

εσυ πολιτοδουκα καλα την εχεις με τη γκομενα..
    εμενα τσιριζει καθε φορα που ο μπροστινος τροχος χανει την επαφη του με την ασφαλτο λογω παρατεταμένης επιταχυνσης..και τσιριζει τοσο πολυ... λεει γιατι πιστευει οτι ετσι θα φυγει ο φοβος της.

...και η ακοη μου της λεω εγω.. :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

1/κατεβειτε απο τη μηχανη...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ -ΠΙΤΜΠΟΥΛ- ΛΥΣΚΟΣΚΥΛΑ ...ΑΡΚΟΥΔΕς....η το κανουμε αμα δουμε κανα κανις να μας γαυγιζει??:rotflmao:
    2/...παιχνιδι ???αμα τον κυνηγησω και του χω δαγκωσει και το πισω αρριστερο ποδι??θα καταλαβει οτι το κανω απο αναγκη για παιχνιδι??:hypnotize
    3/εδω πραγματικα εκλασα στα γελια μπορω να πω...ας πουμε οτι ειμαι στη γειτονια μου
    και ειμαι και εγω σε περιοδο αναπαραγωγησ και κατεβω και του τρεσαρω ενα πουτσο .....

δε πιστευω να του κακοπεσει ετσι??να αρχισει τιποτα μηνησεις... καλα θα περασουμε.

εμενα τσιριζει καθε φορα που ο μπροστινος τροχος χανει την επαφη του με την ασφαλτο λογω παρατεταμένης επιταχυνσης..και τσιριζει τοσο πολυ... λεει γιατι πιστευει οτι ετσι θα φυγει ο φοβος της.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!!!
    ΠΟΥ ΣΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ???ΔΑΓΚΩΩΩΝΕΙΙ??
    Ε ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ....ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟ!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    .....εσυ πολιτοδουκα καλα την εχεις με τη γκομενα..

Εμενα έτσι κάνει οταν σκουπίζω τον π@υτσο μου στις κουρτίνες.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ειδικά εσένα DUKASII...

Έχω κάτι τσοπανόσκυλα-ποιμενικούς απο την περιοχή μου , που μπορώ να τα καθοδηγήσω για "ακολουθία" ή ενέδρα , με το να αλοίψω παστουρμά στις ρόδες σου...

Και εκεί να σε δώ να προσπαθείς να τους ξεφύγεις....!!!!

Το αν θα κατέβεις μετά ή οχι , θα είναι δική σου υπόθεση και ευθύνη....

:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Ξέρω ένα σκυλί στη γειτονιά μου που συχνάζει δίπλα από το φούρνο. Κουτσάθηκε όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο το χτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Το σκυλί δεν ξέχασε ...
    Από εκείνη τη μέρα όποιο αυτοκίνητο σκουρόχρωμο περνάει από τη περιοχή τρέχει σαν λυσασμένο και γαυγίζει πολύ κοντά σε αυτό...

Ίσως αναζητεί να τιμωρήσει(κατά κάποιο τρόπο) τον υπαίτιο της αναπηρίας του ...
    +100000000

Τα σκυλια που κυνηγουν αυτοκινητα και μηχανες το κανουν επειδη τα εχουν χτυπησει
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Θα λεγα οτι οσο ανεβαινει η συμπιεση κινητηρα τοσο αγριευουν τα σκυλια οποτε ----> Loud pipes save lives (που δεν ισχυει), but you'll be chased down by K9 with various intentions...
    Silence in the studio!

παλικαρια το ενδεχόμενο να τα εχουν κτυπύσει και να θυμούντε τον ήχο και να ορμούν σεότι μοιάζει πέζει παρα πολύ.
    ΕΧΩ διαβασει ομως το εξης:
    τα σκυλια εχουν αυξημενη την ακοη τους,αυτο σημαινει οτι ακουν ηχους που εμεις(οι ανθρωποι και καλα) δε ξερουμε καν οτι υπαρχουν.ενας τετοιος ηχος λοιπον ειναι και αυτος που παραγετε απο την προσφυση του ελαστικου με το οδοστωμα.ισως ειναι ο πιο εκνευριστικος ηχος που υπαρχει για τα σκυλιά συμφωνα με τα λεγόμενα αυτουνου που τα εγραφε!
    τεσπα αυτο που κανω εγω σε περιπτωση που χασω το παπουτσακι απλα σταματαω,σταματαει και το σκιλι και οποιοσ δειξει περισσοτερο θαρρος κερδιζει το τιμημενο.απλα πληροφοριακα εχω χασει 2 ζευγαρακια γιατι τα ειδα κολιομενα οταν μου δειξαν τα μικρουλια διμετρα δοντακια τους.
    olos o kosmos stirizete se 2 troxous

Να και κάτι χρήσιμο απο την όλη συζήτηση......να φτιάξουμε ένα κλάμπ φοβισμένων γυναικών να γνωριστούν να πίνουν κανα καφεδάκι και στις βόλτες να τις βάζουμε σε ταξι να ακολουθούν........ καμια συμμετοχή? :rotflmao:

Μια είναι η λύση!!!!!
    Πολλά μπαλάκια του τενις! Μόλις αρχίσει η επίθεση πετάς ένα και σιγα να μην αντισταθεί ο σκύλος!!!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    tsekarete mipos kapios exi poulisi sampouan ke afroloutra sta souper market pou periexoun aroma gatas....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pantos otan stin pesi skilos den fevgis pigenis toso oso xriazete gia na se kinigai ke siga siga ton klinis pros kapio sta8mevmeno aftokinito ke tou travas tin prosoxi na min kitai pou pai ke ton o8is na skasi pano sto sta8mevmeno aftokinito .....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pantos otan stin pesi skilos den fevgis pigenis toso oso xriazete gia na se kinigai ke siga siga ton klinis pros kapio sta8mevmeno aftokinito ke tou travas tin prosoxi na min kitai pou pai ke ton o8is na skasi pano sto sta8mevmeno aftokinito .....
    αααααα τον π@π@ρ@ τον σκύλο..., τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε... διάβασε το post σου και πρόλαβε να με κλείσει αυτός και έσκασα στο σταθμευμένο!!!!!

καλά τον μπάνισα που χασκογέλαγε μετά....

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ολο μπαρουφες λετε !!

Μια και στην Ελλαδα κανει ζεστη τα σκυλια εχουν καργα ερωτικες ορμες !

Αρα ειναι μεσα στη καψα ! Καλυτερα να χασετε το παπουτσι παρα να σας στριμωξουν !

Ετσι εχασε και η σταχτοπουτα το γοβακι της !!

Γεμησαμε σταχτοπουτους !!

Νέο μέλος
    εγω την πατησα στο θησειο απο 10 τετοια κωλοσκυλα.με στρικωξαν ενα μου επιασε το πατζακι αλλα του ξεφυγα με τρυπεσ στο παντελονι.
    μαλλον γατεσ ειχαν παει στην κουκουλα τησ μηχανησ κ τα κωλοσκυλα τρελαθηκαν
    nodark

Παλαιό μέλος
    oταν οδηγας βρε να τη βγαζεις την κουκουλα
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τί ακούνε τα αυτάκια μου πάλι;
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 02:32
  2. τι είδαν τα ματάκια μου...
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2005, 20:34
  3. τη σημασια εχουν τα nick μας!
    από wolfman13 στο forum Off topic