Ρε Rein, προσπαθώ να αποφύγω το μπλέξιμο με "θεωρίες" για την αποτελεσματικότητα του "ψυχρού" στρωσίματος και κατά πόσον "γυαλίζουν" οι επιφάνεις με αποτέλεσμα να μην συγκρατούν λάδι κ.λπ. κ.λ.π.
Αλλά μάλλον ΔΕΝ θα το αποφύγω, εεε..???
![]()
![]()
![]()
Ρε Rein, προσπαθώ να αποφύγω το μπλέξιμο με "θεωρίες" για την αποτελεσματικότητα του "ψυχρού" στρωσίματος και κατά πόσον "γυαλίζουν" οι επιφάνεις με αποτέλεσμα να μην συγκρατούν λάδι κ.λπ. κ.λ.π.
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Βάλε και τα 2 χρονια εγγυηση που δινει αναγκαστικα απο νομο..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
επι του θεματος...απλως ο κατασκευαστης αντι να πει τον εκαστοτε οδηγο κουλο, οποτε κατ επεκτασιν να οδηγει με φειδω μεχρι να μαθει το πρι πρι που πηρε και να μην τσακιστει στην πρωτη βολτα, του λεει στρωσε για τοσα...
![]()
![]()
![]()
![]()
και εχεις και τους λόγους που σου λενε στρώνε μεχρι να γεράσεις..
και εγω νομιζω οτι μετα τα πρωτα ...αντε 1000 χλμ... πρεπει να το ανοιγεις κανονικα το μοτερ
περισσοτερο ζορι τρωει στο "στρωσιμο" παρα στο "σκισιμο"!
α παππου δεν ξερω τι θα κανεις εσυ...εγω παντως σου εγγυωμαι οτι σιγουρα θα το αποφυγω![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
an den boreis na to apofigeis... apolause to...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gia ta ori kai ta vouna kataliloteros einai o crs-k...
egw den asxoloume pia me strwsimo... tsaba o kopos...![]()
![]()
![]()
Eγώ πάντως νομίζω ότι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς ...... NOT
![]()
You BETA believe...
Παιδες για να εχετε το κεφαλι σας και την συνειδηση σας καθαρη καντε οτι λειι το manual αλλιως ο καθεις ας κανει του καεφαλιου του με διαφορετικες επιπτωσεις για τον καθενα φυσικα.![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Ασχετο αλλα το καλυτερο στρωσιμο το ειδα πριν μερικες μερες. Καινουργιο FZ1 (0 χλμ) εφυγε με burnout αφου αφησε το μισω λαστιχο κατω, στροφες στα κοκκινα και μερικες σουζες συνδιασμενες με πατιλικια![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλά λέω εγώ ότι είμαστε όλοι κουλάδια και άσχετοι. Μπράβο στον ιδιοκτήτη λοιπόν! Είναι δάσκαλός μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ασχετο αλλα το καλυτερο στρωσιμο το ειδα πριν μερικες μερες. Καινουργιο FZ1 (0 χλμ) εφυγε με burnout αφου αφησε το μισω λαστιχο κατω, στροφες στα κοκκινα και μερικες σουζες συνδιασμενες με πατιλικια![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Μήπως είναι μαύρο αυτό το FZ1? Άν ναι, το είδα να ασελγεί στο μπουρνάζι.
www.clubcsl.com
Κουλατη οδηγηση για 1200 χιλιομετρα μετα σιγα σιγα ανοιγμα εως τα μισα του στροφομετρου και στα 1500 ανοιγμα εως πιο πριν τα κοκκινα ..... ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ !!!!!!!!!!
γενικα κουλατη οδηγηση στην αρχη ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να αγαπιομαστε ....
Να ζεστάνεις τι, τα νερά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
Κουλατη οδηγηση για 1200 χιλιομετρα μετα σιγα σιγα ανοιγμα εως τα μισα του στροφομετρου και στα 1500 ανοιγμα εως πιο πριν τα κοκκινα ..... ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ !!!!!!!!!!
γενικα κουλατη οδηγηση στην αρχη ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
You BETA believe...
τον κηνιτητηρα αγορι μου τη να ζεστανεις το φαι ;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να ζεστάνεις τι, τα νερά?![]()
αμα ειναι ειδικα χειμωνας δεν τον ζεστενεις ;;;;;;
φευγεις αμεσως ;;;
Να αγαπιομαστε ....
Σχεδόν ναι και με συγκρατημένη οδήγηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
τον κηνιτητηρα αγορι μου τη να ζεστανεις το φαι ;;;;;;
αμα ειναι ειδικα χειμωνας δεν τον ζεστενεις ;;;;;;
φευγεις αμεσως ;;;
Μέχρι να κλείσω γκαράζ, βάλω κράνος και γάντια, το νεράκι έχει πάει στους 60 και στο παρακάτω στενό στους 80.
Το δύσκολο είναι να ζεσταθεί το λάδι.
Η παρατεταμένη παραμονή στο ρελαντί άντε και λίγο πιο πάνω και χωρίς φορτίο, πολύ λίγα συνεισφέρει στην άνοδο της θερμοκρασίας του. Είναι και αυτός ένας λόγος που προτιμούμε ester based συνθετικά τα οποία έχουν καλύτερες μηχανικές (λιπαντικές κ.τ.λ.) ιδιότητες από πιο χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας.
ΣΗΜ 1: πρόσεχε λίγο τις εκφρασούλες σου
ΣΗΜ 2: κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις για να διαβάζεις τα παραπάνω
ΣΗΜ 3: ο sonic τα διαβάζει τα παραπάνω αιλοινυκά μπας και του ανέβει το ηθικό?
You BETA believe...
Για χωσε ρε Old Man για ψυχρο στρωσιμο και τα συναφη...:smilea:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το δύσκολο είναι να ζεσταθεί το λάδι.
ΣΗΜ 3: ο sonic τα διαβάζει τα παραπάνω αιλοινυκά μπας και του ανέβει το ηθικό?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ax mia anavoli akoma kai tha ton "eixa" ton old...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: