Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: 1 Cd = 4 καφέδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Δηλαδη να καταλαβω.

Το Metropolis πουλαει μαιμουδες ;

ονοματα δεν λεμε ειπαμε,μη μας πανε μεσα...
    βαλτος εισαι να μας αναψεις καμια φωτια

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αυτό με την ταινία ασφαλείας δεν ισχύει.....δεν πάει να πει ότι επειδή δεν έχει τανία είναι παράνομο...καμία σχέση...δεν έχω κατάλάβει ακριβώς τι παίζει με την ταινία αλλά δεν είναι συνακόλουθο της νομιμότητας σε καμία περίπτωση

δεν ειμαι νομικος αλλα τοτε τι ρολο βαραει το ''ταινια ασφαλειας και ΓΝΗΣΙΟΠΤΗΤΑΣ''???

εγω ηξερα οτι τσιμπανε ταινιουλα απο τις εταιριες ωστε να αποδεικνυεται η αυθεντικοτητα τους,να μετρουνται οι πωλησεις κοκ.

αρα οταν δεν υπαρχει η ταινιουλα εγω καταλαβαινω*** οτι-στην καλυτερη-το cd δεν εχει εισαχθει επισημα.(γι'αυτο ειναι κ στο 1/3 της ''κανονικης'' τιμης).απο καπου το εφερε το μαγαζακι λαθραια ή το εφτιαξαν οι ιδιοι...

εχω αγορασει cd κ απο τις δυο κατηγοριες(εγω,οχι φιλος φιλου)
    θα μου πεις πως το καταλαβες?

viva argentina.το βιβλιαρακι εχει διαφορετικου μεγεθους γραμματοσειρα,πισω γραφει οτι ειναι κατασκευασμενο εκει περα,και(ΑΥΤΟ ειναι το χειροτερο) το cd ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ:hypnotize
    big time bummer
    εδω κ κανα χρονο,ισως κ περισσοτερο,δεν βλεπω τετοια ομως.ισως τους βαλαν χερι...

στην δευτερη περιπτωση το κουτι ειχε αλλο δισκακι μεσα(ιδιο συγκροτημα,αλλος δισκος).το πηγα πισω,μπηκε ενας τυπος σε μια αποθηκη κ μετα απο λιγο μου εφερε αυτο που επρεπε να ειναι μεσα.σκετο.κρατοντας το στο χερι... λετε να το ειχε παει αλλος πριν απο μενα????????:ZZZ:

κ στις δυο περιπτωσεις δεν υπηρχε ταινια

***ο καθενας βεβαια καταλαβαινει οτι θελει...
    (καταλαβαινω με την εννοια του εκλαμβανω,οχι οτι τους καταλαβα=τους ξεσκεπασα...)

teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Re: Re: 1 Cd = 4 καφέδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    ονοματα δεν λεμε κ οικογενειες δεν θιγουμε αλλα μην παρεις ορκο για την νομιμοτητα των συγκεκριμενων cd απο το συγκεκριμενο μαγαζι(μαλλον εχει κ παρεα τωρα...)6.5 ευρω σπικιν

ή αλλιως
    που'ν η ταινια?οεο?

ή ξανααλλιως
    don't cry for me ARGENTINA

βεβαια στ@@ σου,περνεις-σχεδον-αυτο που θες,
    απλα μη μας περνανε κ για μ@λ@κες
    μας βολευει κ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ αυτο που γινετε...
    Σχετικά με τη νομιμότητα, δε παίζει πρόβλημα. Το CD ξεκίνησε πέρυσι με 15.5 Ευρώ και έπεσε σε ένα χρόνο στα 6.5. Δε λέω πως ήταν η απίστευτη συγκροτηματάρα για να κρατήσει τιμή, αλλά γενικά στο συγκεκριμένο είδος μουσικής οι τιμές πέφτουν γρήγορα.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    http://www.avopolis.gr/editorial/default.asp?ID=26

Ενα αρ8ρο που καλυπτει το ολο 8εμα της πειρατιας
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    OI ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!

Eγώ προσωπικά έχω χρόνια να αγοράσω original cd και το θεωρώ κοροιδία να αγοράσω..Μόνο για κανά δώρο (εντάξει μη γίνουμε και ξεφτίλα.:rotflmao: )
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Re: Re: Re: Re: 1 Cd = 4 καφέδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Σχετικά με τη νομιμότητα, δε παίζει πρόβλημα. Το CD ξεκίνησε πέρυσι με 15.5 Ευρώ και έπεσε σε ένα χρόνο στα 6.5. Δε λέω πως ήταν η απίστευτη συγκροτηματάρα για να κρατήσει τιμή, αλλά γενικά στο συγκεκριμένο είδος μουσικής οι τιμές πέφτουν γρήγορα.

den exei sxesh to sugrothma.oi system... k oi perfect circle einai ''deuteroi'' poy exoun 6,5e???

k kathe 3 k ligo pou ginete ena tsaf k bgazoun olh th diskografia kapoiou(px pumpkins,manson,radiohead,qotsa...)

k an auto leei kati,
    se prokalo na breis ena cd me 15+ euro timh XORIS tainia ...

tespa,to kourazoume k auto,
    eipame,1000 fores teleia antigrafh me 6,5 para authentiko me 20...

ps.sorry gia ta greeklish,den pezoun ellhnika se auto to pc...
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: Re: Re: Re: Re: 1 Cd = 4 καφέδες...

oi system... k oi perfect circle

pumpkins,manson,radiohead,qotsa...)

Είσαι ωραίος!!!

+tool!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Re: Re: Re: Re: 1 Cd = 4 καφέδες...

den exei sxesh to sugrothma.oi system... k oi perfect circle einai ''deuteroi'' poy exoun 6,5e???

k kathe 3 k ligo pou ginete ena tsaf k bgazoun olh th diskografia kapoiou(px pumpkins,manson,radiohead,qotsa...)

k an auto leei kati,
    se prokalo na breis ena cd me 15+ euro timh XORIS tainia ...

tespa,to kourazoume k auto,
    eipame,1000 fores teleia antigrafh me 6,5 para authentiko me 20...

ps.sorry gia ta greeklish,den pezoun ellhnika se auto to pc...
    Όχι δεν εννοώ ότι είναι υποδεέστεροι αυτοί. Το λόγο που βγήκαν αυτά σε χαμηλή τιμή δε τον γνωρίζω. Παρόλα αυτά έχω πετύχει τα cd των system σε τιμή 15 ευρώ περίπου. Ο καθένας βαράει ότι τιμή θέλει.
    Τώρα όμως που το σκέφτομαι τα CD που παίρνω δεν έχουν ταινία πάνω... Εχω χρόοοοοοοοονια να αγοράσω CD με ταινία. Ακόμα και από το ebay δεν είχαν. Παίζουν ταινίες στα metal; Πραγματικά δε θυμάμαι να έχω δεί τελευταία... Εκτός αν φταίνε τα μαγαζιά που πηγαίνω
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Η μουσική βιομηχανία σκοτώνει τη μουσική.

Σαν επαγγελματίας μουσικός (για τρία τέρμινα) -και εξωγήινος (μόνιμα)-, θα πω μόνο τούτο.

Άν θέλεις να υποστηρίξεις τον καλλιτέχνη, πήγαινε στα live του και πλήρωσε είσοδο -μηχανή έχεις, πήγαινε βόλτα.

Άν πάρεις το CD, πάρτο απ'έξω που έχει πιο λογική τιμή, μερικοί έχουν και προσωπικά sites που πουλάνε πολύ πιο φτηνά τη μουσική τους.

Άν είσαι για φτηνά CD πήγαινε Μοναστηράκι στη γνωστή στοά που έχει και βινύλια -μεταχειρισμένα-, θα βρείς απίστευτα πράγματα -άπο Art Tatum 2 ευρά μέχρι ακυκλοφόρητα του Scott Henderson να παίζει τις κάλτσες του.

asxeto (statheri ajia eimai telika...):rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Άν είσαι για φτηνά CD πήγαινε Μοναστηράκι στη γνωστή στοά...
    stin gnwsti stoa exei anevei kaneis sto prwto orofo?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    η πειρατεια ωφελει την μουσικη!!!

αν σκεφτει κανεις οτι τα πειρατικα που κυκλοφορουν ειναι ολα ''καλλιτεχνων'' του τυπου Βισσο Βανδο Γαρμπο Τσαλικο Ρεμο Χατζηγιαννη..τοτε καλα κανουν και τα κυκλοφορουν μπας και γλυτωσουμε και εμεις αλλα και η μουσικη απο αυτους...

... η συγκεκριμενη συνομοταξια ''καλλιτεχνων'' δυστυχως επιβιωνει ετσι και αλλιως αφου χρεωνουν στο κοινο τους (αντιληψη 0) την φιαλη μπομπα 150 - 200€ ...το cd τους πειραξε ?

τεσπα τετοια cd ουτε για σουβερ δεν κανουν...
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Για να μη παρεξηγηθώ, όταν είπα "καλλιτέχνη" πιο πάνω, δεν εννοούσα τα γνωστά εγχώρια -ή μη- σκυλιά που βγάζουν άντερα στις πίστες.

Η εταιρεία σκοτώνει τη μουσική.
    Η πειρατεία σκοτώνει την εταιρεία.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δυστυχως εχει γινει μοδα τα τελευταια χρονια να μας θεωρουν [B]ΜΑΛΑΚΕΣ!!![B]

οποιος ειναι πραγματικα μ@λακας να παει να παρει αυθεντικο cd!!
    που θα μας πουν οτι η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη...
    η μουσικη που φτιαφτουν δεν σκοτωνει τα αυτια μας???
    και μην μου πειτε μην τα ακους αυτα που βγαζουν....γιατι ακουγονται παντου και θελεις δεν θελεις πιανεις τον εαυτο σου να τα σιγοτραγουδαει καμια βδομαδα αφουν εχουν σκασει μυτη....

που θελεον να δινουμε 20 και 25 ευρω το cd!!!
    ποιο?? το cd!!!!!!
    που τους κοστιζει κατι λεπτα για αγορα και αντιγραφη....που ολοι αυτοι που ασχολουνται με δισκογραφικες εχουν βγαλει τα αντερα τους με την αφελεια και την μη υπαρξη τεχνογνωσιας στο θεμα!!!

αλλα μολις βγηκαν τα αντιγραφικα...

οι μ@λακες που εχουν απο 5 βιλες ο καθενας και μας πιανουν κανονικοτατα τον κωλ0 οταν παμε να τους ακουσουμε για να κανουμε κεφι σε κανα μαγαζι....θελουν να αγοραζουμε και τα cd τους....

το νεο κολπο ειναι να τα εχουν και μπροστα στην εισοδο του μαγαζιου....οποτε να σου λεει αφου ηρθες να με ακουσεις live παρε και το cd για να σε συντροφευω τις δυσκολες νυχτες του χειμωνα!!!!

ΜΑΛΑΚΑ!!

ακου 1 cd = 4 καφεδες...

εμ βεβαια ...αμα τον πινετε τον καφε σας εσεις οι ζαμπλουτιδηδες στην εκαλη και την κηφησια ...τοσο το κοστολογειτε!!
    για να εχουμε να ακουμε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας στο αμαξι και να κανουμε χαβαλε πρεπει να πληρωσουμε 20 και 25 ευρω??

3 και πολλα σας ειναι (απο τους μαυρουληδες)

εγω προσωπικα κανω και παζαρακια....για να κανουν τιποτα καλυτερο...δηλαδη αν αγορασω 7 cd παιρνω και 1 8ο δωρο!!!

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ!!!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Re magges , edw o eggefalos stin stouranara dinei peiratika dvd me 15 evra . Ta 60 ths EA GAMES mas peiraksane pou sthn telikh dinei kai pswmi se oikogeneies.Oso anafora stis times entipwsh mou einai pws to Metropolis logikepse apo otan anoikse fipla o Patsis .Prosfores kai ekptwseis den paizane tote .Toulaxiston oxi ston vathmo pou paizoune twra .Epishs afto pou eida parapanw me ta peiratika cd tou Metropolis isxiei en merh .Simfona me paliotero arthro sto 7 ths kiriakatikhs to Metropolis prokeimenou na xtipisei tis times kanei eisagwges apo xores ektos EU to opoia ksana simfwna me to arthro apogorevetai .
    Sinoptika h gnwmh mou einai pws h peirateia den skotwnei kamia mousikh .Ta ipervolika simvolaia twn Stars sigoura xtipaei .Antitheta ekei pou pragmatika katastrefei einai sto cinema kathos to kostos mia tenias einai kata xiliades fores megalitero apo afto ths paragwghs enos studio album.Kai oudemia sxesh to na katevaseis mia tenia me to na tihn xareis sto cinema (sorry gia to greeklish alla viazomouna )
    Modenas Kriss 125

Οντως ειναι πολυ ακριβα,απαραδεχτα θα ελεγα και δεν αξιζει να τους τα δωσουμε...
    Αλλα και να τα φτηνινουν παλι οι περισσοτεροι θα παιρνουν πειρατιικα.
    Αν πχ τα πουλαγαν 5Ε, ο μαυρος δεν θα στο εδινε 3Ε αλλα 20λεπτα...Δηλαδη με τρομερη διαφορα απο το αυθεντικο...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. 101 tips for bikers απο bikenet μεταφραση -CD-
    από Alexander στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 12:55
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 13:25
  4. Τεχνολογία Live CD
    από dxeavy στο forum Off topic