Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 253

Θέμα: 1η πανελλήνια συνάντηση Vfr στον Βόλο(2 ενωμενα threads)

ΕΙΜΑΙ..ΚΑΜΑΚΙ Το avatar του/της SOL-VFR-VTEC
    PARON.........MOLIS EIDA KERO GIA KYRIAKH....KAI TI EDIXNE?????:a37: :a37: :a37: .......MALON DEN MAS THELI ME TIPOTA....KAI EIXA KAI OREKSI GIA TIN KYRIAKH....THA VLEPAME KAI TO GP TO SAVATO..KAI THA EIMASTAN OK......PADOS ELEGA KAPIA STIGMI NA MAZEFTOUME EDO OSOI EINAI APO ATHINA.....ESTO KAI GIA ENA FREDAKI............XERETIZMATA POLA STA KARDASIA......
    Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    freddaki....χμ ,καταπληκτική ιδέα φίλε SOL.Mέσαααα.
    Όμως στην βράση κολάει το σίδερο

Νέο μέλος
    ...Οπότε το αφήνουμε για άλλη φορά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09-04-2006
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

Ean aftos o keros sas stamataei apo na kanete mia volta ti na po re paidia? As legame apo tin arxi na ginei 15Augusto min pesoume se kanena sinefo
    Dikeoma toy kathenos na kanei ayto poy toy aresei kai opote thelei ala ean iksera oti tha eprepe na exoume Ilio 100% den tha ipologiza oti tha sinantithoume pote (opos kai tha ginei) kai den tha alaza to programma mou.
    Anyway kala na perasete !
    Filia.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    ΚΥΡΙΑΚΗ 09-04-2006
    ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

Ean aftos o keros sas stamataei apo na kanete mia volta ti na po re paidia? As legame apo tin arxi na ginei 15Augusto min pesoume se kanena sinefo
    Dikeoma toy kathenos na kanei ayto poy toy aresei kai opote thelei ala ean iksera oti tha eprepe na exoume Ilio 100% den tha ipologiza oti tha sinantithoume pote (opos kai tha ginei) kai den tha alaza to programma mou.
    Anyway kala na perasete !
    Filia.
    Eχει δικιο το παληκαρι ρε παιδια απο τοτε που λετε να πατε στον βολο εχω κατεβει 3σαββατοκυριακα Αθηνα με την μηχανη και μια φορα πηγα Σαλονικη.Δεν εφαγα ουτε μια σταγονα.
    Δηλαδη θα σας λιωσουν οι μηχανες αν βρεξει.

Νέο μέλος
    Τι να σου πω Γρηγόρη, έχεις δίκιο.
    Το πρόβλημα νομίζω είναι στο ότι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε μια τέτοια συνάντηση προγραμματίζεται με μισή καρδιά. Στο παραμικρό εμπόδιο λακίζουν οι μισοί. Ίσως θα έπρεπε να συναντηθούμε μια φορά σε τοπικό επίπεδο, ας είναι και για έναν καφέ.

Γρηγορη δεν εχεις αδικο
    εγω ειχα ολη την καλη διαθεση και ορεξη για τη συναντηση και δε με ενοιζε καθολου που δε γνωριζομασταν, οπως ειπε ο apostat.
    Ισα ισα αυτος ειναι ο λογος που κανονιζετε μια τετοια εκδρομη-συναντηση.
    απλα μια ο καιρος (για το Φλεβαρη εννοω) και μια οι υποχρεωσεις του καθενως δε το κανουν και τοσο ευκολο

το μονο μου προβληματισμο στον ειχα στειλει με πμ

απο κει και περα προσωπικα αυτη την περιοδο εχω τρεχαματα και δε μου αφηνουν πολλα περιθωρια ξεκουρασης περα απο ενα σκ

οταν μαλιστα ανεβαινω και λαμια 1 σκ το μηνα περιοριζονται και τα σκ που πρεπει να τελειωσω δουλειες στην αθηνα

αυτα απο μενα προς αποφυγη παρεξηγησεων

και αν δε με ενοιαζε δε θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω παιδες
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Δίκιο έχει το παλικάρι,ο Γρηγόρης, όλοι έχουμε αλλάξει το πρόγραμμα μας λίγο πολύ(όχι ότι τρέχει και τίποτα βέβαια).Τώρα όσον αφορά το freddaki απλά ρίξτε μια μέρα στο τραπέζι να τα πούμε,εγώ και σήμερα άμα γουστάρετε μέσα είμαι.Μπορούμε βέβαια να πάμε και καμία βόλτα Κυριακή οι βέφες των αθηνών.

Νέο μέλος
    Εγώ θα είμαι Σάββατο ορεινή Ναυπακτία. Είχα σκοπό να έρθω Βόλο από Καρπενήσι Κυριακή πρωί.
    Από μεριά μου, μπορούμε ακόμα να κρατήσουμε την συνάντηση.

@Sotokan και λοιποί Αθηναίοι: Αν έχετε όρεξη, πάμε σήμερα το απογευματάκι για καφέ κάπου. Προτάσεις;

Κοίτα αν τελικά δεν γίνει η μάζωξη τελικά Βόλο ,που δεν βλέπω να γίνεται γιατί και έτσι και αλλιώς τα δύο απ τα παιδιά που ξεκίνησαν την φάση δεν μπορούν,Κυριακή εγώ με καμια δεκαριά άλλες μηχανές θα κάνουμε βόλτα μεγάλη ή προς Βυτίνα ,λαγκάδια κτλ ή τον γύρο του κορινθιακού,οπότε ίσως τα πούμε προς την ναυπακτία φίλε apostat.Όσον αφορά τον καφέ εγώ προτείνω κανά θέατρο πέτρας που έχει και θέα,αλλά δεν χαλιέμαι οπουδήποτε προτείνετε.

Νέο μέλος
    Άντε παίδες, να το πάρουμε από την αρχή.
    Παραλία Βόλου, 11 το πρωί την Κυριακή.
    Ποιος έρχεται;

Νέο μέλος
    [i]Όσον αφορά τον καφέ εγώ προτείνω κανά θέατρο πέτρας που έχει και θέα,αλλά δεν χαλιέμαι οπουδήποτε προτείνετε. [/B]
    Από εμένα είναι ΟΚ. Τι ώρα; Άλλος κανείς;

εγώ μέσα,αλλά να μην πάμε τρεις και ο κούκος (χε χε θα μας κραξει όλο το forum)

ότι ώρα να ναι μετά τις 5 ........6,7?

Νέο μέλος
    1. apostat
    2. Sotokan
    3. gregorgeous89 (
    4. Zolotas (

Μέχρι στιγμής, 3 και ο κούκος = 4.
    Σε τελική δεν είναι άσχημα. Τα VFR είναι σπάνια, τι να κάνουμε;
    Προτείνω να πάμε, αν είμαστε τουλάχιστον αυτοί οι τέσσερις.

@Sotokan: Σε βολεύει κατά τις 6:30; Χρειάζομαι και κανα μισάωρο να έρθω γαρ (από Παπάγου)

Παρόμοια θέματα

1. 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Tdm Hellas
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2010, 02:32
  2. 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Tdm Hellas
    από Dumah στο forum Yamaha TDM series
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 17:51
  3. 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Tdm Hellas
    από moustakias στο forum Συναντήσεις & βόλτες