Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Στη Σαουδική Αραβία

Στη Σαουδική Αραβία

Αρκεί να θέλουν να ψωνίσουν εσώρουχα στη Σαουδική Αραβία!

Τι δηλαδή; Νομίζεις ότι σε παίρνει να πας να πάρεις εσώρουχα για το girlfriend? Τι;;; Θέλεις, λές, να γίνεις και πωλητής σε τέτοιο κατάστημα; Εδώ στο Ελλάντα μπορεί...

Εκεί, για δοκίμασε!!!

Στη Σαουδική Αραβία, οι γυναίκες απαγορεύεται να οδηγούν αυτοκίνητο, να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια του συζύγου τους και να γευματίζουν μόνες σε ένα εστιατόριο.
    Τα πράγματα όμως, έχουν αρχίσει και αλλάζουν.

Πολύ σύντομα σε αυτή την αυστηρών ηθών μουσουλμανική χώρα, οι γυναίκες αναμένεται να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.
    Την αρχή φαίνεται ότι θα κάνει υπουργική διάταξη, που θα απαγορεύει από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων γυναικείων εσωρούχων, να προσλαμβάνουν άντρες για πωλητές. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων στις θέσεις αυτές, είναι σήμερα άντρες.

Η απόφαση, υπαγορεύθηκε από την ανάγκη δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για τις γυναίκες αλλά και από το πρόβλημα των ίδιων των πελατισσών που αισθάνονται άβολα όταν αγοράζουν εσώρουχα από άντρες.
    Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα πρέπει να έχουν εφαρμόσει τη διάταξη μέχρι τις 19 Ιουνίου.
    Για τους παραβάτες, προβλέπονται αυστηρές κυρώσεις, που φθάνουν ακόμα και στο κλείσιμο των καταστημάτων!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Re: Στη Σαουδική Αραβία

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

Στη Σαουδική Αραβία, οι γυναίκες απαγορεύεται να οδηγούν αυτοκίνητο, να ταξιδεύουν χωρίς την άδεια του συζύγου τους και να γευματίζουν μόνες σε ένα εστιατόριο.

τι μου λες????

για πες και αλλα

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Παίδες δεν είναι αστεία η όποια καταπίεση συνανθρώπων μας
    Και μην ακούσω ειρωνίες γιατί θα πέσουν μπινελίκια (και δεν το λέω για τις )

Φιλικά

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    χωρις να θελω να σε προσβαλω costas81, μαλλον γλεπω το threadακι να κατηφοριζει προς τους προβληματισμους....
    το μονο που με κραταει ειναι καποια δοση χιουμορ στο κειμενο...
    ...τεσπα, θα δειξει η ροη των ποστς... μπορει να παιξει και διαμαχες...

στα Ανταλλακτικά - Βελτιωσεις - aftermarket παντως ΔΕΝ το βαζω, θα το μαγαρεισουν!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    χωρις να θελω να σε προσβαλω costas81, μαλλον γλεπω το threadακι να κατηφοριζει προς τους προβληματισμους....
    το μονο που με κραταει ειναι καποια δοση χιουμορ στο κειμενο...
    ...τεσπα, θα δειξει η ροη των ποστς... μπορει να παιξει και διαμαχες...

στα Ανταλλακτικά - Βελτιωσεις - aftermarket παντως ΔΕΝ το βαζω, θα το μαγαρεισουν!!!
    Μην ανησυχεις..δεν θα λαβω 'θεση' στο εν λογω ποστ. ( ειμαι τοσο προβλεψιμη η γυναικα??? )

Αφού το θες στα ανέκδοτα, γιατί σκέφτεσαι τη μετακόμιση ;

Παλαιό μέλος
    Ρε ατιμε Bart...το σβυσες κιολας????

Πρέπει συνεχώς να ξεκαθαρίζω τη θέση μου αφού δεν έχω τη δύναμη να σταματάω το χέρι μου καθώς γράφει την βλακίτσα που κατεβάζει σε χρόνο ντε-τέ ο εγγέφαλός μου.

Θέλω να πω πως είμαι πολύ ευαίσθητος στο κυρίως θέμα του θρεντ πέρα από οποιαδήποτε πλακίτσα γίνεται.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πρέπει συνεχώς να ξεκαθαρίζω τη θέση μου αφού δεν έχω τη δύναμη να σταματάω το χέρι μου καθώς γράφει την βλακίτσα που κατεβάζει σε χρόνο ντε-τέ ο εγγέφαλός μου.

Θέλω να πω πως είμαι πολύ ευαίσθητος στο κυρίως θέμα του θρεντ πέρα από οποιαδήποτε πλακίτσα γίνεται.

Περα απο τις οποιες πλακες ειμαι σιγουρη οτι ολοι μας διαφωνουμε με τετοιες τακτικες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Ρε ατιμε Bart...το σβυσες κιολας????
    ποιο?

H κλίκα μου!!!

Περα απο τις οποιες πλακες ειμαι σιγουρη οτι ολοι μας διαφωνουμε με τετοιες τακτικες.
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !

Παλαιό μέλος
    ποιο?

Απαντησες. Το ειδα. Παω να πατησω 'παραθεση' και λεει δεν υπαρχει τετοιο ποστ.

Απαντησες. Το ειδα. Παω να πατησω 'παραθεση' και λεει δεν υπαρχει τετοιο ποστ.

απλα δεν απαντησες στο προηγουμενο μου ποστ που με αποκαθηλωσα!!!
    H κλίκα μου!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    sigoura den simfono me aftes tis koinonies, alla
    toulaxiston ekei den tous pid@#$2ne tis aderfes kai tis kores oi touristes me 20 euro..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

YEC Το avatar του/της alexk
    Παιδιά,
    επειδή πηγαίνω συχνά στη Σαουδική Αραβία, να σας πω από την εμπειρία μου.
    Πράγματι είναι έτσι, όμως οι δημοσιογράφοι συνήθως δεν έχουν ζήσει εκεί και δεν έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη.

Να προσθέσω σε αυτά που αναφέρατε, ότι οι γυναίκες προβλέπετε να φοράνε μόνο ένα μαύρο μανδύα που καλύπτει και το κεφάλι τους. Και δεν θα δεις γυναίκα να μην φοράει αυτό το μαύρο μανδύα, γιατί πολύ απλά η θρησκευτική αστυνομία θα την πάει μέσα. Χαρακτηριστικά τις φωνάζουμε "νίντζα". Αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες που διαμένουν εκεί, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Επιπλέον, για να παντρευτεί ένας μια γυναίκα (μέχρι 7 μπορεί να παντρευτεί), μιλάει με την οικογένειά της και δίνει προίκα στην οικογένεια, σε περίπτωση που την χωρίσει να έχει χρήμματα να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της. Επίσης, πρέπει να παρέχει τα ίδια πράγματα σε όλες του τις γυναίκες (μερικές φορές βλέπεις σε ένα κτήμα, 3 ολόιδιες βίλες, μία για κάθε γυναίκα του). Οι προίκες συνήθως ξεκινούν από 15χιλ. ευρώ. Ο χωρισμός, είναι κάτι εύκολο, μιας και ο άνδρας πρέπει να αναφωνήσει στην γυναίκα 3 φορές συνεχόμενα "σε χωρίζω".

Είναι δύσκολο συνήθως να κυκλοφορείς σε αυτό το περιβάλλον. Οι γυναίκες σε προκαλούνε, μιας και είναι στερημένες, και τυχαίνει πολλές φορές να βλέπω γυναίκες σε πολυκαταστήματα, και να αλλάζω πορεία για να μην βρεθούμε κοντά. Φυλακή δεν θέλω να πάω... για δουλειά πάω εκεί.

Τα πράγματα αλλάζουν ελάχιστα, όχι όσο τα παρουσιάζουν. Για να καταλάβετε, υπάρχουν ειδικά υποκαταστήματα τραπεζών (Ladies Branches) όπου δουλεύουν μόνο γυναίκες, και εξυπηρετούνται μόνο γυναίκες.... Καλό ε?

Μπορώ να μιλάω για ώρες για την Σαουδική, αυτό είναι αλήθεια. Τέλος πάντων, insallah που λένε και οι φίλοι μας.
    www.clubcsl.com

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η Harley-davidson ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
    από all right στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2008, 11:07
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF