Παραθέτω γρήγορα ... γρηγορα το προβληματακι (ελπιζω!!!!) που εχω για να μου δωσετε τα φωτα σας μηπως και βγαλω ακρη.
Το μηχανακι μου ειναι Hornet 600 2002 μοντ. και δεν το εχω πανω απο χρονο.
Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες, συγκεκριμενα 4 απο τα χριστουγεννα εως τωρα, οταν ανεβαζω ταχυτητες
ξαφνικα μου πεταει νεκρα.Το λαμπακι μεν δεν αναβει αλλα το μηχανακι δεν εχει ταχυτητα και απλα ρολαρει.
Κανει βεβαια και καποιο περιεργο μεταλικο ηχο ενω αν τραβηξω συμπλεκτη και παω να ανεβασω ταχυτητα απλα δεν μπαινει και κανει θορυβο.Οταν σταματησω ολα ειναι μια χαρα,σαν να μην εγινε τιποτα, το μηχανακι δουλευει τελεια .
Επισης εχω παρατηρησει οτι το κανει γυρω στην 5η ταχυτητα, και στο ανεβασμα(3 φορες) και στο κτεβασμα(1 φορα).
Ο μαστορας που το πηγαινω μου ειπε οτι δεν εχει ξανακουσει παρομοιο προβλημα γι'αυτο το μοντελο και οτι υπαρχουν δυο ενδεχωμενα (γραναζι ή μυλος) οπου και στα δυο θελει ανοιγμα η μηχανη και γενικα οτι θα κλαψω πολυ![]()
Βεβαια μου ειπε οτι μπορει να φταιει και το ποδι μου γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν κοπαναω και πολυ τις ταχυτητες.
Υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να διαπιστωσω οτι το προβλημα ειναι στη μηχανη και δεν φταιει κατι αλλο ή να πουλησω τη μηχανη γιατι να κατεβασω μοτερ και να το κρατησω δεν νομιζω να με συμφερει???
![]()
![]()
![]()
![]()