Τελικά απ'ότι φαίνεται παραμένει η ώρα αναχώρησης που πρότεινε ο McGyver (10:00)![]()
Τελικά απ'ότι φαίνεται παραμένει η ώρα αναχώρησης που πρότεινε ο McGyver (10:00)![]()
Τελικά τι ώρα και που θα συναντηθούμε?
Συμμετοχές :
1. Λεωνίδας (Honda CBF250)
2. McGyver (Honda XL125V)
3. Alexander (Honda CBF250)
4. Mystique (Liberty 125)
5. Nrgman (Honda CBF250)
6. bartlal (Honda XRV750)
Ώρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 10:00...
Σημείο συνάντησης : ΠΡΙΝ τα διόδια της Ελευσίνας για να μπούμε παλιά εθνική οδό...
![]()
Για σήμερα ένα έχω να πώ σ' όλη την παρέα:
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
![]()
![]()
![]()
(οι photo σε λίγο....
μην είστε ανυπόμονοι!!!!)
ps
δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω όμως...![]()
δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω όμως...
ανελυσε το λιγο αυτο....τα λιγα κυβικα; η αποσταση; σε βεβαιω δεν παιζει κανενα ρολο ουτε τα κυβικα ουτε το ποσο μακρυα θες να πας....αρκει να ΘΕΣ να πας....![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω όμως...
ανελυσε το λιγο αυτο....τα λιγα κυβικα; η αποσταση; σε βεβαιω δεν παιζει κανενα ρολο ουτε τα κυβικα ουτε το ποσο μακρυα θες να πας....αρκει να ΘΕΣ να πας....![]()
το οτι ΔΕΝ εχω ταχύτητες...
με ζόρισε άσχημα στις στροφές + η ελάχιστη εμπειρία μου μιας και οδηγώ μόλις από Οκτ.-Νοεμ. '05...
(ας είναι καλά η παρεούλα ...![]()
![]()
![]()
)
.....δεν ειναι απαραιτητο να ανεβοκατεβαζεις ταχυτητες για να το χαρεις αγαπητη μου...μαλλον περισσοτερο θεμα εξοικειωσης ειναι με τις στροφες παρα με το θεμα των ταχυτητων...αν συνεχισεις τις βολτες και οδηγεις χαλαρα και στρωτα,θα καταλαβεις ποσο αχρηστες σου ειναι οι ταχυτητες....Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
το οτι ΔΕΝ εχω ταχύτητες...
με ζόρισε άσχημα στις στροφές + η ελάχιστη εμπειρία μου μιας και οδηγώ μόλις από Οκτ.-Νοεμ. '06...
(ας είναι καλά η παρεούλα ...![]()
![]()
![]()
)
![]()
ρε Γιαγια Αρκουδα πουσαι ρε να συμβουλεψεις το κοριτσι;
καπου εχω και ενα βιβλιαρακι περι στροφων...με βλεπω να το βγαζω φωτοτυπιες.....![]()
τεσπα σε τετοιες βολτες δεν ειναι κακο να ρωτησεις αλλα και να ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ το οποιο προβλημα,παρα να το παιζεις ανεση και ....ασε δε το λεω...μαλιστα ξερω αρκετους που δεν το λενε αλλα εχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε αριστερες....
![]()
:rotflmao:
και σε αυτες τις περιπτωσεις (ο νεος/απειρος οδηγος) καλο ειναι να ειναι στη "μεση" και να παρατηρει τις γραμμες του μπροστινου,-που εσκεμμενα θα οδηγει γι'αυτον με γραμμες γι'αυτον,και ο πισω αρκετα μακρυα για ασφαλεια...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Έρχονται και οι φωτό...
Καλός καιρός, καλή παρέα, κούραση, αλλά... τέλος καλό, όλα καλά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την παρέα και το γέλιο που μοιραστήκαμε σήμερα...
![]()
![]()
![]()
![]()