Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 83

Θέμα: Καλλιστεία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Καλλιστεία

Σταρ Ελλάς

Μις Ελλάς

Μις Γιανγκ

και ειδικά για φέτος και δύο νέοι τίτλοι:

Μις Diva

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....

Μις Lux !!!

Από μεθαύριο λοιπόν 5 υπερτυχερά κορίτσια θα κατέχουν έναν από αυτούς τους υπερεκπληκτικούς τίτλους!

Ψηφίστε κι εσείς την κοπέλα που θέλετε να κερδίσει έναν τίτλο!

Τουλάχιστον εγώ ξέρω ποια θα ψηφίσω! Θα ψηφίσω αυτή τη φουκαριάρα που είχαν κρεμάσει από το ταβάνι να κουνάει το πέπλο :rotflmao: :rotflmao:

Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος Μις Lux της αξίζει και θα της δώσει δόξα, καταξίωση και φήμη που θα την ακολουθεί σε όλη της τη ζωή! Μπορεί να της ανοίξουν και πόρτες ώστε μεθαύριο να γίνει μία διακεκριμένη προσωπικότητα στην κοινωνία... Η Μις Lux 2006!

Άντε και του χρόνου εύχομαι χορηγός εκτός από την Diva και το Lux να είναι και η βαζελίνη...

Αμήν!
    Θάνος..

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler

Re: Καλλιστεία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος Μις Lux της αξίζει και θα της δώσει δόξα, καταξίωση και φήμη που θα την ακολουθεί σε όλη της τη ζωή! Μπορεί να της ανοίξουν και πόρτες ...
    Μαζί με τις πόρτες που θα ανοίξουν,θα ανοίξουν και τα μπούτια της καλά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

YEC Το avatar του/της alexk

Re: Re: Καλλιστεία

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Μαζί με τις πόρτες που θα ανοίξουν,θα ανοίξουν και τα μπούτια της καλά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτό με εκνευρίζει
    Οι γυναίκες κάνουν το παν για τα λεφτά. Μου προκαλεί αηδία να βλέπω ένα μπουμπούκι να την *beep* ένας παππούς χάλιας. Θεωρώ ότι είναι αδικία, ενάντια στην ισορροπία που πρέπει να υπάρχει στη φύση.

Γι'αυτό, R1.
    Γυναίκες σου λέει. Άντε γεια ρε...
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος
    Miss Lux???

Οπως λεμε σαπουνι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Miss Lux???

Οπως λεμε σαπουνι?
    Ναι ναι...

Δεν είναι θλιβερό;
    Θάνος..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ναι ναι...

Δεν είναι θλιβερό;
    Νομιζα οτι ειναι ανεκδοτο στην αρχη

Θλιβερο? Ηλιθιοτητα σκετη ειναι..ακου εκει Miss Lux Δηλ. αν παω και σπονσοναρω μπορω να ζητησω τιτλο " Miss Συντακτικο"?

Αν και δεν μου αρεσει να γραφω και κεφαλαια

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 47 ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΨΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ MANAGER ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ(ΠΟΛΛΑ) ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΓΝΩΣΗ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ \|/ ΤΟΥΣ Ή ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ!

Οποιος ειναι αντιθετως με την αποψη μου μπορουμε ανετα να το αναλυσουμε σε ενα thread 100+ σελιδων, no problemo

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Re: Καλλιστεία

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Τα μπέρδεψες.. Τα ανοιχτά μπούτια (το σύγχρονο κλειδί..) άνοιξαν τις πόρτες..

Ρε Θάνο να κάνουμε μια χορηγία σαν φόρουμ,να έχουμε το χρόνου miss moto.gr..! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος
    Απλα ενα comment..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΓΝΩΣΗ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ
    Καριερα και ηθος στις μερες μας ειναι, αρκετες φορες, σπανιος συνδιασμος.

Κ απο τι θα κριθει ο τιτλος..? Την μυρωδια...?? :hypnotize Οτι να'ναι....
    We never get enough...

Miss moto.gr σύντομα κοντά σας!

Τα κορίτσια αυτά ούτε φταίνε σε τίποτα ούτε (γνώμη μου) θα κάτσουν σε κανέναν manager... τουλάχιστον σ'αυτή τη φάση. Μιλάμε για παιδιά 16 χρόνων.

Αλοίμονο μας αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, δεν θέλω ούτε σαν υπονοούμενο να το σκεφτώ...

Απλά βρίσκω θλιβερό όλο αυτό το θέμα...

Είναι ρετσινιά που θα τις ακολουθεί για πολύ καιρό με πολλά υπονοούμενα και λοιπά απαξιωτικά σχόλια που πιθανόν και να μην ισχύουν.

Πιστεύω ότι θα δικαιούνταν μία καλύτερη ευκαιρία στη ζωή τους από το να βγαίνουν με το μπικίνι στην τηλεόραση πριν καλά καλά τελειώσουν το σχολείο...

Anyway..
    Θάνος..

Re: Re: Re: Καλλιστεία

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Αυτό με εκνευρίζει
    Οι γυναίκες κάνουν το παν για τα λεφτά. Μου προκαλεί αηδία να βλέπω ένα μπουμπούκι να την *beep* ένας παππούς χάλιας. Θεωρώ ότι είναι αδικία, ενάντια στην ισορροπία που πρέπει να υπάρχει στη φύση.

Γι'αυτό, R1.
    Γυναίκες σου λέει. Άντε γεια ρε...
    Η "αδικία" προς τη φύση είναι απλά επιλογή του.. μπουμπουκιού, οπότε πάρε και κατάλαβε το ποιόν (των ιδίων, των γονέων κλπ κλπ). Καλό θα ήταν, πάντως, να μη γενικεύουμε. Δεν κάνουν όλες οι γυναίκες το παν για τα λεφτά.
    safety doesn't happen by accident

wres wres thelw poli edona na allajw planiti...

genikotera milodas pada...

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    To χειροτερο κατα την αποψη μου ειναι οτι τα μισα κοριτσακια ειναι ανηλικα...

Και οσο να λεμε οτι ειναι υπερβολικο να μιλαμε για πονηρους σκοπους μπορει να μην ειναι στην εκταση που πολοι λενε αλλα υπαρχει.

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Οπα δεν τα διαβασα ολα...

ΑFTER μαζι σου αλλα... οπως ειπε και (η ή ο) iLia για καριερα και ηθος εγω εχω να πω οτι στην Ελληνικη πραγματικοτητα ειναι απαγορευτικος συνδυασμος... για αυτο θελω να την κανω

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλλιστεία Κλασσικών Μοτοσυκλετών μέχρι 200cc
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2012, 21:31
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία