Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Πρώτο Css για το 2006

μαλλον 50% είναι η διαφορά και λίγα λέω.

και που να κάνεις και το 2-3...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
    Δηλαδη ρε παιδια αυτο το 5% αξιζει
    280Ευρω!!!

Δεν λεω καλα τα μαθηματα αλλα αρκετα
    ακριβα!!
    Και που ξέρεις ότι είναι 5%; μπορεί για σένα να είναι 80%. Απλά έφερα ένα ακραίο παράδειγμα ότι ακόμα και 5% βελτίωση να δεις αξίζει. Κάλιστα ένα 5% θα μπορούσε να σε γλιτώσει από μια πτώση.

Μην ξεχνάς ότι πάνω στη μηχανή η ζωή σου βρίσκετε πάνω σε δύο ρόδες. Οτιδήποτε μαθαίνεις που σε βοηθάει να ελέγχεις καλύτερα αυτές τις δύο ρόδες, σε βοηθάει να μείνεις ζωντανός πάνω τους.

Με τη λογική του ακριβού θα έπρεπε όλοι να φοράμε κράνη Safebet, παπουτσάκια αθλητικά και τζάκετ από τη Αγία Βαρβάρα.

Για μένα το CSS είναι best value for money.
    Triple 1050

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τα ποσοστά είναι σχετικά....

ΟΠΟΙΟΣ κι αν κάνει 0300/Css θα δει τρομαχτικές διαφορές στον τρόπο που οδηγεί και αντιδρά.....

τώρα αν όλοι είμαστε Rossi σόρρυ κιόλας...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    τα ποσοστά είναι σχετικά....

ΟΠΟΙΟΣ κι αν κάνει 0300/Css θα δει τρομαχτικές διαφορές στον τρόπο που οδηγεί και αντιδρά.....

τώρα αν όλοι είμαστε Rossi σόρρυ κιόλας...

Όλα καλά, και ναι μέσα και μαζί σας να κάνουν όλοι μαθήματα αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (μαζί κι εγώ). Οπότε ευτυχώς υπάρχουν και βιβλία και practice practice practice!!!

Και κάτι λίγο άσχετο (ίσως), άλλο η ασφαλής οδήγηση και άλλο η αγωνιστική. Πχ αν και τα φρένα μέσα στην στροφή είναι βασική αρχή για την αγωνιστική οδήγηση για το CSS είναι no-way-no.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Όλα καλά, και ναι μέσα και μαζί σας να κάνουν όλοι μαθήματα αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (μαζί κι εγώ). Οπότε ευτυχώς υπάρχουν και βιβλία και practice practice practice!!!
    Σε αυτό δεν αντιλέγω. Το κακό βέβαια είναι ότι κάνεις λάθη τα οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν υπάρχει κανένας να στα επισημάνει.

Σκέψου και αυτό. Πριν αρχίσουμε να βελτιώνουμε τα μηχανάκια μας, μήπως πρέπει να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες;
    Triple 1050

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Και κάτι λίγο άσχετο (ίσως), άλλο η ασφαλής οδήγηση και άλλο η αγωνιστική. Πχ αν και τα φρένα μέσα στην στροφή είναι βασική αρχή για την αγωνιστική οδήγηση για το CSS είναι no-way-no.
    Σταύρο μάθαμε να οδηγούμε σωστά που μπήκαμε και στο θέμα αγωνιστική οδήγηση;

Και practice ΝΑΙ αλλά τι; αυτά που θεωρητικά διαβάζεις σε κάποιο βιβλίο όσο σωστά και να είναι κάποιος πρέπει να σου πει και κάτι.....

Γιατί η εξάσκηση με λάθος ασκήσεις οδηγεί σε χειρότερα λάθη στο δρόμο....

{δλδ τα 180 του 0300 ή τα 280 του κάθε level του CSS ειναι πολλά σε συγκριση με τα όσα δίνουμε για τα διπλώματα;}

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Σε αυτό δεν αντιλέγω. Το κακό βέβαια είναι ότι κάνεις λάθη τα οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν υπάρχει κανένας να στα επισημάνει.

Σκέψου και αυτό. Πριν αρχίσουμε να βελτιώνουμε τα μηχανάκια μας, μήπως πρέπει να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες;
    Προσωπικά είμαι εντελώς κατά των βελτιώσεων στα μηχανάκια. Δλδ κατά τελικών, ολόκληρων εξατμίσεων, PC κτλ κτλ κτλ. 1000 φορές καλύτερα να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε λάστιχα και track day.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα, απλά λέω ότι με τη βοήθεια 3 βιβλίων έχω μάθει αρκετά πράγματα.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα, απλά λέω ότι με τη βοήθεια 3 βιβλίων έχω μάθει αρκετά πράγματα.
    πολύ καλά τα βιβλία και μεγάλη υπόθεση να τα εμπεδώσεις σωστά, αλλά η πράξη πάνω στην θεώρία με την βοήθεια κάποιου δασκάλου ειναι άλλη φάση.

Και εγώ είχα διαβάσει τα βιβλία του Keith Code αλλά στα μαθήματα με βάλανε να τα δουλέψω σωστά.

Και φυσικά το παν είναι η προπόνηση σε αυτά που μαθαίνεις με απώτερο σκοπό όλα να γίνονται υποσυνείδητα.

Ναί 280 ευρώ είναι αρκετά λεφτά για μια ημέρα, και 1000 που θες για να κάνεις και τα 3 levels (ξαναλέω ότι τα levels 2&3 είναι ακόμα καλύτερα ιδίως για έναν έμπειρο αναβάτη) , ακόμα περισσότερα αλλά πιστεύω ότι αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σταύρο μάθαμε να οδηγούμε σωστά που μπήκαμε και στο θέμα αγωνιστική οδήγηση;
    Για αυτό είπα ότι μάλλον είναι άσχετο αυτό που θα γράψω.......

Πάντως μην πάει το μυαλό σας σε τπτ εξωπραγματικό λέγοντας "αγωνιστική οδήγηση". Τρίχες, απλά είναι άλλη η τακτική εκεί.

Τέσπα, άλλο θέμα αυτό.

Πάντως εγώ 280 (+280+280+280) για CSS δεν έχω. Προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ μέσω βιβλίων και εξάσκησης.

Αυτιά.

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Παιδιά επειδή και εμένα δε μου περισσεύουνε το έψαξα πριν πάω. Ναι 280€ είναι λεφτά αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Εγώ έχω κάνει μόνο το level 1 και ανυπομονώ για τα επόμενα. Χαρακτηρηστικό είναι ότι δεν έχω δει ούτε έναν αναβάτη να κλαίει τα λεφτά του που πήγε στο css.

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Έχω κάνει Level 1 και τα 250+έξοδα που είχα δώσει τότε δεν τα κλαίω καθόλου αφού τα μαθήματα μου δώσαν εφόδια με τα οποία έχω γλιτώσει ήδη δυο τούμπες οι οποίες πέρα από τον αμέτρητο σωματικό πόνο που που μπορούν να προκαλέσουν θα έκλεγα σίγουρα το χιλιαρικάκι έκαστος.

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ.

Daytona 650 & Daytona 675

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pic1.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	45216
    Triple 1050

Και άλλη μία με τον εκπαιδευτή μου τον Jeff (o οποίος σε κάποιες φάσεις πήγαινε τελείως τάπα )

Όνομα:	pic2.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	98,4 KB 
ID:	45220
    Triple 1050

Όνομα:	pic3.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	45223
    Triple 1050

Run baby run

Όνομα:	pic4.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	92,1 KB 
ID:	45224
    Triple 1050

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1ο Διημερο για το 2006
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 15:07
  2. Η πρωτη διαμαχη για το 2006
    από marios8 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 15:47
  3. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ... ΑΝΤΡΑ !!!!
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:25
  4. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  5. Νέο ZX12R για το 2006`...?
    από LittleJohn στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 04:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •