μαλλον 50% είναι η διαφορά και λίγα λέω.
και που να κάνεις και το 2-3...![]()
μαλλον 50% είναι η διαφορά και λίγα λέω.
και που να κάνεις και το 2-3...![]()
Και που ξέρεις ότι είναι 5%; μπορεί για σένα να είναι 80%. Απλά έφερα ένα ακραίο παράδειγμα ότι ακόμα και 5% βελτίωση να δεις αξίζει. Κάλιστα ένα 5% θα μπορούσε να σε γλιτώσει από μια πτώση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Δηλαδη ρε παιδια αυτο το 5% αξιζει
280Ευρω!!!
Δεν λεω καλα τα μαθηματα αλλα αρκετα
ακριβα!!
Μην ξεχνάς ότι πάνω στη μηχανή η ζωή σου βρίσκετε πάνω σε δύο ρόδες. Οτιδήποτε μαθαίνεις που σε βοηθάει να ελέγχεις καλύτερα αυτές τις δύο ρόδες, σε βοηθάει να μείνεις ζωντανός πάνω τους.
Με τη λογική του ακριβού θα έπρεπε όλοι να φοράμε κράνη Safebet, παπουτσάκια αθλητικά και τζάκετ από τη Αγία Βαρβάρα.
Για μένα το CSS είναι best value for money.
Triple 1050![]()
τα ποσοστά είναι σχετικά....
ΟΠΟΙΟΣ κι αν κάνει 0300/Css θα δει τρομαχτικές διαφορές στον τρόπο που οδηγεί και αντιδρά.....
τώρα αν όλοι είμαστε Rossi σόρρυ κιόλας...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όλα καλά, και ναι μέσα και μαζί σας να κάνουν όλοι μαθήματα αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (μαζί κι εγώ). Οπότε ευτυχώς υπάρχουν και βιβλία και practice practice practice!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τα ποσοστά είναι σχετικά....
ΟΠΟΙΟΣ κι αν κάνει 0300/Css θα δει τρομαχτικές διαφορές στον τρόπο που οδηγεί και αντιδρά.....
τώρα αν όλοι είμαστε Rossi σόρρυ κιόλας...
![]()
Και κάτι λίγο άσχετο (ίσως), άλλο η ασφαλής οδήγηση και άλλο η αγωνιστική. Πχ αν και τα φρένα μέσα στην στροφή είναι βασική αρχή για την αγωνιστική οδήγηση για το CSS είναι no-way-no.
Σε αυτό δεν αντιλέγω. Το κακό βέβαια είναι ότι κάνεις λάθη τα οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν υπάρχει κανένας να στα επισημάνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Όλα καλά, και ναι μέσα και μαζί σας να κάνουν όλοι μαθήματα αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (μαζί κι εγώ). Οπότε ευτυχώς υπάρχουν και βιβλία και practice practice practice!!!
Σκέψου και αυτό. Πριν αρχίσουμε να βελτιώνουμε τα μηχανάκια μας, μήπως πρέπει να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες;
Triple 1050![]()
Σταύρο μάθαμε να οδηγούμε σωστά που μπήκαμε και στο θέμα αγωνιστική οδήγηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Όλα καλά, και ναι μέσα και μαζί σας να κάνουν όλοι μαθήματα αλλά δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα (μαζί κι εγώ). Οπότε ευτυχώς υπάρχουν και βιβλία και practice practice practice!!!
Και κάτι λίγο άσχετο (ίσως), άλλο η ασφαλής οδήγηση και άλλο η αγωνιστική. Πχ αν και τα φρένα μέσα στην στροφή είναι βασική αρχή για την αγωνιστική οδήγηση για το CSS είναι no-way-no.
Και practice ΝΑΙ αλλά τι; αυτά που θεωρητικά διαβάζεις σε κάποιο βιβλίο όσο σωστά και να είναι κάποιος πρέπει να σου πει και κάτι.....
Γιατί η εξάσκηση με λάθος ασκήσεις οδηγεί σε χειρότερα λάθη στο δρόμο....
{δλδ τα 180 του 0300 ή τα 280 του κάθε level του CSS ειναι πολλά σε συγκριση με τα όσα δίνουμε για τα διπλώματα;}
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προσωπικά είμαι εντελώς κατά των βελτιώσεων στα μηχανάκια. Δλδ κατά τελικών, ολόκληρων εξατμίσεων, PC κτλ κτλ κτλ. 1000 φορές καλύτερα να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε λάστιχα και track day.Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Σε αυτό δεν αντιλέγω. Το κακό βέβαια είναι ότι κάνεις λάθη τα οποία δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν υπάρχει κανένας να στα επισημάνει.
Σκέψου και αυτό. Πριν αρχίσουμε να βελτιώνουμε τα μηχανάκια μας, μήπως πρέπει να βελτιώσουμε τις οδηγικές μας ικανότητες;
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα, απλά λέω ότι με τη βοήθεια 3 βιβλίων έχω μάθει αρκετά πράγματα.
πολύ καλά τα βιβλία και μεγάλη υπόθεση να τα εμπεδώσεις σωστά, αλλά η πράξη πάνω στην θεώρία με την βοήθεια κάποιου δασκάλου ειναι άλλη φάση.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Χωρίς να θέλω να κάνω τον ξερόλα, απλά λέω ότι με τη βοήθεια 3 βιβλίων έχω μάθει αρκετά πράγματα.
Και εγώ είχα διαβάσει τα βιβλία του Keith Code αλλά στα μαθήματα με βάλανε να τα δουλέψω σωστά.
Και φυσικά το παν είναι η προπόνηση σε αυτά που μαθαίνεις με απώτερο σκοπό όλα να γίνονται υποσυνείδητα.
Ναί 280 ευρώ είναι αρκετά λεφτά για μια ημέρα, και 1000 που θες για να κάνεις και τα 3 levels (ξαναλέω ότι τα levels 2&3 είναι ακόμα καλύτερα ιδίως για έναν έμπειρο αναβάτη) , ακόμα περισσότερα αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
Για αυτό είπα ότι μάλλον είναι άσχετο αυτό που θα γράψω.......Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σταύρο μάθαμε να οδηγούμε σωστά που μπήκαμε και στο θέμα αγωνιστική οδήγηση;
Πάντως μην πάει το μυαλό σας σε τπτ εξωπραγματικό λέγοντας "αγωνιστική οδήγηση". Τρίχες, απλά είναι άλλη η τακτική εκεί.
Τέσπα, άλλο θέμα αυτό.
Πάντως εγώ 280 (+280+280+280) για CSS δεν έχω. Προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ μέσω βιβλίων και εξάσκησης.
Αυτιά.![]()
Παιδιά επειδή και εμένα δε μου περισσεύουνε το έψαξα πριν πάω. Ναι 280€ είναι λεφτά αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Εγώ έχω κάνει μόνο το level 1 και ανυπομονώ για τα επόμενα. Χαρακτηρηστικό είναι ότι δεν έχω δει ούτε έναν αναβάτη να κλαίει τα λεφτά του που πήγε στο css.
Έχω κάνει Level 1 και τα 250+έξοδα που είχα δώσει τότε δεν τα κλαίω καθόλου αφού τα μαθήματα μου δώσαν εφόδια με τα οποία έχω γλιτώσει ήδη δυο τούμπες οι οποίες πέρα από τον αμέτρητο σωματικό πόνο που που μπορούν να προκαλέσουν θα έκλεγα σίγουρα το χιλιαρικάκι έκαστος.
ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!