Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
εχω ενα 650 και εχω το εξης "προβληματακι":
εχω στο κιβωτιο την 6η και μετα απο καποια χιλιομετρα "ξεχναω" ποια ταχυτητα εχω (μπορει να φταιει και η ηλικια) και ολο προσπαθω να βαλω την 6η ,αλλα αμ δε την εχω ηδη.το θεμα ειναι οτι τραβαει το μηχανακι και νομιζω οτι εχω 5η :a31: .
απο οτι ξερω το 1000 οταν βαζεις την 6η αναβει το κοκκινο λαμπακι στο καντραν, αυτο μπορω να το κανω και στο 650; μηπως υπαρχει καποιο γκατζετακι που να "μετραει" τις ταχυτητες;
περιμενω![]()
Πάντως φίλε να ήξερες πόσοι πολύ από εδώ μέσα στο forum αλλά και πόσοι από αυτούς που διάβασαν το ποστ και απάντησαν, πολλές΄φορές έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα και δυστάζουν να το αναφέρουν για να μην τύχουν αντιμετώπηση σαν αυτή που έφαγες εσύ?????
Ξέρεις πόσες "κυρίες" από εδώ μέσα έτρεχαν σε επαρχιακούς δρόμους, φάγαν τα μούτρα τους ή κοντέψαν να τα φάνε, και κάνουν τους καουμπόυδες μέσα σε πίστες παίζοντας τους γρήγορους και δίνοντας συμβουλές του τύπου "εμείς εδώ τρέχουμε μόνο σε πίστα και δεν κάνουμε μαλακίες-καγκουριές σε δημόσιους δρόμους"
Ξέρεις πόσοι από εδώ φοράνε το κράνος μόνο σε συγκεντρώσεις του moto.gr για να μην τους την πουν μέσα στο forum ????
![]()