Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
...............
re ti kolopedo ime re xaxaxaxaxaxaxaxaxa
...............
Γιατι ρε?
Εγω πολυ σωστο σε βρισκω!![]()
![]()
![]()
na sou po re si christ ama den to evlepes esi sosto 8a elega kati exi to palikari simera :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γιατι ρε?
Εγω πολυ σωστο σε βρισκω!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....... ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
λίνα, ο μαρίνος(monstermind) εχει του 2000, βρε!!!,
ρώτησε τον.....![]()
ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ CBR ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ( ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΡΙΝΟ) ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ CBR 600F3 97 ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ , ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.... ΓΑΜΩΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ
1.60 και έχεις παράπονο?Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΕΙΜΑΙ 1.60 ΤΟ CBR600 TOY 2001 OXI ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ....
Τότε τι να πεί η γυναίκα μου που είναι δαχτυλιδάκι (1.52)...
Προερχεται απο μοτοσυκλετιστική οικογένεια (ο πατέρας της παλιός αγωνιζόμενος) γουστάρει χρόνια τώρα να αποκτήσει μοτοσυκλέτα και η γυναίκα ειναι τελείως εγκλωβισμένη...
Προσπαθούμε να βρουμε μια μοτοσυκλέτα street (δεν γουστάρει άλλες ουτως ή αλλως), οχι απαραίτητα ss (γιατι και να φτάνει κάτω δεν φτάνει τα clipons όπως στο ΖXR400) και δεν μπορουμε...
Και πριν αρχίσουν τα χαχα-χουχα προσπαθηστε να μπείτε στην θέση της...πως θα φαινόταν στον καθένα μας αν ΕΙΧΕ τα φράγκα να παρει μοτοσυκλέτα, αν ΕΙΧΕ βρεί πια γουστάρει και ΔΕΝ μπορουσε να την αποκτήσει λόγω ύψους?
Τα φράγκα, λες, παει στο διαολο...θα τα μαζέψω...ΚΑΠΟΤΕ...
Αν δεν εχει βρει μοτο που να ερωτευθεις, λες, παει στο διαολο...θα παω σε μια εκθεση και θα τις καβαλήσω όλες ή θα παρω μια και θα την καστομάρω...ΚΑΠΟΤΕ...
Αν εισαι μινιατουρα, τότε τί λες? ΚΑΠΟΤΕ θα ψηλώσω??? Πικρα...
Και η ιστορία συνεχίζεται και με την ενδυση...καλά οι μοτοσυκλετοβιομηχανίες δεν σκέφτονται οτι υπάρχουν και άτομα 1.50 που θελουν να καβαλάνε μοτοσυκλέτες...αλλά ουτε και οι κατασκευαστές ενδυσης?
Τωρα ψάχνουμε για μπουφάν (δερμάτινο)...καλά χριστουγεννα...
Ευτυχώς που απο κράνη υπάρχει η Uvex που βγάζει και XSS οπότε εχει βολευτεί...
Παντελόνι, γαντια...
Για αυτό σας λέω...το θέμα είναι αρκετά σοβαρό...πολλοι απο εμάς με μεση σωματική διάπλαση επειδή μπορουμε να καβαλήσουμε σημαντικότατο αριθμό των μοτοσυκλετών της αγοράς και να βρουμε οτι εξοπλισμό θέλουμε το βλέπουμε ως φυσιολογικό...θελω κράνος? Παω και διαλέγω ΟΠΟΙΟ θελω απο 20 εταιρίες...πως θα του φαινόταν ομως κάποιου αν περιοριζόταν σε 2 μονο...
Ελλειψη ελευθερίας επιλογής, ετσι?
Ρατσισμός? (απο τις βιομηχανίες)
Κατάθλιψη?
Την συμπαρασταση μου σε ολα τα άτομα που γουστάρουν να καβαλήσουν μοτοσυκλέτα και δεν μπορουν λόγω σωματικής διάπλασης...
Τα σέβη μου...
modeerF (=Freedom)
ΥΓ: του λόγου μου είμαι 1.72 και η γυναίκα μου με βλέπει να με εχει πιασει κατάθλιψη επειδή θα πάρω το Ζ750 μου κατά τον Σεπτέμβριο και όχι νωρίτερα...και εγώ την βλέπω να έχει πάθει κατάθλιψη επειδή ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ...
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
tora to paraxezoΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....... ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ......![]()
to paraxesa![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Ρε συ στεναχωρήθηκα μιλάμε! Ειλικρινά έτσι χώρις πλάκα....
Κουράγιο φιλαράκο!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ξερεις κατι βρε Περικλή?
Ολοι ΜΑΣ κανουμε πολλες φορες λαθη...εχουμε ως αυτονόητα αυτά που για ΠΟΛΛΕΣ ομάδες ανθρωπων (και δεν μιλάμε μόνο για το αντικειμενο των μοτοσυκλετών) ΔΕΝ είναι...και αρχίζουμε να παραπονιόμαστε για ενα κάρο άλλα...
Τι να πω φιλε μου...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ!!!
Αυτη η γυναίκα σχεδόν μεγάλωσε μεσα σε πίστες βλέποντας τον πατέρα της να τρέχει απο τοσο δα μικρουλα...
Αυτή η γυναίκα θα επρεπε σημερα να εχει ενα αξιοπρεπες μηχανάκι και να μου εριχνε στα αυτιά...
Και αυτή η γυναίκα ειναι υποχρεωμένη να κάθεται στην πισω σέλα της μοτοσυκλέτας μου και αυτό ΟΠΟΤΕ την αφήνω μιας και ειμαι της άποψης οτι η μοτοσυκλετα ειναι για ΕΝΑ μονο ατομο (και σε αυτο το σημείο γινομαι γαιδουρι)...
Και το χειρότερο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...
Αυτό είναι που μου την δίνει περισσότερο από ολα...
Τα σέβη μου...
Έτσι όπως τα λες είναι.... τι να πει κανείς! Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κάτι και γι' αυτό (για το ύψος στην προκειμένη περίπτωση)....
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ .... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (Η ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΧΤΟ "ΓΚΟΜΕΝΑ") ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.... ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΩ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ , ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ "ΜΠΡΑΒΟ" ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ... ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΗΛΥΚΟ!!!! ΤΕΛΕΙΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ.... ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΣΤ DRIVE ΔΗΛΑΔΗ.....
Tην καλημέρα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Τι να πω φιλε μου...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ!!!...Και αυτή η γυναίκα ειναι υποχρεωμένη να κάθεται στην πισω σέλα της μοτοσυκλέτας μου...
Δεν συμφωνώ στο ότι είναι «υποχρεωμένη». Άλλωστε όταν βρίσκεται πίσω σου φίλε, συνοδεύει το έτερον ήμισυ, άρα πρέπει να είναι μετά χαράς. Είναι αλήθεια ότι κάποιες δεν μπορούμε να τις αποκτήσουμε λόγο ύψους. Δεν είμαστε όμως όλοι 1.90m. Το παν λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεθεί μια «χρυσή τομή» ύψους / επιθυμητό μοντέλο και κάπως «βολεύεται» το θέμα. Για παράδειγμα, γιατί να επιμείνω να πάρω SS από την στιγμή που δεν πατώ καλά στα πόδια μου; Μα διότι αυτό με «φτιάχνει βρε αδερφέ!!!». Σωστά. Και αφού λοιπόν ΔΕΝ μπορείς να το πάρεις, μια ζωή συνεπιβάτης θα είσαι;;; Δηλαδή έναν άλλον συμβιβασμό δεν μπορείς να κάνεις;;; δηλαδή αν πιάσεις 140 αντί του 240 θα σε χαλάσει;;; γιατί λοιπόν, να στερηθείς την απόλαυση της οδήγησης για κάτι πού δεν μπορείς να αποκτήσεις [λόγου ύψους];;; Μια τσόπερ, που είναι και οι πιο χαμηλές, δεν θα ήτανε μια καλή λύση;; [παρεμπιπτόντως ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά από το τίποτα ..] και μπορείς να βρεις στόπερ και με 400, 600 & 1200 cc άμα θέλεις και το «ύψος» της σέλας παραμένει χαμηλό για μικροκαμωμένο οδηγό και σε ταξίδι πιο εύκολα θα πάει απ’ότι με ένα «συμβατικό» και άβολο στρίτ .. ίσως να κάνω και λάθος αλλά εγώ θα συμβιβαζόμουν αν είχα τόόόσο μεγάλη «λαχτάρα» για κάτι.
να μην σου την δίνει φίλε μου. Και να μην νιώθεις «ένοχος» για το ύψος της γυναίκας σου. Συγνώμη βέβαια .. απλά την άποψή μου λέω .. ψάξτε το «αλλιώς» όταν ο άνθρωπος θέλει .. βρίσκει.Και το χειρότερο είναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ... Αυτό είναι που μου την δίνει περισσότερο από ολα...
Να είσαι πάντα καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα.
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Καλημέρες...
1) Jimbar το «ειναι υποχρεωμένη» στην προκειμένη περίπτωση δεν πάει στο οτι κανει αγγαρεία αλλά στο οτι είναι αυτή την στιγμή Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΟΤΟ... «Και αυτή η γυναίκα ειναι υποχρεωμένη να κάθεται στην πισω σέλα της μοτοσυκλέτας μου...»...αντι φυσικά να είναι διπλά μου με την δικιά της ή ακόμη και στην θέση του οδηγου (χλωμό να ημουν εγώ συνεπιβάτης αλλά λεμε τωρα)...
2) Σωστά μιλάς περί χρυσής τομής ύψους / επιθυμητου μοντέλου...αλλά δεν εχεις συνειδητοποιήσει οτι μιλάμε για υψος 1.52...τα μονα που μας έχουν μεινει να τσεκάρουμε είναι το Eliminator και το Bros (που μακάρι να μας κάνει)...το ΖΖR 250 ψιλοέκανε δουλεια αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ μοντάρισμα σε σέλα, αναρτήσεις και ενδεχομένως πλάκα πηρουνιου...για αυτό σου λέω...δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα πολλές «χρυσές τομές»...
3) «δηλαδή αν πιάσεις 140 αντί του 240 θα σε χαλάσει;;; γιατί λοιπόν, να στερηθείς την απόλαυση της οδήγησης για κάτι πού δεν μπορείς να αποκτήσεις [λόγου ύψους]»
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ...τα ιδια της λέω και εγώ...οπως επίσης οτι με οποιοδήποτε μοτόρι μπορεις να ευχαριστηθείς οδήγηση, να βιώσεις τον μοτοσυκλετισμό κλπ κλπ...
Ωραια και αγια ολα αυτά και πολύ σωστα...ελα ομως να γυρισουμε το νόμισμα και από την άλλη μερια γιατι αυτή είναι η μια οψη...
Οδηγώ 11 χρονια μονο διτροχα καθε μερα σε οποιεσδήποτε συνθήκες...το μαράζι μου λοιπον ΟΛΑ αυτά τα χρόνια ηταν οτι ΠΟΤΕ δεν είχα στην κατοχή μου μια μοτοσυκλέτα που να εχω ερωτευθει...μια μοτοσυκλέτα που να νιώθω οτι ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ...μια μοτοσυκλέτα που οχι μονο να με καλύπτει οδηγικά (που ουτε καν αυτή την πολυτελεια δεν ειχα) αλλά ρε παιδί μου, πως να στο εξηγήσω, να την βλέπω και να λιώνω...να σημαίνει κάτι για μενα...να σταματάω σε επαρχιακό για τσιγάρο και να μου αρέσει ΚΑΙ να την κοιτάω...μετά απο τοσα χρόνια λοιπον συμβιβασμου (στην δικια μου περίπτωση οικονομικου και οδηγικου) εγω την βρήκα την δικιά μου...μαζευα και 4 χρόνια και συντομα (τεομοτο θελοντως) θα την αποκτήσω...για πολλοστή φορά λοιπον κοιτάζαμε τα περιοδικά και το μάτι της έπεσε στο Boneville…κλασσική μοτοσυκλέτα, σαν κάποιες που οδηγουσε ο πατέρας της...κοιτάμε το υψος σελας...πικρα...της λέω δεν γαμιέται, υπάρχει και το Estrella, γλυκο μηχανάκι...την συνέχεια δεν εχει νόημα να την πω...
Ερωτηση ρητορική: μετά απο τοσα χρόνια λοιπον ανακαλύπτω οτι το Ζ750 είναι για μενα...υψος σέλας 815...εστω οτι ήμουν 1.50 και συζητάγαμε μαζι...τι θα μου ελεγες Jim…καλό το 750 αλλά συμβιβάσου με Bros400??? Πως θα ενιωθες σε αυτή την περίπτωση εσύ? Ναι, σιγουρα υπάρχει τουλάχιστον 1 διτροχο τουλάχιστον 250 κυβικών που μπορέι να καβαλήσει ωστε να της δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσει μοτοσυκλέτα...μετά τι? Ειναι καταδικασμένη?
Πρακτικά θα γίνει ακριβώς αυτό που ανέφερες...θα συμβιβαστεί γιατι οντως έχει μεγάλη λαχτάρα...αλλά θα συμβιβαστεί για πάντα και οχι μεχρι να βρεί φράγκα να παρεί την επόμενη όυτε μεχρι να βγεί κατι που πραγματικά να της αρέσει...
4) Δεν νιώθω ένοχος φιλε jimbar...απλά νιωθω ότι εγραψα...μου την δίνει που δεν μπορώ να την βοηθήσω πλήν του ψαξίματος...αν ηταν οικονομικό το θέμα θα μπορουσα να βοηθήσω...στο θεμα της σωματικής διάπλασης δεν μπορώ ουτε εγώ ουτε και κανένας άλλος να κάνει τίποτα...
5) «όταν ο άνθρωπος θέλει .. βρίσκει»...ολοσωστη φράση, αποτελεί και ενα απο τα αξιώματα μου (με διάφορες παραλλαγές)...
Να εισαι καλά φιλε μου...και που θα πάει...θα την βρούμε την άκρη...
Προς modeerf
Έχετε τσεκάρει το CBF 600?
Απ΄όσο θυμάμαι προσαρμόζεται από ύψος 1.57 έως 1.92, είναι πολύ καλό μηχανάκι και είναι και HONDA![]()
Ξέρω, δεν πιάνει το 1.52 αλλά σίγουρα πλησιάζει περισσότερο από ότι τα άλλα μηχανάκια. Επίσης το CBR400 είναι το μόνο που φτάνει και έχει μια φίλη μου, που αν και τρελή μηχανόβια έχει κι αυτή πρόβλημα ύψους.
Εξάλλου το χαμηλό ύψος δεν αποτελεί πρόβλημα στην οδήγηση αλλά μόνο στο ξεπαρκάρισμα (πιστεύω).
Noela το CBF 99% δεν το φτάνει...
Για μοτόρια οπως CBR400, ZXR400 κλπ εχεις δίκιο...συνήθως πατάνε στοιχειωδώς τα ποδια της κατώ (λίγο λιγότερο απο οτι πατάνε τα δικά μου στο Ζ750 τουλάχιστον)...αλλά με αυτά τα μοτόρια το προβλημα εστιάζεται απο εκεί και πέρα στο ποσο μακρια και χαμηλά ειναι τα κλιπονς συν το γεγονος οτι μεταξύ κλιπονς και αναβάτη υπάρχει ενα τεπόζιτο μεγέθους (για άτομα τετοιου υψους) γηπέδου...οπότε εμφανιζεται το φαινομενο να πατάνε μεν τα ποδια αλλά να μην φτάνει με ανεση τα κλιπονς...
Το χαμηλό υψος δεν αποτελει προβλημα ΜΟΝΟ στο ξεπαρκάρισμα...εχει τυχει να δώ τυπισσα σε φανάρι με enduro θεόψηλο...με το που παει να σταματήσει ηταν πιρουέτα (η γυναίκα πρεπει να εκανε μπαλέτο γιατι πραγματικά παταγε στις μυτες των δακτυλων της)...παει να αλλάξει πόδι σταματημένη μόνο που απο την άλλη μερια υπήρχε ενα πάρα πολύ μικρό βαθουλωμα στον δρόμο...ε, η γυναίκα ξαπλωσε επιτόπου μαζί με την μοτοσυκλέτα...επισης εχω παρατηρήσει γυναίκα με μοτοσυκλετάκι να προσπαθεί να ανεβάσει το μοτοσυκλετάκι της σε πεζοδρόμιο υψους 15 περίπου εκατοστών...δεν είναι ευκολο...και είναι επικινδυνο...
Συμφωνώ οτι απαξ και αρχίσει και κινείται η μοτοσυκλέτα, εφόσον εχεις ανετη προσβαση σε ολα τα χειριστήρια (τιμόνι, μανετες, λεβγιέδες) τοτε το υψος λίγη σημασία εχει...
Αλλά ξεχάσαμε να αναφέρουμε και μια άλλη παράμετρο...το βάρος...γιατι αν εισαι 1.52 και 50 κιλά (με ολον τον εξοπλισμό) και οδηγείς μοτοσυκλέτα 200 κιλών (με ολα τα υγρά) ε τοτε σε σταματα-ξεκίνα, ανηφορα-κατηφόρα, επιτοπιους ελιγμους, ξεπαρκάρισμα κλπ δεν θέλει και πολύ για να γινει η μαλαχία...
Φιλικά, modeerF (=Freedom)
Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
Το έχεις δοκιμάσει και δεν το φτάνεις;
Χωρίς να παρεξηγηθώ, αναβάτες μέχρι 1.60 νομίζω ότι το φτάνουν μια χαρά.
Ε τώρα αμα δεν πατάς και καλά κάτω δεν χάλασε ο κόσμος.
Το κλασσικό 2001 CBR 600 το έχεις δοκιμάσει;
Είχε ανέβει στη σέλα μια φίλη μου 1.57 και το έφτανε όπως επίσης και το hornet (με λίγη δυσκολία..)
Γάλα έπινες όταν είσουν μικρή ή πίνεις ακόμη (άν είσαι μικρή...)![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus