Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....................
Ο λύκος που είναι? ΟΕΟ?
....................
Αν μπορουσε, θα το ξερατε ηδη ... :wacko:
Την Πεμπτη το βραδυ θα ξερω στα σιγουρα τι εχω να κανω ...![]()
Πολύ θα ήθελα, και για το Σάββατο και για το Κυριακάτικο (μου είπε και ο PRS) αλλά δεν μπορώ γμτ.. .Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εσείς πάτε πακέτο δηλαδή?![]()
Νίκο έλα ρε σύ! Μή μασάς, θα είμαστε και άλλοι χαζοί στην παρέα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσε που ίσως πείσω και τον Χρήστο (PRS) να έρθει... όχι, για να δεί οτι είμαστε και εμείς γρήγοροι!![]()
![]()
rsp, κρίμα φίλε! Γουστάρω πολύ κάποια στιγμή!![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Κραταω μια πισινη γιατι αυτες τις μερες δεν μπορω να προγραμματισω τπτ.
Αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος απο φύση..... λεω ΝΑΙ μεχρι νεοτέρας![]()
(αν και ανυπομοινω για την Κυριακη που θα βγει η ζουζου μου)![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εννοειται με τετοια παρεα δεν ειναι να λειπεις![]()
![]()
ΥΓ Χρηστο ελα. Κυκλοφορει μια φημη οτι ο DimChios εχει βρει μια πηγη στα 1200 μετρα υψομετρο που βγαζει τσιπουρο:smilea:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ειπες στον κατάλληλο άνθρωπο για τσίπουρο!!!
ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!
Ναι το έχω ακούσει και εγώ. Άσε που η γύρω περιοχή λέει, είναι κατάφυτη με κάτι μυστήριους θάμνους που βγάζουν λουκάνικα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
ΥΓ Χρηστο ελα. Κυκλοφορει μια φημη οτι ο DimChios εχει βρει μια πηγη στα 1200 μετρα υψομετρο που βγαζει τσιπουρο:smilea:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Εννοειται με τετοια παρεα δεν ειναι να λειπεις![]()
![]()
ΥΓ Χρηστο ελα. Κυκλοφορει μια φημη οτι ο DimChios εχει βρει μια πηγη στα 1200 μετρα υψομετρο που βγαζει τσιπουρο:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ναι το έχω ακούσει και εγώ. Άσε που η γύρω περιοχή λέει, είναι κατάφυτη με κάτι μυστήριους θάμνους που βγάζουν λουκάνικα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Φημες (δυστυχως) ...![]()
Αν υπηρχαν θα τα 'χα βρει προ πολλου ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Αλλά...
όχι για κάτι Αράχωβες που ακούω... ούτε για πολύ δύσκολες διαδρομές...
είμαι αρκετά ερασιτέχνης για μεγαλύτερες πίστες!!!
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ναι το έχω ακούσει και εγώ. Άσε που η γύρω περιοχή λέει, είναι κατάφυτη με κάτι μυστήριους θάμνους που βγάζουν λουκάνικα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Είναι εκεί που ευδοκιμούν οι λουκανικιές !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την Πεμπτη το βραδυ θα ξερω στα σιγουρα τι εχω να κανω ...![]()
![]()
![]()
Ρε π@$στη μου, πάλι τελευταίος θα είμαι...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κύριοι να σας ρωτήσω...Εγώ που τόσο πολύ αγαπάω το χώμα αλλά στην ιδέα του μέχρι στιγμής παρά στην πράξη, επειδή δεν έχει τύχη να ξέρω άτομα που να τους αρέσει το χώμα. Οι εμπερίες μου στο χώμα...μια φορά Πάρνηθα και δυο φορές Παπάγου. Πολύ μετρημένα πράγματα όμως γιατί δεν είχα προστατευτικά που σε περιορίζει αν δεν έχεις σε συνδυασμό βέβαια με μηδέν εμπειρία.(Προστατευτικά δεν πήρα γιατί δεν ήθελα να τα πάρω και να μείνουν αχρησιμοποίητα..) Το ερώτημα μου όμως είναι πώς ξεκινάει κανείς? Ας πουμε οτι βρει άτομα τα οποία έχουν κάποια εμπειρία λογικό είναι να πηγαίνουν με το δικό τους ρυθμό, απολύτως σεβαστό, ο αρχάριος όμως θα τους καθυστερεί (επιπλέον ψυχολογικό φόρτο!) Απ΄την άλλη όμως απ΄οτι κατάλαβα απ΄τη μια και μόνο φορά, να πας και μόνος στο βουνό για εξάσκηση δεν είναι και ότι καλύτερο, εγώ τούλάχιστον θα φοβόμουν..
Άρα πώς γίνεται η αρχή?
η αρχη γινεται οταν δεν σε βασανιζουν τοσα ερωτηματικα και ξεκινας να το ζησεις.
ολα ερχονται μονα τους.
κανονισε να βρεθειτε και θα δεις πως μονο ετσι γινεται.
ξεκολλα!
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Καλή ερώτηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Άρα πώς γίνεται η αρχή?
Κοίτα. Επιλέγεις μια, όσο το δυνατόν βατή διαδρομή και εξασκείσαι.
Πχ εκεί που πήγες στην Πάρνηθα, πήγαινε 5-6 φορές (το αυτό σκοπεύω κι εγώ να κάνω)
Την Κυριακή παίζει και το enduro σεμινάριο του Κατσαφάδου που είναι μια ΠΟΛΥ καλή ευκαιρία για εκπαίδευση από ανθρώπους που ξέρουν.
Εξοπλισμό πάρε πάντως...
![]()
ΥΓ. Βόλτα σαν του Σαββάτου που κανονίζεται, ενδεχομένως να μπορείς άνετα να τη βγάλεις... και μην ανησυχείς, εμένα μια ζωή με περιμένουν.![]()
![]()
![]()
(τι υπομονή κι αυτά τα παιδιά)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
η αρχη γινεται οταν δεν σε βασανιζουν τοσα ερωτηματικα και ξεκινας να το ζησεις.
ολα ερχονται μονα τους.
κανονισε να βρεθειτε και θα δεις πως μονο ετσι γινεται.
ξεκολλα!
![]()
![]()
![]()