μια σημειωση.η εξαερωση ισχυει μονο για τετραχρονα της εταιριας κι οχι για διχρονα.επισης αν σας σπασει ο συμπλεκτης μπορειτε να παρετε μεταχειρισμενο και απο τετραχρονο με αποσυμπιεστη και να βαλετε το καπακι απανω απο το δικο σας.για να μην εχει τον αποσυμπιεστη που στηριζεται πανω στο καπακι.
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
τελικα, μετα απο ενα ταξιδι στο ναυπλιο το σαβ/ακο, ανακαλυψα οτι οντως (και ιδιαιτερα στην εθνικη) κανοντας λιγο πισω το σωμα μου (για δοκιμη), η μηχανη κουναει λιγοτερο. Ιδια λαστιχα φοραω μπρος πισω: Pirelli MT 60RS.Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ!!!ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (DRAGON RAIN ΜΠΡΟΣΤΑ DRAGON SUPER CORSA ΠΙΣΩ).ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΛΙΚ (ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ) ΤΗΣ METZELER!ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΜΕ 1 ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΛΜ!
ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ (ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ!
ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ
Ρίξτε και μια ματία στο ΚΤΜ πως θα το κάνω αλαφροϊσκιωτο!
και πλήρη λιστα ανταλλακτικών στο http://www.ktmworld.com/