Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: pwleitai cbf 600 αλλά το συζητάμε το θέμα

Re: pwleitai cbf 600 se aristh katastash

Αρχικά δημιουργήθηκε από horneteer
    HONDA CBF 600 S/A MONT. 8/2004 AΝΘΡΑΚΙ 22.500 ΧΛΜ. ΑΒS
    BUGSTER, KAΓΚΕΛΑ, ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΚΝ
    ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS, ΕΛΑΣΤΙΚΑ 4 ΜΗΝΩΝ. ΤΙΜΗ:6.000 ΕΥΡΩ
    ΤΗΛ: 6947045828 - 2109939883
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    Βασικα εχω Transalp αλλα το σκεφτομαι παρα πολυ τωρα τελευταια για το cbf σαν το δικο σου ... Λες να ειμαι τοσο κωλοφαρδος που το πουλας για να παρεις trasnalp ? Να σε ρωτησω, επειδη την honda ΔΕΝ την αλλαζω με τιποτα ,θελω τη γνωμη σου για το cbf ... Μου αρεσει παρα πολυ και ταιριαζει πιστευω και στο στυλ μου μιας και δεν ειμαι και πολυ "γκαζακιας" ... Πως θα το χαρακτηριζες γενικα σαν μηχανη ? Περιμενω να ακουσω γνωμη
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Re: Re: pwleitai cbf 600 se aristh katastash

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    [B]Βασικα εχω Transalp αλλα το σκεφτομαι παρα πολυ τωρα τελευταια για το cbf σαν το δικο σου ... Λες να ειμαι τοσο κωλοφαρδος που το πουλας για να παρεις trasnalp ? Να σε ρωτησω, επειδη την honda ΔΕΝ την αλλαζω με τιποτα ,θελω τη γνωμη σου για το cbf ... Μου αρεσει παρα πολυ και ταιριαζει πιστευω και στο στυλ μου μιας και δεν ειμαι και πολυ "γκαζακιας" ... Πως θα το χαρακτηριζες γενικα σαν μηχανη ? Περιμενω να ακουσω γνωμη

Δυστυχως φιλαρακι δεν παω για transalp αλλα για cbf 1000 :hypnotize .To cbf ειναι πολυ ανετο ιδανικο για πολη (λογω χαμηλης ροπης) αλλα και ταξιδιαρικο λογω ζελατινας και πολυ ανετης θεσης οδηγησης.Και μιας και δεν εισαι γκαζακιας (εγω εγινα μετα γι αυτο και το 1000 :rotflmao ειναι το ιδανικο μιας και σε τσουλαει αξιοπρεπεστατα χωρις ξεσπασματα και χωρις να σε ταλανιζει ο αγερας!!!!!
    ride all the way...

Νέο μέλος
    Φιλε και εγω transalp εχω.... Μαλιστα πηγα πριν 1 μηνα να δω cbf και ποσο θα μου βγει να το αλλαξω... Μολις μου ειπε την καινουρια τιμη του trans και ποσο θα πιασει το δικο μου, αλλαξα γνωμη αυτοματως.... Θα το κρατησω οσο παει....

Re: pwleitai cbf 600 se aristh katastash

Αρχικά δημιουργήθηκε από horneteer
    HONDA CBF 600 S/A MONT. 8/2004 AΝΘΡΑΚΙ 22.500 ΧΛΜ. ΑΒS
    BUGSTER, KAΓΚΕΛΑ, ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ ΚΝ
    ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS, ΕΛΑΣΤΙΚΑ 4 ΜΗΝΩΝ. ΤΙΜΗ:6.000 ΕΥΡΩ
    ΤΗΛ: 6947045828 - 2109939883
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    Φιλε "horneteer" απο τελικη ταχυτητα τι λεει το 600αρι σου ? Εχω ακουσει / διαβασει κατι για 230 και τετοια, αληθευει ? Με ενδιαφερει πολυ η τελικη γιατι ενταξει η transalp απλα καποιες φορες θελω αυτο το "κατι παραπανω" στην εθνικη και δεν θελω να το παω σπασμενο στα κοκκινα ... Για πες,για πες
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Re: Re: pwleitai cbf 600 se aristh katastash

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    Φιλε "horneteer" απο τελικη ταχυτητα τι λεει το 600αρι σου ? Εχω ακουσει / διαβασει κατι για 230 και τετοια, αληθευει ? Με ενδιαφερει πολυ η τελικη γιατι ενταξει η transalp απλα καποιες φορες θελω αυτο το "κατι παραπανω" στην εθνικη και δεν θελω να το παω σπασμενο στα κοκκινα ... Για πες,για πες
    Φιλαρακι να σου πω την αληθεια δεν το χω τελικιασει δεν ξερω για 230 αλλα τα 220 τα χει χαλαρα.Αλωστε πανω απ τα 200 για πολυ ωρα κουραζεσαι μην νομιζεις οτι θα πηγαινεις μπουνια και θα σαι χαλαρος.Απλα θ ανοιξεις θα ξεκαυλωσεις και μετα θα χαλαρωσεις.Οτι χρειαστεις πες, να κανονισουμε και κανα meeting αμα γουσταρεις.
    ride all the way...

Νέο μέλος
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ CBF 600SA ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΓΝΑΤΙΑ. TO ΣΤΡΩΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΦΙΛΟΙ 220-230. ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ (ΜΥΑΛΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΟΔΗΓΟ), ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΛΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΚΛΠ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΩ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ 300 ΧΙΛ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΩ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗς ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ή ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ή ΜΙΑ GIVI-KAPPA (70e) ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Παρόμοια θέματα

1. Service 6000χλμ για το CBF-600;
    από yiannis600 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2011, 15:48
  2. Τα πρώτα 3500 χλμ με το CBF-600...
    από Zan_Prizol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 18:04
  3. Πρώτες εντυπώσεις απ'το CBF-600
    από bsari στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0