Μάλλον είστε όλοι πίσω... οι δικές ΤΗΣ παντόφλες λέγονται μιουλ και είναι μυτερές...![]()
Μάλλον είστε όλοι πίσω... οι δικές ΤΗΣ παντόφλες λέγονται μιουλ και είναι μυτερές...![]()
Θάνος..
H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
![]()
![]()
παίδες ακόμα παντόφλα η τσόκαρο δεν έχω φάει [ευτυχώς δηλαδή] αλλά για τον πλάστη μπορώ να σας πω ότι δεν θα μου άρεσε να ήμουν το παράθυρο που .. κατέβασε .. να ρε σεις .. ρωτήστε και τον Μαρίνο που υποχρεώθηκε να πιει όλη την Coca-Cola [άσχετο αυτό] ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
ωχωχ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
την coca-cola??? το μπουκάλι στο κεφάλι μετά????Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
παίδες ακόμα παντόφλα η τσόκαρο δεν έχω φάει [ευτυχώς δηλαδή] αλλά για τον πλάστη μπορώ να σας πω ότι δεν θα μου άρεσε να ήμουν το παράθυρο που .. κατέβασε .. να ρε σεις .. ρωτήστε και τον Μαρίνο που υποχρεώθηκε να πιει όλη την Coca-Cola [άσχετο αυτό] ..
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
ρωτήστε και τον Μαρίνο που υποχρεώθηκε να πιει όλη την Coca-Cola [άσχετο αυτό] ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()