Πήγαινε έλα 5 ώρες δεν είναι πολλές .
Σε σχέση με τις ώρες που κάναμε στο πήγαινε έλα την περασμένη κυριακή!!!!
![]()
![]()
Μουαχαχαχαααα, τώρα το είδα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οι πορτοκαλι δρομοι ειναι ασφαλτος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να δεις τι μΕ θυμίζει αυτό...
![]()
![]()
αν και για τη συγκεκριμένη περιοχή δνε γίνεται να υπάρχει λάθος...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εννοείται οτι δεν είναι πολλές, μη μασάτε ρεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
![]()
Όταν πήγαμε με τον Mc, τον Oula και τον Billy Filth στους καταρράκτες Ευβοίας, νομίζετε οτι κάναμε λιγότερο;
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τελικα, για πιαστε μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ θεση και για εμενα στο τραπεζι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τελικα, για πιαστε μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ θεση και για εμενα στο τραπεζι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανανεώνω την πρώτη σελίδα![]()
Αν ξεφυγω απ'τα Μεγαρα μπορει να σας επισκευτω![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ακουω φιλε λεωνιδα και το επιασα το υπονοουμενο!θα ειμαι εκει στην ωρα μου....εεε δηλαδη αυτη που κανονησατε ηθελα να πω!!!!!!![]()
nickmonstro ti egine?
an den erthw thn kuriakh mazi sas tha sou doso ta ftale na ta doseis ston bartlal.ok?
εγινε ρε dakar77 .Eγω τελικα θα παω !χτυπα ενα τηλ. για να μου πεις standar τι θα κανεις και πως θα συναντηθουμε για τα λεφτα σε περιπτωση που δεν ερθεις![]()
Δέχεστε και άλλους... δύο στην παρέα σας;;;
Γιατί αν έρθω θα έρθω με... παρέα...
Κι αν δεν σας κάνει κόπο τελικά που ακριβώς είναι το ραντεβού;
Πριν τα διόδια, προς την παλιά πάνω στη νέα... που;
thanks...
Επειδή δέν έχεις πάει πολλές βόλτες με πολύ κόσμο την προηγούμενη φορά που πηγαίναμε Λ.Ωραίας Ελένης είχαμε κάνει 1h 20 λεπτά και δέν είχαμε φτάσει στα Ισθμια ακόμα ,μπορεί να σου λέω και λίγο μου φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Sorry και πάλι ρε παιδιά αλλά 1 ώρα για 29 χλμ![]()
![]()
![]()
Μικρά μηχανάκια έχουμε όχι ποδήλατα![]()
Για Ξυλόκαστρο το γρηγορότερο που θα κάνετε είναι 1,45 το έχω κάνει αρκετές φορές με το σκούτερ.
Στάση για βενζίνη θα κάνετε στα Mc Donalds στην ΝΕΟ Κορίνθου Πατρών πρίν μπείτε Ξυλόκαστρο εννοείται για να μήν κατεβαίνεται μετά μέσα στο χωριό.
Με το που βγείτε στην έξοδο Ξυλόκαστρο θα δείτε σε λίγο ταμπέλα που λεεί προς Τρίκαλα.
Ο δρόμος μέχρι και μετά την Ρίζα(τίγκα παιδάκια έχει) είναι στενός με πολλές φορές χώματα και βέβαια αγρότες που πηγαίνουν άερα.
Μετά την γέφυρα με το μικρό ποταμάκι που θα περάσετε ανοίγει λίγο ο δρόμος και είναι μιά διαδρομή αρκετά και μόνο ανηφορική γεμάτη πέταλα και τα χλμ που θα πηγαίνετε δέν θα είναι πολλά και να θέλατε γιατί δέν θα τραβάνε τα μηχανάκια σας και δέν θα ήταν ότι καλύτερο γιατί ΄το μέρος εκεί πιάνει πολύ χιόνι και ο δρόμος είναι σε αρκετά σημεία νεροφαγωμένος με πετρούλες πολλές φορές στη μέση του δρόμου.
Σάν προορισμός αξίζει πολύ με καλή θέα και πολύ ζεστές καφετέριες και αρκετές ταβέρνες.
Συμβουλή εάν καθυστερήσετε πολύ να πάτε επάνω να μήν ελπίζετε ότι θα βρείτε να καθήσετε να φάτε, όσο πιο πρωι φύγετε τόσο καλύτερα, αλλιώς ξανακατεβαίνετε και τρώτε στη Ρίζα, εγγυημένα πράγματα![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
Φυσικά δεχόμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δέχεστε και άλλους... δύο στην παρέα σας;;;
Γιατί αν έρθω θα έρθω με... παρέα...
Κι αν δεν σας κάνει κόπο τελικά που ακριβώς είναι το ραντεβού;
Πριν τα διόδια, προς την παλιά πάνω στη νέα... που;
thanks...![]()
Πριν τα διόδια εκεί που κάνει δεξιά για παλιά Ε.Ο. είναι το ραντεβού![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Επειδή δέν έχεις πάει πολλές βόλτες με πολύ κόσμο την προηγούμενη φορά που πηγαίναμε Λ.Ωραίας Ελένης είχαμε κάνει 1h 20 λεπτά και δέν είχαμε φτάσει στα Ισθμια ακόμα ,μπορεί να σου λέω και λίγο μου φαίνεται.
Για Ξυλόκαστρο το γρηγορότερο που θα κάνετε είναι 1,45 το έχω κάνει αρκετές φορές με το σκούτερ.
Στάση για βενζίνη θα κάνετε στα Mc Donalds στην ΝΕΟ Κορίνθου Πατρών πρίν μπείτε Ξυλόκαστρο εννοείται για να μήν κατεβαίνεται μετά μέσα στο χωριό.
Με το που βγείτε στην έξοδο Ξυλόκαστρο θα δείτε σε λίγο ταμπέλα που λεεί προς Τρίκαλα.
Ο δρόμος μέχρι και μετά την Ρίζα(τίγκα παιδάκια έχει) είναι στενός με πολλές φορές χώματα και βέβαια αγρότες που πηγαίνουν άερα.
Μετά την γέφυρα με το μικρό ποταμάκι που θα περάσετε ανοίγει λίγο ο δρόμος και είναι μιά διαδρομή αρκετά και μόνο ανηφορική γεμάτη πέταλα και τα χλμ που θα πηγαίνετε δέν θα είναι πολλά και να θέλατε γιατί δέν θα τραβάνε τα μηχανάκια σας και δέν θα ήταν ότι καλύτερο γιατί ΄το μέρος εκεί πιάνει πολύ χιόνι και ο δρόμος είναι σε αρκετά σημεία νεροφαγωμένος με πετρούλες πολλές φορές στη μέση του δρόμου.
Σάν προορισμός αξίζει πολύ με καλή θέα και πολύ ζεστές καφετέριες και αρκετές ταβέρνες.
Συμβουλή εάν καθυστερήσετε πολύ να πάτε επάνω να μήν ελπίζετε ότι θα βρείτε να καθήσετε να φάτε, όσο πιο πρωι φύγετε τόσο καλύτερα, αλλιώς ξανακατεβαίνετε και τρώτε στη Ρίζα, εγγυημένα πράγματα![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
σωστές οι οδηγίες
αλλά (φιλικά πάντα) όχι και χωριό το Ξυλόκαστρο
χωριό είναι ο Πύργος (Κορινθίας) (το χωριό μου ΟΕΟ)
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Σιγά ρε που θίξαμε το χωριό σουΑρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
σωστές οι οδηγίες
αλλά (φιλικά πάντα) όχι και χωριό το Ξυλόκαστρο
χωριό είναι ο Πύργος (Κορινθίας) (το χωριό μου ΟΕΟ)
![]()
Μελλισι rulez
![]()
Ρε α παγαίνετε απο δω χάμω...... Καμάρι uber allesΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Σιγά ρε που θίξαμε το χωριό σουΜελλισι rulez
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.