Πάει κανείς την καλή του στο συνεργείο του Σπηλιωτόπουλου-Κοβαίου??? Εντυπώσεις???
Πάει κανείς την καλή του στο συνεργείο του Σπηλιωτόπουλου-Κοβαίου??? Εντυπώσεις???
..................................................................
Εχω δικο μου μηχανικο που τον ξερω χρονια, και τον εχω βαλει και δουλευει υπερωριες στο δικο μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από OdySV
Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε σημειο μαλιστα που δεν ξερω τι θα κανω αν το επομενο μηχανακι μου ειναι κανα ψεκαστο SS με χιλια δυο μπιχλιμπιδια και δεν θα μπορει να μου κανει εκεινος τα περισσοτερα σερβις.
Για το δικο σου μπορεις να κοιταξεις και τον Ευθυμιου, εχω ακουσει τα καλυτερα και καθε φορα που περναω ολο SV πρωτης και δευτερης γενιας, 650 αλλα και 1000, βλεπω απ'εξω.
Σκεφτομαι να περασω απο κει να τα πουμε καποια στιγμη.
Επισης μπορω να σου πω και σε πμ κανα-δυο μαστορες Σουζουκι τους οποιους θα πρεπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να αποφυγεις.![]()
(Προσωπικες εμπειριες)....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
...(που δε μπορούσε να με αναλάβει λογω αλλαγής μάρκας)και τον εμπιστεύομαι και πολύ, απλά θέλω μια έξτρα γνώμη για το συγκεκριμένο συνεργείο...
!!!Τα υπόλοιπα περι ασχημων προσωπικών εμπειριών τα λεμε από κοντά, με ενδιαφέρουν!!![Επισης μπορω να σου πω και σε πμ κανα-δυο μαστορες Σουζουκι τους οποιους θα πρεπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να αποφυγεις.
Εγώ φταίω τώρα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
τον εχω βαλει και δουλευει υπερωριες στο δικο μου.
:rotflmao:
![]()
Όχι, ειλικρινά, εγώ φταίω;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
καθε φορα που περναω ολο SV πρωτης και δευτερης γενιας, 650 αλλα και 1000, βλεπω απ'εξω.
![]()
Εχουμε αλλους 10 στην καβατζα ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ετσι, τωρα που τον βρηκαμε κανουμε τα παντα να μην τον χασουμε και μεινουμε 3 και ο κουκος!!!![]()
![]()
![]()
Ναι οντως αντι να τον κερναω τζαμπα μπυρες καθομαι και του ανοιγω μοτοκουβεντα![]()
Ασε που μετα θα αρχισουμε να μιλαμε για βολτες και στριφιλικια...αν θες μπορεις να συμμετασχεις και εσυ στην κουβεντα:rotflmao:
Υ.Γ Δεν εχεις καμια τσοντα να σβησεις αιντε πηξαμε και παλι στις ανακυκλωσεις:rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
τι μλκ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ φταίω τώρα;;;
..........
Όχι, ειλικρινά, εγώ φταίω;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΠεΚαιΠαι νεωπα:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ φταίω τώρα;;;
![]()
![]()
Εμ δεν φταις εσυ...εγω φταιω που καρφωνομαι![]()
![]()
-..Not Yet!
δεν καταλαβα: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι οντως αντι να τον κερναω τζαμπα μπυρες καθομαι και του ανοιγω μοτοκουβεντα![]()
Ασε που μετα θα αρχισουμε να μιλαμε για βολτες και στριφιλικια...αν θες μπορεις να συμμετασχεις και εσυ στην κουβεντα:rotflmao:
Υ.Γ Δεν εχεις καμια τσοντα να σβησεις αιντε πηξαμε και παλι στις ανακυκλωσεις:rotflmao: :rotflmao:
![]()
παντως, αν ανοιξετε συζητηση για "στριφιλικια" φωναξτε και εμενα, ειμαι φιλομαθης ανθρωπΑς!
ΥΓ: τους εχω απαγορευσει να βαζουν ντεστσο οσο ειμαι on line!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ μέχρι τώρα που το πήγαινες...?
ή ο προηγούμενος καλύτερα...![]()
μια σοβαρη ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και περιμενε μια τουλαχ. σοβαρη απαντηση αλλα.......
![]()
![]()
:a29: :a41:
οχι ρε φιλαρακι δεν το παει κανεις στο συγκεκριμενο συνεργειο
ολα τα καλα συνεργεια μας διωχνουν
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΑΠΑΙΧΤΟΣ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ φταίω τώρα;;;
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Αλλά τόσοι λίγοι που είμαστε εδω μέσα, μάλλον απίθανο ήταν να ξέρει κανείς!!!
Μεγάλο θέμα ο μηχανικός πάντως...
Περιμένω τη μέρα που θα έχω ένα γκαράζ κάτω από το σπίτι και μια συλλογή από καλά εργαλεία και θα μπορώ να κάνω εγώ τη συντήρηση στη μηχανή/στις μηχανές που θα έχω! Πολύ φοβάμαι όμως ότι όταν αυτό θα μπορεί να γίνει (σε καμιά 10ριά χρόνια δλδ) είτε οι μηχανές θα είναι πολύπλοκές και θα μπορείς να κάνεις τα βασικά είτε εγώ δε θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ....
δεύτερη γνώμη για πιό, πράγμα φίλε;![]()
αυτό που λές το ονειρευόμαστε πολλοί εδώ μέσα!
θ'ελεις βέβαια και τα καταλληλα manuals, άφθονο χρόνο, ροπόκλειδα για ευρύ φάσμα ροπών σύσφιξης!
σκεφτομαι, πώς θα ταν καλή φάση να μαζευόμασταν καμμιά 10 αρια ατομα να νοικιάζαμε ένα μέρος και να πέρναμε εργαλεία!
αλλά θέλει να μαστε καλοί φίλοι για να μη γίνουν παρεξηγήσεις!
Αλλά τόσοι λίγοι που είμαστε εδω μέσα, μάλλον απίθανο ήταν να ξέρει κανείς!!!
Μεγάλο θέμα ο μηχανικός πάντως...
Περιμένω τη μέρα που θα έχω ένα γκαράζ κάτω από το σπίτι και μια συλλογή από καλά εργαλεία και θα μπορώ να κάνω εγώ τη συντήρηση στη μηχανή/στις μηχανές που θα έχω! Πολύ φοβάμαι όμως ότι όταν αυτό θα μπορεί να γίνει (σε καμιά 10ριά χρόνια δλδ) είτε οι μηχανές θα είναι πολύπλοκές και θα μπορείς να κάνεις τα βασικά είτε εγώ δε θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ....