Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
Aν θυμαμαι καλα υπαρχει νομοθεσια που λεει οτι οι μοτο ανω των 400cc πρεπει να εχουν ανακλαστικο τριγωνο και πυροσβεστηρα . . .![]()
και η νιτρομπουκαλα που θα μπει;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
Aν θυμαμαι καλα υπαρχει νομοθεσια που λεει οτι οι μοτο ανω των 400cc πρεπει να εχουν ανακλαστικο τριγωνο και πυροσβεστηρα . . .![]()
και η νιτρομπουκαλα που θα μπει;![]()
![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
ευτυχώς!!!![]()
το cb μου είναι 399cc...![]()
![]()
βγηκε νεο τζακετ αλεξισφαιρο με αεροσακο και πυροπροστασια....
Πάλι καλά που δεν έγινες λαμπάτος!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Να πώ και εγώ την π@π@ρι@ μου.. (μου επιτρέπετε..)Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"γιατι εχω την εντυπωση οτι η βενζινη δεν αρπαζει απο τσιγαρο καθολου ευκολα αλλα απο σπινθιρισμο !?!?!?
"
ΛΑΘΟΣ!!!!!!!
Το πετρέλαιο είναι αυτό που δεν ανάβει καθόλου εύκολα!!!
Η διαφορά είναι η εξής:
Η βενζίνη ανάβει αμέσως, με το τσαφ!
Το πετρέλαιο και... τσιγάρο να ρίξεις δεν παίρνει. Αλλά άμα πάρει... δεν σβήνει μετά με τίποτα! Μόνο όταν καεί όλο.
Γενικά πάντως τέτοια πειράματα καλό είναι να αποφεύγονται.
Ούτε το πετρέλαιο
Ούτε η βενζίνη
Ούτε η κηροζίνη
Ούτε κάτι άλλο αρπάζει φωτιά ενώ βρίσκεται σε στερεά ή υγρή μορφή..
Η καύση (οξείδωση) συμβαίνει με την καύσιμη ύλη σε αέρια φάση (ατμοί), γι' αυτό υπάρχούν τα καρμπιρατερ και οι ψεκασμοί, ώστε να δημιουργούν αναφλέξιμο νέφος του υγρού καυσίμου…
Όταν λέω καύση εννοώ παρουσία φλόγας..όλα αρπάζουν αρκεί να φτάσουν σε θερμοκρασία οπού αρχίζουν και εξατμίζονται...ξύλα, κάρβουνα, λαδια, μέταλλα, σπιτια …ΟΛΑ
Τα προσανάμματα και τα λοιπά ανεβάζουν την θερμοκρασία της καύσιμης ύλης, προκαλούν εξάτμιση και κατά συνέπεια ανάφλεξη των αερίων αυτών…(ξύλα, καρβουνα κ.τ.λ)
Το τσιγάρο σβήνει μέσα σε κηροζίνη και πετρέλαιο...όχι όμως και στην βενζίνη, η οποία είναι πολύ πιο πτητική (μεγαλύτερη τάση ατμών στην ίδια θερμοκρασία)…πριν προλάβετε να το βουτήξετε στο υγρό, θα έχουν αρπάξει οι ατμοί στην επιφάνεια του..
Σκέφτεστε ΤΙ έχει να γίνει αν κάποιος πάει να τσεκάρει στάθμη στο ρεζερβουάρ χρησιμοποιώντας αναπτήρα;;;![]()
Αστό καλύτερα.....Οι ατμοί της βενζίνης με το που ανοίγεις την τάπα είναι αρκετά πυκνοί, και γι' αυτό ΠΟΤΕ τσιγάρο και τάπα ανοιχτή.....![]()
![]()
![]()
![]()
(αντι για πυροσβεστήρα μπορουμε να κουβαλάμε μπύρες...κουνάς-σημαδεύεις-ανοίγεις..και κάνεις πυρόσβεση
)
![]()
Konstantin Varov (μην ψάχνεστε..its not real!)
XL-600V '99
"How things fall apart tell us how they should have been put together, and sometimes WHY they should never have been made at all."
Πάντως το όλο σκηνικό μου θυμίζει κάτι από "Zoolander" όποιος το έχει δεί θα καταλάβει τι λέω!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@ρχίδια φλαμπέ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από @ρχίδια πως πάμε ...???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
@ρχίδια φλαμπέ.....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Σβησμενα με Ντομ Περινιον του 69;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
@ρχίδια φλαμπέ.....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Βάλε σε ένα ποτήρι βενζίνα και πέτα μέσα ένα (αναμμένο) τσιγάρο. Θα δείς ότι ΔΕΝ θα πάρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daedalus
Το τσιγάρο σβήνει μέσα σε κηροζίνη και πετρέλαιο...όχι όμως και στην βενζίνη, η οποία είναι πολύ πιο πτητική (μεγαλύτερη τάση ατμών στην ίδια θερμοκρασία)…πριν προλάβετε να το βουτήξετε στο υγρό, θα έχουν αρπάξει οι ατμοί στην επιφάνεια του..
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
Βάλε σε ένα ποτήρι βενζίνα και πέτα μέσα ένα (αναμμένο) τσιγάρο. Θα δείς ότι ΔΕΝ θα πάρει.![]()
Άμα το τσιγάρο το καπνίζεί κάποιος εκείνη την ώρα και του πετάξουμε το ποτήρι στα μούτρα??????
μμμμμμμ!!!!!!!
Λέω να μην το δοκιμάσω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Μικρός έφτιαχνα φλωγοβόλα με τους μπουγελάκηδες (έτσι τις έλεγαν αυτές τις φάτσούλες που γέμιζαν νερό και κατέβρεχες???) γεμάτους με βενζίνη ή οινόπνευμα και ένα αναπτήρα και μια χαρά έπαιρνε φωτιά το σύμπαν!!!!!!!!
:a015: :a015: