Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: Kranos Arai Apo Usa

Kranos Arai Apo Usa

LOIPON PAIDES EGW MOLIS PARELABA TO KRANOS APO TON GNWSTO SE POLLOUS BAJARON (RON) APO USA!
    STELENEI ARAI 5XRONIA TWRA SE OLON TON KOSMO!
    AN EXETE SKOPO NA DWSETE KAPOU STA 500 EURW GIA KRANOS BREITE TON STO E-BAY EINAI 101% AKSIOPISTOS! EGW APLA TOU EDWSA THN PARAGELIA MOU STO E MAIL TOU KAI AYTOS POLU APLA MOU ESTEILE AYTA POU TOU ZHTHSA! KRANOS ZELATINES KTL... TA KRANH EINAI GNHSIOTATA KAI ERXONTE XWRIS FOROUS TELWNIOU EDW STHN ELLADA!
    PISTEUW OTI AKSIZEI PIO POLU APO TO NA DWSOUME SE ELLHNES APATEWNES (P.X. @GIO MOTORS, BIKE @CCESSORIES, MC M@TOR IMPORT) KAPOU STA 1000 EURW GIA KRANOS KAI 100EURW GIA ZELATINA! ALWSTE APO BASIMES PLHROFORIES KAI AYTOI APO AMERIKH TA FERNOUN APLA KANOUN MAZIKH PARAGELEIA.....
    AYTA TA OLIGA! TWRA MOLIS ARXISAN NA FEYGOUN TA SYNEFA KAI MALLON 8A BGW ME TO SV NA DOKIMASW TO KRANOS KAI NA KANW MIA XALARH EKDROMOULA WS THN KABALA (MPARMPOUNAKIA OUZAKI KAI DIAFORA TETOIA.....)
    KALO SABBATOKURIAKO!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μπορείς να μου πείς αν αυτά τα κράνη από USA, έχουν Ευρωπαικές προδιαγραφές (πχ ECE22-04) ?

Αν έχουν μόνο DOT-Snell, και όχι της ΕΕ δεν είναι νόμιμο να κυκλοφορείς με αυτό στην Ευρώπη, οπότε δεν θα πάρω.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μπορείς να μου πείς αν αυτά τα κράνη από USA, έχουν Ευρωπαικές προδιαγραφές (πχ ECE22-04) ?

Αν έχουν μόνο DOT-Snell, και όχι της ΕΕ δεν είναι νόμιμο να κυκλοφορείς με αυτό στην Ευρώπη, οπότε δεν θα πάρω.....

Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει...
    Sorry φίλε, δεν το λέω προσωπικά, αλλά εκνευρίζομαι με την κάθε ηλίθια δικαιολογία που ψάχνει ο κάθε απατεώνας έμπορας για να αποτρέψει τους πρώην πελάτες του να αγοράσουν ένα κράνος από Αμερική με 300? φτηνότερα!!!!

Οι αμερικάνικες προδιαγραφές DOT-Snell είναι εξίσου αυστηρές με τις ευρωπαϊκές (ECE22-04) και ίσως αυτηρότερες ....

Η μόνη διαφορά μεταξύ των αμερικάνικων με τα ευρωπαϊκά κράνη (τουλάχιστον στa ARAI που ξέρω σίγουρα) είναι το σχήμα που έχει το κέλυφος το οποίο είναι ελάχιστα διαφορετικό για να προσεγγίζει καλύτερα το κεφάλι του μέσου Αμερικάνου ή Ευρωπαίου. Αυτό είναι όλο...
    τώρα όποιος σου είπε ότι απαγορεύεται...
    :a31:

Σε κάθε περίπτωση τα κράνη είναι εξίσου ασφαλή και από τις δυο πλευρές, αλλά πολύ πιο φτηνά στις ΗΠΑ.

Όλα αυτά φιλικά,

...και βέβαια εχθρικά προς τους απατεώνες έμπορους που πάνε να μας δουλέψουν με ένα σωρό ανόητες δικαιολογίες. :a37:

egw epidi to sugekrimeno kranos to exw dokimasei kai sto agio motors kai apo usa (auto to opoio parelaba) de katalaba kamia diafora oute sto kelifos. nomizw oti einai aksibws oloidia metaksu tous. einai kai fresko me kataskeuh made in japan 11/'05 mia xara!!!!! teleio!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Καλορίζικο το κρανάκι και αχρείαστο.

Σχετικά με τις προδιαγραφές μου είχαν κάνει κ εμένα ερώτηση (κ εγώ Arai απο America έχω).
    Το θέμα είναι άν σε σταματήσει ο μπουρτζόβλαχος και έχει πάρει εντολή να γράψει ότι κινήται τι του λές; Σιγά μην ξέρει τι σημαίνει Arai. Με προδιαγραφές DOT-Snell είσαι οκ. (για τον έλεγχο και μόνο. Οτι είναι ασφαλή το ξέρουμε)
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

xereto ta palikargia ---------- parigila ke ego ena kranos apo ton BAJARON eimai sthn triti mera anamonhs gia na doyme ti ha gini .
    To USPS me parakoulouhisi expres pou stelni o BAJARON blepo mono tin imera pou jekinise apo to maimi .
    :a53:
    kANONIKA DEN EPREPE NA IXE FTASI ELLADA MESA SE TRIS MERES bazo ton kodiko parakoulouhisis kai blepo mono pote jekinise
    -----malon prepi na kano ipomoni------
    και πολη γκαζι ρε παιδι μου.............ζζζζζζζζζζζζζζζ.........

EGW EIMAI XEIROTEROS APO SENA! OLO TOU ESTELNA MYNHMATA OTI ANHSYXW...
    MHN ANHSHXEIS MPOREIS NA TSEKAREIS KA8E APOGEYMA (GIA THN USA) STO WWW.USPS.COM
    ALLA EPISEIS KAI STO WWW.ELTA.GR! EGW TO KOITAZW KAI APO TA DYO SITE!
    MHN ANHSYXEIS DEYTERA APOGEYMA 8A EXEIS SUGOURA NEOTERA! ASE POU EMENA OTAN STO USPS ELEGE OTI APLA EFUGE APO MIAMI AUTO HTAN STO TELWNIO THS ELLADAS!
    LOIPON KALORIZIKO! AAA ! PIO ARAI PHRES? KAI POSO SOU STOIXHSE TELIKA? ME TI TROPO TON PLHRWSES?

telika ixes dikio file to sabato aporousa ti exine :a53:
    ke tin kiriaki 10:15 pm mou to feran sto spiti
    mou to eferan ta elta KALA RE douleboun ke tin kiriaki
    pira ena RX7 GIBERNAU GP einai o.k.
    kai stixise peripou 400 eyro mazi me metaforika kala einai an skeftis oti edo to ebriska 850 eyro:a015:
    telos kalo ola kala

ante megeia sou!!!!!! kalotaksido kai axreiasto na sou einai!
    file? gamata ta arai e? einai to mono granos pou douleuei pragmatika o eksaerismos tou!

me ti ton plhrwses? paypal?

kai pali megeia sou

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    ...και πως τον βρίσκουμε τον Ron στο ebay ρε μάγκες?
    αν καταλαβείνω ορθώς ο τύπος έχει shop... right?

υγείες
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

bes sto ebay kai kane anazhthsh member bajaron
    e poiastou kamia suzhthsh kai 8a breite akrh gia poio kranos endiaferesai poso to dinei ktl. oti kai na sumbei mhn anhsuxeis o ron einai 101% aksiopistos tupos

me paypal
    to kranos einai kalo ala o horibos sta pola xiliometra einai arketos.
    bebea exi poli kali aerodinamiki sxediasi ke pano apo to fering kratas to kefali sou

Re: Kranos Arai Apo Usa

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    LOIPON PAIDES EGW MOLIS PARELABA TO KRANOS APO TON GNWSTO SE POLLOUS BAJARON (RON) APO USA!
    STELENEI ARAI 5XRONIA TWRA SE OLON TON KOSMO!
    AN EXETE SKOPO NA DWSETE KAPOU STA 500 EURW GIA KRANOS BREITE TON STO E-BAY EINAI 101% AKSIOPISTOS! EGW APLA TOU EDWSA THN PARAGELIA MOU STO E MAIL TOU KAI AYTOS POLU APLA MOU ESTEILE AYTA POU TOU ZHTHSA! KRANOS ZELATINES KTL... TA KRANH EINAI GNHSIOTATA KAI ERXONTE XWRIS FOROUS TELWNIOU EDW STHN ELLADA!
    PISTEUW OTI AKSIZEI PIO POLU APO TO NA DWSOUME SE ELLHNES APATEWNES (P.X. @GIO MOTORS, BIKE @CCESSORIES, MC M@TOR IMPORT) KAPOU STA 1000 EURW GIA KRANOS KAI 100EURW GIA ZELATINA! ALWSTE APO BASIMES PLHROFORIES KAI AYTOI APO AMERIKH TA FERNOUN APLA KANOUN MAZIKH PARAGELEIA.....
    AYTA TA OLIGA! TWRA MOLIS ARXISAN NA FEYGOUN TA SYNEFA KAI MALLON 8A BGW ME TO SV NA DOKIMASW TO KRANOS KAI NA KANW MIA XALARH EKDROMOULA WS THN KABALA (MPARMPOUNAKIA OUZAKI KAI DIAFORA TETOIA.....)
    KALO SABBATOKURIAKO!

Μπορεις να μου πεις πως ακριβως τον βρηκες????
    Εβαλα το ονομα του στο ebay αλλα τιποτα...

einai aplo
    www.ebay.com

advanced search

find a member

Enter User ID or email address of member
    ekei grafeis:
    "bajaron"

kai sou ton emfanizei

http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...QQsassZbajaron

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Εμενα φιλος αγορασε Αραι στην Ελλαδα στο Μc motor import το Quantum του Νακανο με 400-440 ευρω δεν ειμαι σιγουρος.Που τα βρηκες τα 1000 ευρω΄;
    Kαι επειτα το κρανος που πηρες απο Αμερικη το πουλαει ο Ron.Δηλαδη αυτος ο Ron γραφει e-mail,τα συσκευαζει για εξωτερικο,τα αγοραζει -αυτα ακουγονται σαν καποιον που μαλλον λαθραια χωρις φορους τα εχει εισαγει στην Αμερικη και αντιστοιχα χωρις φορους τα εξαγει. Αν λειτουργουσε ετσι η οικονομια χωρις φορους εσυ δεν θα ειχες δρομο να οδηγησεις.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai απο USA
    από DimChios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2009, 22:26
  2. agora arai apo thessalonki
    από sunrise στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 19:03
  3. kranos arai apo internet
    από alexioannides στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη