...πάντα μέτα φόβου...![]()
Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι: "Πειρατικό δεξιά μας". "Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο",φωνάζει ο καπετάνιος.Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει: "Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;" "Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα" του απαντά εκείνος. Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό. Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή: "ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!" Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου: "Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα
----------------------------------------------
Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;" - "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται. Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται: "Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω."
Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατζουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό συναντιέται με ένα φίλο του. Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά: -Μα καλά τι έπαθες; -Ασε... -Μα διάολε είσαι χάλια...Πες μου επιτέλους τι έπαθες! -Ασε... θάψαμε χθες την πεθερά μου! -Καλά και τι είναι όλες αυτές οι γρατζουνιές; -Δεν ήθελε...
Σήμερα παιδιά στο μάθημά μας, θα μιλήσουμε για τον αυνανισμό, λέει η δασκάλα. Και ο Τοτός πετάγεται και λέει: - Εμείς που γαμάμε, κυρία, να περάσουμε για διάλειμμα;
Πάει ένας ινδιάνος στο ληξιαρχείο και λέει στον υπάλληλο ότι θέλει να αλλάξει το όνομά του "Πώς λέγεστε;" τον ρωτάει εκείνος. "Πέτρα που ξεκόλλησε από τον βράχο, κυλάει στην πλαγιά, διασχίζει τα δάση, πέφτει στη λίμνη και χάνεται στο βυθό" απαντάει ο Ινδιάνος, ενώ ο υπάλληλος τον κοιτάζει εμβρόντητος "Μα καλά τι όνομα είναι αυτό? Και πως θέλετε να το κάνετε?" τον ξαναρωτά.Κι ο Ινδιάνος απαντά: "Σπλάτς!"
---------------------------------------------
Ήταν μια ξανθιά... Καθώς περπατούσε στο δρόμο πατάει μια μπανανόφλουδα και... πάρτη κάτω! Την επόμενη μέρα, καθώς περπατούσε, βλέπει μια μπανανόφλουδα και λέει: - Ωχ! Πάλι θα πέσουμε σήμερα!
---------------------------------------------
Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο: -Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι? -Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά απαντάει ο δεύτερος -Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω. Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό? -Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία. -Τέλος πάντων, πέρασε. Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί. -Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται? -Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: