καλησπέρα. Σου έστειλα πμΑρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
Τι πρέπει να κάνω για να μου τα στείλουν? Με ποιόν να μιλίσω?
Δεν είμαι από Αθήνα.
καλησπέρα. Σου έστειλα πμΑρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
Τι πρέπει να κάνω για να μου τα στείλουν? Με ποιόν να μιλίσω?
Δεν είμαι από Αθήνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
μας λείπουν τα δίχρονα...
Εμένα δεν μου λείπουν.![]()
http://www.bikepics.com/pics/pics/ya...ics-468184.jpg
.
http://www.bikepics.com/pics/pics/ya...ics-519288.jpg
![]()
Γιατί δεν εμφανίζονται οι φώτο που έκανα ''IMG''??![]()
μπράβο extreme κρατάς την κατηγορία ζωντανή !!!!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
Εμένα δεν μου λείπουν.![]()
http://www.bikepics.com/pics/pics/ya...ics-468184.jpg
.
http://www.bikepics.com/pics/pics/ya...ics-519288.jpg
καρησπερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ναί είναι αγωνιστικά MICHELIN SLICK RACE με 290 ευρώ και πολιτικά με χάραξη PIRELLI SUPER CORSA PRO γόμες 1,2 με μόνο 335 ευρώ σε διαστάσεις 120 και 180.
Έχουμε πάρει καλές τιμές γιατί έχουμε κλείσει ήδη 8 ζευγάρια slick και 5 με χάραξη !!!!
1ο μπορω να εχω τιμη γia:
ενα μπροστινο 120,70,17 surer corsa 2 kai ena 190.55.17 sc3 πισω ?
2ο υπαρχουν αυτες οι διαστασεις σε σλικ?
ευχαριστω..
fast & safe
alexo καλημέραΑρχικά δημιουργήθηκε από alexo
καρησπερα..
1ο μπορω να εχω τιμη γia:
ενα μπροστινο 120,70,17 surer corsa 2 kai ena 190.55.17 sc3 πισω ?
2ο υπαρχουν αυτες οι διαστασεις σε σλικ?
ευχαριστω..
Σε Pirelli Super Corsa μου δίνει τιμή για 120 και 190: 340 ευρώ
και για Michelin Slick Race την ίδια τιμή 290 ευρώ.
Σου στέλνω πμ για τα υπόλοιπα
ευχαριστω για ολα nktR..Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
alexo καλημέρα
Σε Pirelli Super Corsa μου δίνει τιμή για 120 και 190: 340 ευρώ
και για Michelin Slick Race την ίδια τιμή 290 ευρώ.
Σου στέλνω πμ για τα υπόλοιπα
Γινεται ενας μικρος αγωνας αυτες τις μερες (οικονομικος),για να πραγματοποιηθει η συμμετοχη μου στο τριημερο...
δεδομενου οτι χρειαζομαι για πανω εκτος των ελαστικων και τακακια εμπρος και μια δισκοπλακα διοτι δυστυχως την εχω χτυπησει στο τρειλερ και εχει στραβωσει... και σερβις στο πισω αμορτισερ.
Παρολαυτα ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα πανω...
fast & safe
Η δισκόπλακά σου έχει στραβώσει πολύ ? Μπορεί να στη φτιάξει αν θες ο μηχανικός μου και πρώην αγωνιζόμενος για να μην χρεωθείς με άλλη αρκεί να τη δεί πρώτα για να δεί αν γίνεται. Πές μου αν είναι να σε στείλω από εκεί, είναι στον Πειραιά, πολύ καλός φίλος και γνώστης. Όσο για τακάκια τα παίρνω 29,75 με φπα το σετ GALFER και 33 τα Carbone. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.ΝίκοςΑρχικά δημιουργήθηκε από alexo
ευχαριστω για ολα nktR..
Γινεται ενας μικρος αγωνας αυτες τις μερες (οικονομικος),για να πραγματοποιηθει η συμμετοχη μου στο τριημερο...
δεδομενου οτι χρειαζομαι για πανω εκτος των ελαστικων και τακακια εμπρος και μια δισκοπλακα διοτι δυστυχως την εχω χτυπησει στο τρειλερ και εχει στραβωσει... και σερβις στο πισω αμορτισερ.
Παρολαυτα ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα πανω...
thanks θα τα πουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Η δισκόπλακά σου έχει στραβώσει πολύ ? Μπορεί να στη φτιάξει αν θες ο μηχανικός μου και πρώην αγωνιζόμενος για να μην χρεωθείς με άλλη αρκεί να τη δεί πρώτα για να δεί αν γίνεται. Πές μου αν είναι να σε στείλω από εκεί, είναι στον Πειραιά, πολύ καλός φίλος και γνώστης. Όσο για τακάκια τα παίρνω 29,75 με φπα το σετ GALFER και 33 τα Carbone. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.Νίκος
fast & safe
οσο για την δισκοπλακα εχει στραβωσει τοσο οσο που εκτος το πισω-μπρος στο ελαφρυ φρεναρισμα μου "βγαζει" ενα δυνατο κραδασμο στα δυνατα φρενα που τρεμει ολοκληρο το φαιρινκ...και δεν μπορω να βασιστω λογω πιθανου μπλοκαρισματος..(δικαιολογιες..)
(...θυμαμαι παλιοτερα που αλλαζα και το πισω λαστιχο απο δεξια αριστερα για τι στην παχη τρωγοταν παντα νωριτερα δεξια λογω δεξιοστροφης πιστας ,για οικονομια..
)
δεν ξερω αν λογω κοστους αξειζει να δοκιμασω να την ισιωσω και αν θα διαρκεσει το ισιωμα ...
καινουρια εχει 200 ευρω...
fast & safe
καλημέρα alexoΑρχικά δημιουργήθηκε από alexo
οσο για την δισκοπλακα εχει στραβωσει τοσο οσο που εκτος το πισω-μπρος στο ελαφρυ φρεναρισμα μου "βγαζει" ενα δυνατο κραδασμο στα δυνατα φρενα που τρεμει ολοκληρο το φαιρινκ...και δεν μπορω να βασιστω λογω πιθανου μπλοκαρισματος..(δικαιολογιες..)
(...θυμαμαι παλιοτερα που αλλαζα και το πισω λαστιχο απο δεξια αριστερα για τι στην παχη τρωγοταν παντα νωριτερα δεξια λογω δεξιοστροφης πιστας ,για οικονομια..
)
δεν ξερω αν λογω κοστους αξειζει να δοκιμασω να την ισιωσω και αν θα διαρκεσει το ισιωμα ...
καινουρια εχει 200 ευρω...
ρώτησα και μου είπε ότι εάν την έχεις δουλέψει είναι πιο δύσκολο να ισιώσει από ότι να μην την έχεις δουλέψει. Καλό θα ήταν να τη δεί πρώτα πριν σου πεί τι είναι καλύτερο να κάνεις γιατί μου είπε ότι εάν είναι δουλεμένη στραβή σε πίστα τότε είναι καλύτερα να πάρεις άλλη.
Καλή Ανάσταση σε όλους