Διαβαστε τι γραφουν και στο advrider.com. Σας παραθετω το αντιστοιχο λινκ για το ιδιο θεμα,
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=128067
Διαβαστε τι γραφουν και στο advrider.com. Σας παραθετω το αντιστοιχο λινκ για το ιδιο θεμα,
Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
Εδω υπαρχει και η αποδειξη οτι το ιδιο pro παιζει και στα χιλια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Fazer FZ1?
Αυτο δεν παει βημα!Τι να το κανεις? :wacko:
Nαι ρε γαμώτο....Ψιλοψόφιο είναι....αλλά τι να κάνω...θα το αντέξω κι αυτό....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το χτύπημα που ακούγεται εμένα μου φαίνεται σαν από πλαστικό (αν λέμε για το ίδιο ντούπ) και νόμιζα οτι έρχεται απ το φέριγκ επειδή κάτι δεν πατάει κάπου καλά. Μετα διάβασα το φόρουμ και δεν καταλαβα τίποτα. Μήπως όντως προέρχεται απο τα πλαστικά?
Άσχετο?
(Ε, την είπα και γω την μακαλία μου)
πρωι πρωι???
Vasika otan vgei sovaro symperasma k sygkekrimenh lysh gia to provlhma 8a htan kalo na kanoun ena stiky oi moderators kai na lene poio einai to provlhma k mia a3iopisth lysh.
Afto to 8ema mas kourase k mas mperdevei ka8e fora pou mpainei nea apanthsh mesa.:hypnotize
Bring out the real solution!!![]()
Fly With It!!
Σε λίγο έτσι όπως πάμε δέν θα ξέρουμε τι απ'όλα είναι έβλεπα που οι περισσότεροι έλεγαν οτι το χτύπημα στο μπροστινό προέρχεται απο ρουλεμαν λαιμού σήμερα λοιπόν πήγα για service και απο περιέργεια ρώτησα τι ευθύνεται για αυτό το χτύπημα η απάντηση ήταν πολύ απλή και το παλικάρι ο τεχνικός πολύ σίγουρος
μήν σε ανησυχεί αυτό όλα τα 650 έχουν το ίδιο πρόβλημα είναι τα ελατήρια
και πώς μπορώ να το διορθόσω αυτό το πρόβλημα ??
α αυτό δέν φτιάχνεται σε μερικά μηχανάκια αλάξαμε ελατήρια και μετά χτύπαγε περισσότερο
δλδ ούτε με σκηρότερα ελατήρια ούτε με αλαγή στα λάδια δέν υπάρχει λύση ??![]()
όχι με τίποτα δέν διορθώνεται :hypnotize
οπότε όπως καταλαβένεται
πάρε το αυγό και κούρευτο :rotflmao:
τσακώστε και απο μία![]()
Έχω 25000χλμ και μου κάνει αυτό το θόρυβο από την αρχή.Λοιπόν παληκάρια, προς ενημέρωση του Φορούμ.....Είναι τα ρουλεμάν του λαιμού. Κάποια στιγμή θα το φτιάξω όταν το θυμηθώ. Δεν είναι τίποτα απλώς θέλουν λίγο σφίξιμο. Και αλλαγή να θέλουν το κόστος είναι αμελητέο.
Το πήγα τελικά μετά από αυτά που ακουσα εδώ μέσα, στον Μαντή στη Μεσογείων (εκει που το "πήγαινα" πάντα) για να δούμε το πρόβλημα και να μου σφίξουν/αλλάξουν τα Ρουλεμαν.
Και ενώ η μηχανή είναι επίσημης και ακόμα μες την εγγύηση, μου είπε ότι αφενός θέλουν αλλαγή, αφετέρου δεν τα καλύπτει η εγγύηση γιατι λέει είναι από την φυσιολογική φθορα.....
Ενω το ξερει το προβλημα ο π0@!$!![]()
![]()
![]()
Και στο διαταυτα....για Ρουλεμαν λαιμου μου πήρε 70 ευρό + 60 εργατικα (μια ώρα δουλειά με το ρολόι) !!!
Συνολο 130 ευρό !!! Οποτε αυτό που είπε ο ΜΙΣΚΙΝ δεν ισχυει στη καμια....
![]()
![]()
![]()
![]()
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ !!!![]()
ΤΑ ΧΩ ΚΟΛΟΠΑΡΕΙ ΜΙΛΑΜΕ![]()
![]()
![]()
Και το αστειο...ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το φαινόμενο, οπως παραδεχτήκανε και οι ιδιοι εκει, γιατι οφειλετε και σε ένα μερος στα καλάμια της μηχανής μας.....
Α ΚΑΛΟ Ε ???!!!!
130 ΕΥΡΟ, flashed down the toiletπου λένε και οι φίλοι μασ το ζώα...
Εν κατακλειδι...δεν αξίζει η φάση με ΤΙΠΟΤΑ.....
![]()
![]()
![]()
Α και κατι ακόμα....
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ !!!!!!
Αι στα διαλο ρεμαλια του κερατα........
Drive It Like You Stole It
Στα χρεωσανε ρε φιλε?
Φυσιολογικη φθορα δεν παιζει μεσα στην εγγυηση σε τιποτα!Κακος επρεπε να κανεις φασαρια!
Εκτος αυτων θες να μας πεις οτι το προβλημα δεν διορθωθηκε ουτε λιγο?
Οπως ακριβώς το είπες...![]()
Το πρόβλημα βελτιώθηκε λίγο.....![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ λεμε η όλη φάση![]()
![]()
![]()
Drive It Like You Stole It
Μια ερώτηση...
Οι κάτοχοι Κ6 έχουν το ίδιο πρόβλημα;
Εγώ λόγω τρακαρίσματος άλλαξα όλο το
μπροστινό σύστημα και πλέον δεν ακούω
τον "ενοχλητικό" θόρυβο.![]()
Tο έχω ξαναγράψει αλλά από ότι φαίνεται περνάει στο ντούκου....
ΨΑΞΤΕ ΤΟ λίγο μήπως στην ίδια πατούρα μπορούν να μπουν λίγο φαρδύτερα ρουλεμάν ή μήπως μπορούν να μπουν ΚΩΝΙΚΑ στις ίδιες ή λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις....
Αν γίνεται κάτι από αυτά, τότε θα λύσετε μια και καλή το πρόβλημα τουλάχιστον στον βαθμό που αυτό οφείλεται στα ρουλεμαν...
Τελικα τα προβληματα ειναι κληρονομικα στα V2 της Suzuki.![]()
Απλα αποκλειστε το γεγονος οτι το κλαπα-κλουπα προερχεται απο τις μπουκαλες.
Δεν φοραμε τις ιδιες (SV).
Στανταρ ρουλεμαν.
ΚΑι το αλλο το παληκαρι ποσο το χρεωσαν για ρουλεμαν λαιμου;70 ευρω εγραψε![]()
Εγω πηρα πανω-κατω κωνικα της ΚΟΥΟ τα ακριβα και μαζι με το "ποτηρακι" για το κατω ρουλεμαν δεν εδωσα ουτε 40.
Υ.Γ Παραυτα ακομα μου χτυπαει λιγο σε συγκεκριμενα σαμαρακια του δρομουΘα το ψαξω...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αυτό συμβαίνει όταν αγοράζεις ρουλεμάν ως ανταλλακτικό και όχι ως ρουλεμάν .....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΚΑι το αλλο το παληκαρι ποσο το χρεωσαν για ρουλεμαν λαιμου;70 ευρω εγραψε![]()
Εγω πηρα πανω-κατω κωνικα της ΚΟΥΟ τα ακριβα και μαζι με το "ποτηρακι" για το κατω ρουλεμαν δεν εδωσα ουτε 40.
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Didis
[B]Τα ρουλεμάν αλλάχθηκαν και μετά από 15 μέρες ξανά ο ίδιος θόρυβος. Ο μηχανικός μου υποψιάζεται τα τεφλόν μέσα στις μπουκάλες. Γνωρίζει κανείς κάτι επ αυτού?
Vrr....
Ρε παιδιά , θα ρθει κάνας Vstromάς με το πρόβλημα αυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο Δέλεαρ, να το δοκιμάσω, να το ακούσω να δω αν είναι το ΄διο που κάνει και σε εμάς, και να σφύξω την βάση του φέρινκ στον λαιμό και να το ξανακούσουμε?
γιατί μου φαίνεται ότι έχετε κάνει ένα πολύ μεγάλο θέμα , και δεν έχετε καταλάβει απο που δημιουργείται ο θόρυβος (αν είναι ότι ήταν και στο SV μου...)![]()