Έτσι, έτσι.....
δεν θα το αγοραζα με τιποτα....το 600 που εχω προοριζεται ακριβως για την ιδια χρηση ,να παρω μοτοσυκλετα 1000 κυβικων για all-around σουλατσαρισμα και ησυχες βολτες? αφου τα κανω και με το 600 αυτα!
ασε που δεν το αλλαξαν καθολου ....κατι τις να πεις οτι αυτο ειναι το 1000 και αυτο το 600! ολοϊδια ειναι!
ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ......
ΛΕΣ ΚΑΙ Η HONDA ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΤΕΣ(ΕΕΕΕ!! ΚΑΛΟ?)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΤΟ FZ-1!!!!!!
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
καντε ενα test ride στην εκθεση και τα ξαναλεμε
Αν δεν το καταλαβαίνετε η χόνδα κάνει πράξη το 100hp Limit.
Προς την συντηριτικούρα δηλαδή.
Έτσι κάνεις πωλήσεις, ώστε να λέγεσαι μεγάλη εταιρεία. Πουλώντας απαρχαιομένες μπάμιες.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Το μηχανάκι διατίθεται? Ξέρεις κανείς ενδεικτικές τιμές? (Δε βρίσκω τίποτα στο internet)...
ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ...!!!! ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ![]()
Και εμένα για κάποιον περίεργο λόγο μου αρέσει η συγκεκριμένη μηχανή αν και είναι πολύ συντηρητική.
Διαβάζοντας τις ξένες κριτικές συμπεραίνω ότι είναι μια καλοστημένη μηχανή με πολύ καλές δυνατότητες για ταξίδια και ιδιαίτερα φιλική στον αρχάριο που θέλει να μπει στον κόσμο των μεγάλου κυβισμού μηχανών. Αν σκεφτεί κανείς και την τιμή που είναι ιδιαίτερα καλή (σκεφτείτε ότι τα υπόλοιπα 1000αρία με αντίστοιχα άλογα είναι σε ίδια τιμή, λιγότερο στριφτερά, δικύλινδρα ) ενώ οι διαφορές από μικρότερες μηχανές (βλέπε Ζ750S) είναι μόνο 1000 ευρώπουλα. Θα μου πείτε το Ζ750S δεν έχει και πολυ σχέση με το Cbf1000, κι όμως πιστεύω ότι αρκετοί θα τα συγκρίνουν.
Από άποψη επιδόσεων πιστεύω ότι άνετα στήνεται δίπλα σε μηχανές σαν το Ζ750S και ας έχει 10-12 λιγότερα άλογα και καμιά 20 αριά περισσότερα κιλά διότι η ροπη που αποδίδει ο 1000άρης είναι κατά κράτος καλύτερες (20-30% στις χαμηλές και μεσαίες στροφες, άρα 20-30% μεγαλύτερη ιπποδύναμη στις χαμηλο-μεσαίες στροφές) και για επιδόσεις δεν μιλάω για στήσιμο σε φανάρια (που και εκεί λόγο μεγάλης ροπής θα φεύγει) αλλά
για ρεπρίζ..
Παιδιά εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Πήγα και στο μαγαζί που πήρα το μηχανάκι να τον ρωτήσω και μου το αφήνει με abs 9.000
Παρτε μηχανη street 1000cc του 2006 με 160αρι λαστιχο :a029:
Πάρτε μηχανάκι 1000cc που ταξιδεύει όλη την Ευρώπη αέρα-πατέρα με μηδαμινό κόστος κίνησης!!!![]()
![]()
Και είναι και χρηστικό για καθημερινή χρήση.
Κι εγώ το σκέφτομαι...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Pisteyo oti k i ypokeimenikotita exei ta oria tis..bazeis stin idia moira se look bebaia(giti se epidoseis asto) to CBF 1000 ME TO FZ1?...Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ......
ΛΕΣ ΚΑΙ Η HONDA ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΤΕΣ(ΕΕΕΕ!! ΚΑΛΟ?)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΤΟ FZ-1!!!!!!![]()
Βρε παιδιά! Βρε παιδιά!
Με τι είδους λογική κρίνει κανείς μια μηχανή ώστε να την καταδικάσει έτσι απλά???
Κανείς δεν είπε πως το cbf1000 είναι supersport ώστε να μας φαίνεται αδιανόητο το 160άρι λάστιχο ή και ακόμα το 41mm πηρούνι. Μου μοιάζει πρόχειρη και μάλλον εμπαθής η κριτική περί απαρχαιωμένου από φίλους που δεν έχουν οδηγήσει το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Στο δρόμο και στα χιλιόμετρα φαίνεται το στήσιμο και η τιμιότητα στη φιλοσοφία της που έχει μια μηχανή.
Να διευκρινήσω πως ούτε εμένα με ενθουσιάζουν τα χαρακτηριστικά της στα χαρτιά, αλλά ούτε και του 600 με ενθουσίαζαν, όμως στη συμβίωση μαζί του το εκτιμώ και με εκπλήσσει συχνά αφού ποτέ δεν μου αρνήθηκε κάτι και τα κάνει όλα (τηρουμένων των αναλογιών) πολύ καλά μάλιστα!
Με 9.000 στο κάτω κάτω, ας μου προτείνει κάποιος ένα μηχανάκι που μπορεί να σε ταξιδέψει στην άλλη άκρη της γης απροβλημάτιστα, ξεκούραστα και με ασφάλεια προπάντων.
Όσο για την εμφάνιση...
Περί ορέξεως.........
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Πες τα κι εσύ ρε startengine!!! Οι μηχανές είναι για να μας κάνουν τη δουλειά που θέλουμε ΕΜΕΙΣ, όχι οι άλλοι! Ούτε αν το "R1 της καφετεριας" δε μπορούμε να καταδικάσουμε... εφόσον ο ιδιοκτήτης του έτσι γουστάρει.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Για το κοινο το οποιο απευθυνεται δεν ενδιαφερεται για 150hp η τερατικα λαστιχα και πιρουνια ρε παιδες.Υπαρχουν και αλλες προτεριοτητες και στην τελικη αν καποιου δεν του αρεσει ας μην το παρει.
Τωρα εδω μεσα βεβαια υπαρχει και το αντι-Hondα-κικο κινημα οποτε δεν ξερω τι αντιδρασεις θα υπηρχαν αν το συγκεκριμενο μηχανακι το εβγαζε καποια αλλη εταιρια τι θα λεγαμε τωρα.......
![]()
Συμφωνώ απόλυτα..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Πες τα κι εσύ ρε startengine!!! Οι μηχανές είναι για να μας κάνουν τη δουλειά που θέλουμε ΕΜΕΙΣ, όχι οι άλλοι! Ούτε αν το "R1 της καφετεριας" δε μπορούμε να καταδικάσουμε... εφόσον ο ιδιοκτήτης του έτσι γουστάρει.
![]()
![]()
Όλα είναι .... δρόμος!!!