ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αυτα που γραφετε παιδια.
Μπραβο και απο μενα.
Αρχαγγελο ειχα παει εννοειται αυτα δεν γινονται καθε μερα. Εμεινα μαλακ.....ς
Ακομα το συζηταω.......
Κριμα για το παλικαρι με το μιραζ. Ανευ σχολίου.![]()
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αυτα που γραφετε παιδια.
Μπραβο και απο μενα.
Αρχαγγελο ειχα παει εννοειται αυτα δεν γινονται καθε μερα. Εμεινα μαλακ.....ς
Ακομα το συζηταω.......
Κριμα για το παλικαρι με το μιραζ. Ανευ σχολίου.![]()
Για δύο ανθρώπους έχω ακούσει ότι το έχουν κάνει. Ο Καλαμάρος και ο Σκιάς. Ο πρώτος με ελικοφόρο, ο δεύτερος με jet.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν και δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, προσωπικά μου φαίνεται ....πολύ αρκούδα.
Με 300-400 κόμβους ΔΕΝ περνάς από εκεί.... εκτός και τα χειριστήρια τα κράταγε ο Αρχάγγελος Γαβρηίλ....
Καλά αφού ο Έλληνας τον είχε στην ώρα 6, γιατί μπήκε μέσα;;
Εγώ την πέρασα στην 116 ΠΜ, με τα Α7. Και μόνο που καβάλαγαν τους πυραυλοσωλήνες αυτούς, τα παιδιά αυτά έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό μου για πάντα.
Τι να το κανεις???Εδω εχουν προβληματα στεγανοτητας.Βρεχει και αυτα μπαζουν νερα.Οσο για το περασμα απο τον ισθμο,τι να πω ρε παιδια δεν το πιστευω και πολυ.Ξερω οτι μπορουν να πεταξουν πολυ χαμηλα και σε πολυ στενες περιοχες αλλα μου φιανεται καπως να περασε μεσα απο τοι ισθμο.Να λεγαμε οτι περασαν κατω απο τη γεφυρα Ριου-Αντιριου,η την γεφυρα της χαλκιδας οκ.Αλλα αυτο???Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Έτσι ακριβώς....
Νομίζω όμως πως κάτι άλλαξε πριν κανα χρόνο, και η αποστολή ¨ΝΙΚΗ¨αναγνωρίστηκε επίσημα.
Ο κοσμος το είχε τούμπανο........
Για τον ελιγμό έχεις δίκιο.
Όντως το Texan τον εκτέλεσε. Κουφάθηκα όμως από τον ελιγμό του Spartan που εκτελούσε barrel roll ......![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Που είναι το περίεργο;;; Ιταλικά δεν είναι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Τι να το κανεις???Εδω εχουν προβληματα στεγανοτητας.Βρεχει και αυτα μπαζουν νερα.
Άνευ πλάκας, η ΠΑ σταμάτησε την παραλαβή τους μέχρι να λυθούν τα προβλήματα.
Πάλι καλά που δεν έχουν και προβλήματα με τα ηλεκτρικάΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Που είναι το περίεργο;;; Ιταλικά δεν είναι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άνευ πλάκας, η ΠΑ σταμάτησε την παραλαβή τους μέχρι να λυθούν τα προβλήματα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άμα γίνεται το cockpit, ενυδρείο (εκεί μπαίνουν τα νερά), χλωμό το βλέπω να μην έχει πρόβλημα με τα ηλεκτρικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάλι καλά που δεν έχουν και προβλήματα με τα ηλεκτρικά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βέβαια, το απαιχτο το έκαναν με δύο διακόπτες. Ο ένας εκτελεί κάποια διαδικασία ρουτίνας, ό άλλος σβύνει τον κινητήρα.
Το προβληματάκι, προκύπτει, καθώς είναι όμοιοι και δίπλα δίπλα![]()
![]()
![]()
Στις δοκιμές αποδοχής του, οι πιλότοι έσβησαν από λάθος 2 φορές τον κινητήρα.... εν πτήση φυσικά
![]()
![]()
Που να δείς τι έγινε με τα υποβρύχια. Ήταν παρατεταγμένα κατά μήκος της πορείας πλεύσης των τουρκικών μεταγωγικών και το μόνο που περίμεναν γιά να αρχίσουν να παίζουν shoot 'em up, ήταν η διαταγή "άρξασθε πυρ" που δεν ήρθε ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
... Αυτό που λέω είναι οτι μια και επισήμως ΔΕΝ υπήρξαμε σε εμπόλεμο κατάσταση δεν υπάρχουν επίσημα αρχεία. Το αυτό συμβαίνει και με την ιστορία της αποστολής των Noratlas που επισήμως το κράτος κάνει σαν να μην έγινε...
"μ@λ#κίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" :a31::a015:
![]()
Επίδειξη στον αθηναϊκό ουρανό των Red Arrows
Μια εντυπωσιακή επίδειξη στον αθηναϊκό ουρανό θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2006, το διάσημο ακροβατικό σμήνος της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας, Red Arrows, με αεροσκάφη Hawk της BAE Systems, μαγεύοντας για ακόμη μια φορά τους θεατές του, έπειτα από το περσινό πρώτο Διεθνές Air Show `Αρχάγγελος 2005`, που διοργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία πάνω από την παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.
Οι Red Arrows θα χρωματίσουν τον ουρανό κόκκινο, άσπρο και μπλε, ως μέρος της Περιοδείας `Eastern Arrow tour` (επιχορηγούμενη από την BAE Systems), που πραγματοποιούν στην Ινδία, στη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται ότι η εντυπωσιακή επίδειξη των Red Arrows πάνω από τον Αθηναϊκό ουρανό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 17.30, οπότε ας στρέψουμε όλοι τα κεφάλια μας στον ουρανό και ας απολαύσουμε το θέαμα!
Όσοι Πιστοί ......... τρεχάτε
![]()
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Επιβεβαιωμένα περιστατικά με ΠΡΑΣΙΝΟ
Νέα περιστατικά με ΚΟΚΚΙΝΟ
Αδερφοκτόνα(δηλ.χτυπάς κατά λάθος δικό σου) περιστατικά με ΜΠΛΕ
Ανεπίσημα και μη επιβεβαιωμένα περιστατικά με ΑΣΠΡΟ
Ζημιές και παρ'ολίγον καταρρίψεις με ΜΩΒ
Για κοιτάξτε...καλά δεν πάμε;;;![]()
![]()
Καλα μην εχεις και πολυ εμπιστοσυνη σε τετοια site...Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Επιβεβαιωμένα περιστατικά με ΠΡΑΣΙΝΟ
Νέα περιστατικά με ΚΟΚΚΙΝΟ
Αδερφοκτόνα(δηλ.χτυπάς κατά λάθος δικό σου) περιστατικά με ΜΠΛΕ
Ανεπίσημα και μη επιβεβαιωμένα περιστατικά με ΑΣΠΡΟ
Ζημιές και παρ'ολίγον καταρρίψεις με ΜΩΒ
Για κοιτάξτε...καλά δεν πάμε;;;![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
Nai re, με mail μου τοστείλανε και είπα να το ανεβάσω.
Πάντως το περιστατικό στις 10 October 1996 το τσέκαρα εδώ.Έχεις κάποια άλλη επιβεβαίωση;![]()
Ειναι γνωστο το περιστατικο αυτο.Μαλιστα ο ενας χειριστης δεν ηταν Τουρκος αλλα Ισραηλινος..Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Nai re, με mail μου τοστείλανε και είπα να το ανεβάσω.
Πάντως το περιστατικό στις 10 October 1996 το τσέκαρα εδώ.Έχεις κάποια άλλη επιβεβαίωση;![]()
Τωρα για το αν εγινε πραγματικα καταρριψη η κατι αλλο ποτε δεν θα μαθουμε,οπως και με τον Ηλιακη...![]()
Μπαινω στο merge...
Από μικρός έβλεπα και ζούσα τον μικρό αδερφό της μητέρας μου που πέταγε στην Π.Α
Κάποτε 198κάτι με έβαλε σε ένα Α7 στη Λάρισσα. Τότε κάτι ένοιωσα. Ηθελα να γίνω και εώ ιπτάμενος
Τον έβλεπα να γυρνάει σπίτι με τη φόρμα μέσα στον ιδρώτα και το πρόσωπό του σχεδόν παραμορφωμένο αλλά με μια διάθεση και αύρα λες και είχε τους ουρανούς δικούς του.
Οσες φορές και να το έλεγα στο Γιάννη μου έλεγε "οχι βρε μακρυά εσύ θα γίνεις αεροναυπηγός"
Ποτέ μου δεν κατάλαβα το γιατί μέχρι που μεγάλωσα. Μετά από λίγο έπεσε ο Φίλος του ο Ηλίας. Είχε μια όμορφη γυναίκα και μια πολύ όμορφη κορούλα. Και ο Γιάννης έχασε έναν αδερφικό του φίλο. Ισως να είχε χάσει και άλλους. Με το καιρό μάθαινα διάφορα για τα 2000 που έφερε με τη μοίρα του την 232 στη Τανάγρα. Ανοιγε τα εγχειρίδια και διαβάζαμε μαζί. Ηξερε απίστευτες λεπτομέρειες και με εντυπωσίαζε με κάθε απάντηση που μου έδινε. Μου έδειχνε βίντεο με τη κάμερα μέσα από το σκάφος και μου εξηγούσε το τρόπο που δουλεύουν οι χειριστές.
Μετά από καιρό πήρε σύνταξη και ασχολήθηκε με άλλα.
Ενα πράγμα όμως κατάλαβα καλά μετά τα τόσα χρόνια:
Για να γίνεις χειριστής ενός κουβαλητή όπλων πρέπει να γίνεις μηχανή και λιγότερο άνθρωπος. Και αυτό το πληρώνεις για όλη σου τη ζωή.
Εχεις όμως τους ουρανούς δικού σου στη ψυχή σου και τη μνήμη σου.
Απλά είναι μεγάλο το τίμημα. Οχι για το χειριστή αλλά για τους ανθρώπους του.