παντως λυπαμαι γιατι εχετε παρεξηγησει την ενοτητα "Ανέκδοτα - humor" αφου βαζετε σε λιγοτερο απο μιση μερα 13-14 φορες το ιδιο ανεκδοτο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παντως λυπαμαι γιατι εχετε παρεξηγησει την ενοτητα "Ανέκδοτα - humor" αφου βαζετε σε λιγοτερο απο μιση μερα 13-14 φορες το ιδιο ανεκδοτο...
![]()
το κοιτάς από λάθος οπτική γωνία
όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα τεράστιο ανέκδοτο
πώς λέμε καλλιτεχνικό δρώμενο
κάπως έτσι
(όχι ότι όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι καλά ή εξελίσσονται καλά, αλλά έτσι ξεκινάνε)
Υ.Γ. αν συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και αυρίο κλπ τότε από δρώμενο καταντάει μαλακία
ναι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το κοιτάς από λάθος οπτική γωνία
όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα τεράστιο ανέκδοτο
Υ.Γ. αν συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και αυρίο κλπ τότε από δρώμενο καταντάει μαλακίαπες μΕ και μονοχνωτο!
![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρα τωρα, εγω παντως που μπηκα μετα απο 4 μερες μεσα, ΔΕΝ εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ αλλο...![]()
..και το χειροτερο ειναι οτι (συμφωνα με πμς που πηρα) και αλλοι/ες ειχαν κουραστει να βλεπουν μονο αυτο το ανεκδοτο...
...τελικα ποια ειναι η σωστη γωνια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Υ.Γ. αν συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και αυρίο κλπ τότε από δρώμενο καταντάει μαλακία
ποσο χρονο εχω στη διαθεση μου;
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ε όχι κι έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι ρε!πες μΕ και μονοχνωτο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε φαίνεται πώς πιάσαμε νωρίτερα το Υ.Γ. που έβαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σοβαρα τωρα, εγω παντως που μπηκα μετα απο 4 μερες μεσα, ΔΕΝ εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ αλλο...![]()
..και το χειροτερο ειναι οτι (συμφωνα με πμς που πηρα) και αλλοι/ες ειχαν κουραστει να βλεπουν μονο αυτο το ανεκδοτο...
...τελικα ποια ειναι η σωστη γωνια?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ποσο χρονο εχω στη διαθεση μου;
![]()
![]()
καλά τώρα που το θυμήθηκες εσύ
Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιου!!! παλι καλα, το εσωσα, δεν ειχα ορεξη να κουβαλαω τηνβ αλφαβητο πανω απο το αβαταρ μου!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ε όχι κι έτσι
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
καλα ρε δε το ξαναγραφω....
να σας πω για τον λαγο και τη σαυρα...
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ