Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 298

Θέμα: Cart Day Μεγάλη Τρίτη 18/4/2006

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Μαλακια εγινε. Κριμα.

Να τα πιασεις να τα .............. τα κωλ.........δα. Αλλα σιγα μην τους βρεις θα μου πεις......

Μου εχει τυχει και σε καταλαβαινω.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    δυστηχως camera τελος
    αφου φυγαμε σταση στα γουδης για μασα
    στην εξοδο σπασμενο τζαμι και camera ΦΤΕΡΑ...
    ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ...
    Ti ειπες τωρα

Εγω στη πρωτη βολτα παιρνω το 32.Βημα δεν πηγαινε μου ριχνανε γυρο για πλακα!
    Παρ ολα αυτα 1.09.233

Στη επομενη βολτα λεω θα παρω το 28 που πεταγε!Δεν προλαβαινω να γυρισω ενα γυρο (1,06,862) και μενω απο βενζινη!
    Μου δινει το παλικαρι το 35!Αλλο χαρβαλο και αυτο!
    Παρ ολα αυτα 1.06.016!

Η ΚΑWASAKI ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΟΝ....

1.04.111
    H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV

1.04.111

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(ευτυχως!)

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
    φωτα!!!!
    κινητηρες να ουρλιαζουν στο μαξ των στροφων!!!
    λαστιχα να στριγκλιζουν δαιμονισμενα....

πιο κατω βλεπω το φιλο πιλοτο jackie stewart να δινει συνεντευξη στο eurosport..τον χαιρεταω ...μου κλεινει το ματι αφου ο δημοσιογραφος τον εχει βομβαρδισει με ερωτησεις...τοσα χρονια στις πιστες κλπ κλπ

πιο κατω βλεπω τον alain sniper να συζηταει με τους μηχανικους του για το setup ..ισως πρεπει να μεγαλωσουμε το μεταξονια ..στη κ8 το αμαξι ντριφταρει ελαφρως

o rossi κοβει βολτες σκεφτομενος τη διαδρομη

o kimi τσακωνεται με τους μηχανικους διοτι ο κινητηρας στις ψιλες εχει καποιους δισταγμους

Παω προς το γραφειο πιλοτων και βλεπω τον αληταρχη tigkas να καταρτιζει τη λιστα προκριματικων

Γεια λεω ρε fernando
    βρε καλως το button
    που ειμαι
    3ο γκρουπ
    οκ

ριχνω μια γρηγορη ματια στη πιστα και βλεπω γνωστη φατσα να τραβαει φωτο.

Καθομαι απο πανω απο τα πιτς....εχει νυχτωσει για τα καλα ..αναβω τσιγαρο και χαζευω τα αυτοκινητα να περνανε σκιζοντας το σκοταδι...που και που φωτιζεται απο σπιθες καθως το εμπρος ψαλιδι χτυπαει βιαια στα κερμπ....ακουω διπλα μου τον Shumacher να ουρλιαζει απο τον ασυρματο εχω τονους υπερστροφης και το καρτ ψαρευει με τα 200...οκ του λενε φερτο μεσα να το δουμε ισως θελει λιγες μοιρες κατω η πισω πτερυγα

Απο μακρυα βλεπω το μηχανικο μου να μου κανει νοημα ολα οκ...honda βλεπεις...ειχαμε καποια προβληματα στο παρελθον με το traction control αλλα τωρα ολα οκ δοξα το θεο.

χαιρεταω και τα υπολοιπα παιδια λεω και ενα γεια και μια ερωτηση σε ενα πιλοτο που στο προηγουμενο αγωνα ειχε φερει τουμπες και ειχε ενα ασχημο χτυπημα αλλα νταξ αναρωνει ολα οκ...σε αυτο το παιχνιδι ολα παιζουν και ειναι μερος του τα χτυπηματα

πινω ενα ισοτονικο τσαι θελει υγρα το αθλημα..και αλλο τσιγαρο...ενα καρτ περναει ντριφταροντας και τραβαει και ενα σκασιμο με φλογα ..αποτομο κοψιμο γκαζιου και παλι τερμα γκαζι για την αριστερη λιγο μετα τα πιτς και χανεται ωσπου να τον ξαναδω..παιζω με τα στραπς της φορμας μου...νευρικοτητα;μπα μαλλον ανυπομονησια...ερχεται ο fernando

εχω μια αλλαγη
    τι ρε συ
    θες να μπεις τωρα εχω αλλαξει λιγο τη λιστα
    κοιταω γοργα στο μηχανικο..μου κανει νοημα οκ
    του λεω no prob
    στα μεγαφωνα δινουν 3 λεπτο για να παμε στα πιτς να μπουμε
    παιρνω κρανος γαντια
    πλησιαζω στο σταντ της honda βλεπω το θηριο να περιμενει ενας μηχανικος κανει καποιες ρυθμισεις στη μπροστινη πτερυγα μιση μοιρα ακομα εχει κοψει ο αερας οποτε θελει λιγο βοηθεια .

Μπαινω μεσα στο σφικτο κοκπιτ συνδεω ενδοσυνενοηση ..ακουω το ολα οκ με μπαινει η φορητη μιζα και με ενα βρυχηθμο ο 8 κυλινδρος παιρνει μπροστα διπλα ο fidibaldi εχει προβλημα με τη τηλεμετρια μεχρι να φτιαχτει πιανουμε κουβεντουλα...καλο παιδι τα λεγαμε στο lemans πριν καιρο..πιο πισω ο alain ειναι απασχολημενος με τη γωνια καστερ και συνοφρυωμενος μιλαει στους μηχανικους...ξανασβυνουμε υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τη τηλεμετρια τσεκαρουν ολονων....η ζεστη ειναι αρκετη..ο fidibaldi κουναει αρνητικα το κεφαλι...ξαναμπαινουν οι κουβερτες στα λαστιχα...σε λιγο ολα οκ παιρνει παλι μπροστα η ολη φαση...μας κανουν νοημα να φυγουμε πρωτος αναγνωριστικος πρωτη αριστερη και μετα δεξια τα λαστιχα κρυα...γκαζι 12 16000 στροφες και υπερστροφη ελεγχομενη...ξανα δεξια για να φτασω στο πρωτο εσακι εχω πολλα ηδη και στριβω στην δεξια και ... βλεπω στη κορυφη του S μια red bull αναποδα να με κοιταει πανω στη γραμμη μου....σκατα λεω δεν προλαβαινω ηδη ειμαι με αναποδα φρενα και τερμα δεξια...ο αριστερος τροχος χτυπαει βιαια τον αριστερο της red bull ευτυχως εχω τιμονι μπαινω στα χωματα..το σασι καταπονειται σκληρα κραταω τις στροφες σταθερες για να κολλησω μεσα και ξαναβγαινω στην ασφαλτο λιγο γκαζι και παιρνω παλι τη γραμμη...γαμωτ γαμωτ εχω πολλες σκονες στα λαστιχα ελπιζω να μην εχω και παραμορφωση ελαστικου παρακατω πιεζω λιγακι για να δω ολα οκ..ακουω και απο τα πιτς οτι η τηλεμετρια ειναι οκ...στην ευθεια πριν τα πιτς παταω τερμα γκαζι και ο κινητηρας ουρλιαζει τελειωσε ο αναγνωριστικος...απο εδω και μπρο ς το κεφαλι κατω.
    Τα g στη δεξια των πιτς καταπονουν σωμα και χερια πιο κατω αφου εχω περασει και το s φτανω στη παραμπολικα πολυ υπερστροφη ..τερμα αναποδα σκατα αλλα αποφευγω το τετακε στα δυο σετ δεξιων βγαινω με γκαζι και το traction control κανει υπερωριες για να κρατησει τα αλογα του honda κινητηρα χμμ επιτελους δουλευει σωστα το λαμπακι στο κοκπιτ μου το υπενθυμιζει...ξανα δεξια αριστερη αριστερη δεξιααααα υπερστροφη ανοιγμα γραμμης φτανω στην δεξια και μετα σημαδι στη κορυφη της στροφης με ολα ακουω το τροχο να χτυπαει πανω στα κερμπς και το τιμονι κλοτσαει αφου ολο το σασι ειναι στον αερα για καποια χιλιοστα φτανω στην δεξια πριν τα πιτς...σημαδευω παλι τα κερμπς και τα g ειναι πλεον στο 4 ελπιζω να κρατησει η αναρτηση με τετοια πιεση βλεπω ταμπελα χρονου πρεπει να πιεσω.
    Περναω στη επομενη δεξια με τα τεσσερα να γλυστραω ελαφρα και μετα αποτομα να δαγκωνουν κοβω αριστερα με ολα και μετα δεξια και παλι δεξια και βλεπω παλι τη red bull μπροστα μολις εχει επανελθει απο τετακε...πολλα προβληματα αυτη η ομαδα με το στησιμο ο πιλοτος ηρωας!!!Κολαω πισω του η διαφορα ιπποδυναμης ειναι εμφανης αλλα δεν εχω χωρο να περασω βαζω μουρη αλλα δεν μου αφηνει χωρο φρενααααααα καπνοι...easy easy ακουω...ρε δε γαμ...τε θα τον περασω φτανουμε στο s και κανω ψαλιδιες αλλα διχως μελλον ...βλεπω τη θερμοκρασια ειμαι αρκετη ωρα πισω του και ανεβαινει φτανουμε στη παραμπολικα προσπαθω παλι απο μεσα τιποτα ερχεται τα δυο σετ δεξιων μπαινω παλι απο μεσα...μπαμ ακουμπαμε τροχο τροχο η red bull κουναει βιαια το κωλο της...χαχα τι εχω να ακουσω μετα στα πιτς επομενη δεξια η red ειναι εκτος γραμμης πλεον και χωραω τερμα γκαζι ισα που προλαβαινω εχω και εγω σκατα γραμμη φρενα τερμα τιμονι και τερμα γκαζι στην εξοδο το traction εχει τρελλαθει αλλα βασταει γερα...ουφ περασα καιρος να κανουμε κανα χρονο γιατι μας βλεπω να μαζευουμε σαλιγκαρια με τουτα και ταλλα με εχουν περασει αλλοι δυο 3 γυροι ακομα 1.08 πιο κατω πρεπει παω..επομενος γυρος καθαρος 1.07.5 και ο τελευταιος 13ος γυρος 1.07.213 και τελος προκριματικων στο γκρουπ μου απο πιτ μου λενε 4ος καλα ειναι λεω.

σταματαω στο stand κατεβαινω μουσκεμα βλεπω και τους αλλους καταπονημενους βλεπω και τον οδηγο της red οκ μου κανει καποια στιγμη φοβηθηκα οτι θα περασεις απο πανω μου μου λεει...ειχε δικιο και εγω το ιδιο φοβηθηκα εκεινη τη στιγμη αλλα ολα οκ.

Τσιγαρο κουβεντα με τους μηχανικους η αριστερη μπρος αναρτηση θελει ρυθμιση λιγακι απο τα χτυπηματα..εκατσα σε μια καρεκλα και βλεπω το αλλο γκρουπ ετοιμο να ξεκινησει...μια επομενη μαχη ξεκιναει καλη τυχη παιδια!!!!

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Βασικα εμενα μου αρεσε πολυ η ολη φαση.

Απο την ρεναουλτ που ξεκινησαμε μεχρι και το τελος.

Πολυ ωραια περασα προσωπικα, λιγο αγχωθηκα με τον sniper οταν του ειπα ποιος ειμαι και μου λεει αααααααα εσυ εισαι? Νομιζα οτι θα κατεβει απο το καρτ να με αρχισει στην φαπες.

Περα απο την πλακα παντως, μου αρεσε η ολη φαση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Σιγα σιγα ελπιζω να σας γνωρισω ολους.

Ειχαμε και ενα μικρο μπλοκο στο φευγα, αλλα τα παιδια ηταν ενταξει και την καναμε με ελαφρα και παντιλικια. Το ζητησαν αλλωστε.

Τους φιλικους μου χαιρετισμους σε ολους.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
    φωτα!!!!
    ..........................

:rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

(ευτυχως!)

Τι ευτυχως ρε ?

Θελουμε ντοκουμεντα !!! :wacko:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τι ευτυχως ρε ?

Θελουμε ντοκουμεντα !!! :wacko:

ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    [B]ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
    φωτα!!!!

AKΡΙΒΩΣ......έτσι έγιναν......

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis

1.04.111
    Μόνο που είσουνα με το ΤΟΥΜΠΑΝΟ Νο2. Σε είχα ρε με το Νο 34 χρέπι.

1:04:441

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Μόνο που είσουνα με το ΤΟΥΜΠΑΝΟ Νο2. Σε είχα ρε με το Νο 34 χρέπι.

1:04:441

Εδω υπαρχει ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της αληθειας !!!

Νοτοκουμεντα please ...

:rotflmao:

ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... 1.04.111

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥ , ΠΟΙΟΣ , ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ...

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ... ΒILLGEO, COSTAS81, KTM640LC4

KAWA RULES ONCE AGAIN..

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ Νο2 ΦΥΣΑΓΕ.....
    H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ

ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... 1.04.111

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥ , ΠΟΙΟΣ , ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ...

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ... ΒILLGEO, COSTAS81, KTM640LC4

KAWA RULES ONCE AGAIN..

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ Νο2 ΦΥΣΑΓΕ.....

Μια φωτο απο το φυλλο του γυρολογιου, θα ηταν ΤΡΑΝΗ αποδειξη ...

:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2011, 08:49
  2. Track Day 18/10/2006 ΜΕΓΑΡΑ
    από div400 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 09:45
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΤΡΙΤΗ 17/10/2006
    από SPORAKIAS στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 33